• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/197.DA3): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 5.10.2018., Nr. 197 https://www.vestnesis.lv/op/2018/197.DA3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

05.10.2018., Nr. 197

OP 2018/197.DA3
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 51 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par SIA "Dobeles Eko" koģenerācijas stacijas "Kurbadi" siltumenerģijas ražošanas tarifa projektu Bērzes pagastā, Dobeles novadā

SIA "Dobeles Eko", vienotais reģ. Nr. 40103533061, Spodrības iela 4, Dobele, Dobeles novads, LV-3701, 2018.gada 2.oktobrī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza koģenerācijas stacijas "Kurbadi" siltumenerģijas ražošanas tarifa projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes 2010.gada 11.jūnija lēmumu Nr.1/10 "Koģenerācijas tarifu aprēķināšanas metodika".

Sabiedrisko pakalpojumu veids

Piedāvātais tarifs (bez PVN)

Siltumenerģijas ražošanas tarifs

29,90 EUR/MWh

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā 2019. gada 1. martā.

Koģenerācijas stacija "Kurbadi", Bērzes pagasts, Dobeles novads, darbību uzsāka 2017.gada jūnijā. Kopš darbība uzsākšanas siltumenerģijas patērētājiem tiek piemērota cena pēc vienošanās, kas ir atrunāta līgumā.

Iepazīties ar tarifa projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par siltumenerģijas ražošanas tarifa projektu lietotājs var SIA "Dobeles Eko" administrācijas telpās Spodrības ielā 4, Dobelē, Dobeles novadā, iepriekš sazinoties ar atbildīgo personu Aigu Stabulnieci pa tālr. 29324853 vai elektroniskā pasta adresi aiga@dobeles-eko.lv.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt SIA "Dobeles Eko", Spodrības ielā 4, Dobelē, Dobeles novadā, LV-3701, vai pa elektroniskā pasta adresi aiga@dobeles-eko.lv, vai tālr. 29324853, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai Rīgā, Ūnijas ielā 45, faksa Nr. 67097277, elektroniskā pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv, 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!