• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/124.PD1): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.2018., Nr. 124 https://www.vestnesis.lv/op/2018/124.PD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

22.06.2018., Nr. 124

OP 2018/124.PD1
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 4 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Lauku atbalsta dienests saskaņā ar Ministru kabineta 2015. gada 10. marta noteikumu Nr. 125 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju sagatavošanai un īstenošanai" (turpmāk - Noteikumi Nr.125) 17. punktu un 48. punktu izsludina papildu atbalstu sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju īstenošanai Lauku attīstības programmas 2014.-2020. gadam (LAP) pasākumā "Atbalsts LEADER vietējai attīstībai (sabiedrības virzīta vietējā attīstība)" un Rīcības programmas 2014.-2020. gadam (RP) pasākumā "Sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju īstenošana".

Papildu atbalstu ir tiesīga saņemt vietējā rīcības grupa, kurai piešķirts atbalsts vietējās attīstības stratēģijas īstenošanai, ja tā ir sasniegusi vietējās attīstības stratēģijā noteiktos rīcību rezultātu rādītājus vismaz 85 % apmērā un tai ir izlietoti vismaz 85 % no vietējās attīstības stratēģijas īstenošanai piešķirtā atbalsta.

Vietējās rīcības grupas uz papildu atbalstu var pieteikties no 2018. gada 23. jūlija līdz 2019. gada 1. februārim.

LAP pasākumā "Atbalsts LEADER vietējai attīstībai" atbalsta apmērs stratēģiju īstenošanai ir 20 585 104 EUR (divdesmit miljoni pieci simti astoņdesmit pieci tūkstoši simtu četri euro), 30 % no stratēģiju īstenošanai (t. sk. VRG darbības nodrošināšanai un aktivizēšanai) plānotā publiskā finansējuma un vismaz 50 % no stratēģijas īstenošanai (projektu konkursiem) piešķirtā publiskā finansējuma saskaņā ar normatīvajiem aktiem jānovirza uzņēmējdarbības attīstībai.

RP pasākumā "Sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju īstenošana" atbalsta apmērs stratēģiju īstenošanai ir 5 880 000 EUR (pieci miljoni astoņi simti astoņdesmit tūkstoši euro).

Projekta iesnieguma veidlapa ir atrodama mājaslapā www.lad.gov.lv sadaļā "Atbalsta veidi" → LEADER.

Projektu iesniegumi jāiesniedz LAD elektroniskās pieteikšanās sistēmā (EPS).

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!