• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Tiesu nolēmumi
Tiesa pēc sprieduma stāšanās likumīgā spēkā publicē sprieduma rezolutīvo daļu un spēkā stāšanās dienu. Civilprocesa likumā noteiktajos gadījumos tiesa publicē nolēmumu (piemēram, par laulības neesamību, ja personai nav deklarētās dzīvesvietas, par rīcībspējas ierobežošanu, personas izsludināšanu par mirušu u.c.).
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/121.TS3): tiesas spriedums. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 19.06.2018., Nr. 121 https://www.vestnesis.lv/op/2018/121.TS3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

19.06.2018., Nr. 121

OP 2018/121.TS3
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Tiesas spriedums

Tiesas spriedums

2018.gada 10.maijā Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesa sastādīja spriedumu, ar kuru nosprieda: apmierināt Ilzes Līdakas pieteikumu un grozīt ar Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesas 1995.gada 18.aprīļa spriedumu civillietā Nr.2-1760, 1995.g., ALEKSANDRAM PAVLOVAM noteikto rīcībspējas ierobežojumu, ierobežojot Aleksandram Pavlovam, pers. kods 280872-10611, rīcībnespēju šādās jomās: maksājumu izdarīšanā un saņemšanā; darījumu slēgšanā (noformēšanā; parakstīšanā); rīcībā ar mantu un tās pārvaldībā; komercdarbības un saimnieciskās darbības veikšanā.

Nodibināt Aleksandram Pavlovam aizgādnību. Noteikt, ka Aleksandra Pavlova aizgādnis rīkojas patstāvīgi visās jomās, kurās Aleksandram Pavlovam ierobežota rīcībspēja. Aleksandra Pavlova rīcībspēja nav ierobežojama personiskajās nemantiskajās tiesībās, kā arī aizstāvēt savas tiesības un likumiskās intereses iestādēs un tiesā saistībā ar tās rīcībspējas un brīvības ierobežojumiem, domstarpībām, strīdiem ar aizgādni un aizgādņa iecelšanu un atcelšanu. Noteikt Aleksandra Pavlova aizgādnim tiesības Aleksandra Pavlova vārdā vērsties valsts, pašvaldības iestādēs, tiesu iestādēs, bankās, apdrošināšanas sabiedrībās un citās finanšu institūcijās, medicīnas un ārstniecības iestādēs.

Tiesa spriedums stājies likumīgā spēkā 2018.gada 31.maijā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!