• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Rīgas pilsētas būvvalde
Rīgas pilsētas būvvalde publicē lēmumus par publiskās apspriešanas rīkošanu. Pēc publiskās apspriešanas rezultātu apkopošanas būvvalde publicē pieņemtos lēmumus par adreses piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgas pilsētas būvvaldes 2018. gada 23. maija lēmums Nr. BV-18-81-ls "Par zemes vienību un ēku adrešu maiņu un piešķiršanu Avotu un Grīziņkalna apkaimē". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 25.05.2018., Nr. 102 https://www.vestnesis.lv/op/2018/102.8

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Talsu novada domes saistošie noteikumi Nr. 9

Grozījumi Talsu novada domes 2010. gada 10. septembra saistošajos noteikumos Nr. 48 "Par sociālo palīdzību Talsu novadā"

Vēl šajā numurā

25.05.2018., Nr. 102

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Rīgas pilsētas būvvalde

Veids: lēmums

Numurs: BV-18-81-ls

Pieņemts: 23.05.2018.

OP numurs: 2018/102.8

2018/102.8
RĪKI

Rīgas pilsētas būvvaldes lēmumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Rīgas pilsētas būvvaldes lēmums Nr. BV-18-81-ls

Rīgā 2018. gada 23. maijā

Par zemes vienību un ēku adrešu maiņu un piešķiršanu Avotu un Grīziņkalna apkaimē

Rīgas pilsētas būvvalde (turpmāk – Būvvalde) saskaņā ar Administratīvo teritoriju un apdzīvotu vietu likuma 17. panta ceturtajā prim daļā noteikto un atbilstoši Ministru kabineta 08.12.2015. noteikumos Nr. 698 "Adresācijas noteikumi" (turpmāk – Adresācijas noteikumi) noteiktajiem adreses piešķiršanas pamatprincipiem pieņem lēmumu par adreses piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu.

[1.] Būvvalde, izskatot Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmas publiskos datus, Nekustamā īpašuma valsts kadastra informācijas sistēmas datus, dokumentus un adrešu piešķiršanas procesa tiesisko regulējumu,

konstatē:

[1.1.] Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturtajā prim daļā ir noteikts, ka adresi piešķir, maina, precizē vai likvidē saskaņā ar likumu vai pašvaldības lēmumu. Adresācijas ieviešana, uzturēšana, pilnveidošana un pārskatīšana ir pašvaldībai noteikta pastāvīgi veicama funkcija, kas ir vērsta uz sabiedrības interesēm nodrošināt orientēšanos un konkrētu objektu identificēšanu administratīvās teritorijas ietvaros. Pašvaldībai nav noteiktas brīvas izvēles iespējas izvēlēties ieviest vai neieviest savā administratīvajā teritorijā vienotām prasībām atbilstošu adresācijas sistēmu. Adresācijas veidošanas obligātās prasības, kuras pašvaldībai ir jāievēro, ir noteiktas ar Adresācijas noteikumiem. Pašvaldībai ar normatīvajiem aktiem arī nav noteiktas tiesības izvēlēties, vai savas darbības ietvaros ievērot ārējā normatīvā akta prasības, vai neievērot.

Vienotas adresācijas sistēmas ieviešanas mērķis visā valsts teritorijā ir saistīts ar paredzamu, vienotiem principiem atbilstošas numerācijas ieviešanu. Likumdevējs, nosakot pašvaldībai pienākumu ieviest pašvaldības teritorijā adresācijas sistēmu, ir noteicis adresēšanas principus, kas ir obligāti pildāmi. Adrešu atkārtošanās dažādiem adresācijas objektiem nav pieļaujama, tāpat arī nereglamentēta adrešu numuru secība, vai adrešu numuru izvietojums nepareizās ielu adrešu numuru pusēs, vai adrešu numuru sasaiste ar ielas nosaukumiem, no kuriem netiek nodrošināta piekļuve adresācijas objektam, pilsētas teritorijā nedrīkst pastāvēt. Likumdevējs, nosakot adresācijas sistēmas pamatprincipus un adrešu numuru piešķiršanas kārtību, kā arī adreses pierakstīšanas kārtību, ir paredzējis sistēmu, kas to realizējot dod valsts iedzīvotājiem viennozīmīgu iespēju orientēties un paredzēt apvidū atpazīstamajiem adresācijas objektiem tiem piešķiramos adreses numurus un to secību, kas savukārt nodrošina iespēju personām, kas lieto adreses un pēc tām orientējās pilsētvidē, intuitīvi nojaust pareizu virzienu, lai atrastu sevi interesējošo adresācijas objektu. Vienveidīgas adresācijas ieviešana ir būtiska, lai nodrošinātu sabiedrības intereses orientēties pilsētvidē, meklējot adresācijas objektus. Adresācijas sistēmas ietvaros nav noteikti vai paredzēti izņēmumi, kad īpašniekam vai kādai personai būtu dotas tiesības noteikt adresācijas objektu adreses. Sabiedrības intereses ir vērtējamas augstāk par atsevišķa indivīda interesēm un gadījumā, kad šīs intereses ir pretrunā, tad, piemērojot tiesību normas, ir jāsasniedz tiesisks risinājums, kurš atbilst tiesību normas jēgai un būtībai sabiedrības interesēs.

[1.2.] Saskaņā ar Adresācijas noteikumu 9. punktu pašvaldības domei vai pašvaldības kompetentai institūcijai bez personas piekrišanas, izvērtējot konkrēto situāciju, ir tiesības piešķirt adresi, ja adrese adresācijas objektam nav piešķirta, un mainīt, likvidēt vai precizēt adreses pieraksta formu, ja reģistrētā adrese neatbilst Adresācijas noteikumos minētajām prasībām.

[1.3.] Rīgas domes 04.04.2014. saistošo noteikumu Nr. 114 "Rīgas pilsētas pašvaldības nolikums" 157.1 punktā noteikts, ka, ja saskaņā ar likumu pirms Būvvaldes lēmuma par adreses piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu, kas tiek izdots kā vispārīgais administratīvais akts, nepieciešams uzklausīt lēmuma iespējamos adresātus, Būvvalde uzklausīšanu var veikt, rīkojot publisko apspriešanu.

[1.4.] Ņemot vērā ievērojamo adresācijas objektu skaitu Rīgas pilsētas Avotu un Grīziņkalna apkaimē, kuriem ir jāmaina vai jāpiešķir adrese, un lielo ieinteresēto personu skaitu, kuru tiesiskās intereses var tikt skartas, Būvvalde 22.11.2017. pieņēma lēmumu Nr. BV-17-188-ls "Par publiskās apspriešanas rīkošanu zemes vienību un ēku adrešu maiņai un piešķiršanai Avotu un Grīziņkalna apkaimē", nosakot publiskās apspriešanas norises laiku no 27.12.2017. līdz 14.02.2018. Publiskās apspriešanas laikā tika saņemtas divi simti trīsdesmit četras aptaujas anketas, divdesmit divi iesniegumi un trīs elektroniskā pasta ziņojumus. Būvvalde 15.03.2018. ir apkopojusi publiskās apspriešanas rezultātus – Nr. BV-18-57-ls "Publiskās apspriešanas viedokļu apkopojums zemes vienību un ēku adrešu maiņai un piešķiršanai Grīziņkalna un Avotu apkaimē" un publicējusi tos oficiālajā Būvvaldes mājas lapā www.rpbv.lv. Būvvalde ir saņēmusi Valsts zemes dienesta 26.04.2018. vēstuli Nr.1-17/1125, kurā sniegta informācija par adresāciju nekustamajam īpašumam Avotu apkaimē.

[2.] Būvvalde, izvērtējot tās rīcībā esošo informāciju un konstatētos faktus, pieejamos dokumentus saistībā ar adreses piešķiršanas procesa tiesisko regulējumu, publiskās apspriešanas rezultātus,

secina:

[2.1.] Saskaņā ar Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturto prim daļu pašvaldības lēmumu par adrešu piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu var izdot arī vispārīgā administratīvā akta veidā.

Būvvaldes ieskatā pašvaldībai noteiktā adrešu piešķiršanas kompetence (Administratīvo teritoriju un apdzīvotu vietu likuma 17. panta ceturtā prim daļa) nosaka par pienākumu veikt adrešu piešķiršanu, maiņu un sakārtošanu atbilstoši normatīvo aktu prasībām, tai skaitā ieviest adresācijas pamatprincipiem atbilstošu adresāciju Rīgā.

Interpretējot Adresācijas noteikumu 9. punktu gan gramatiski, gan atbilstoši tā jēgai un būtībai, ir secināms, ka atbilstoši Adresācijas noteikumu 9. punktā noteiktajam, Būvvaldei ir pienākums mainīt adreses adresācijas objektiem, ja to adreses neatbilst normatīvo aktu prasībām. Adresācijas noteikumi nosaka adrešu piešķiršanas kārtību, kas Būvvaldei ir saistoša un ir jāizpilda.

Adresācijas noteikumu 3. punktā ir noteikts, ka adrese ir noteiktā secībā sakārtotu nosaukumu un numuru – adreses elementu – kopa, kas nodrošina adresācijas objekta atrašanās vietas noteikšanu valstī un ko reģistrē adrešu reģistrā. Ņemot vērā hierarhisko adresācijas sistēmas uzbūvi, ir jāņem vērā, ka, izdarot izmaiņas hierarhiski augstākā adresācijas objektā, izmaiņas ir jāizdara arī attiecīgajiem hierarhiski zemākajiem adresācijas objektiem, kurus skar izdarītās izmaiņas.

[2.2.] Adresācijas noteikumu 2.8. apakšpunkts nosaka, ka adresācijas objekts ir dzīvošanai, saimnieciskai, administratīvai vai publiskai darbībai paredzēta ēka, 2.9. apakšpunktā noteikts, ka adresācijas objekts ir apbūvei paredzēta zemes vienība, un 2.10. apakšpunktā noteikts, ka adresācijas objekts ir telpu grupa.

[2.3.] Adresācijas noteikumu 8. punktā ir noteikts, ka adresācijas sistēmai piemēro šādus pamatprincipus:

– administratīvajā teritorijā adrese nedrīkst atkārtoties (8.1. apakšpunkts);

– katram adresācijas objektam (funkcionāli saistītam objektu kopumam) piešķir vienu adresi (8.2. apakšpunkts);

– adresācijas objekta nosaukumu veido atbilstoši Valsts valodas likumā noteiktajām prasībām un normatīvajiem aktiem vietvārdu informācijas jomā (8.3. apakšpunkts);

– viena adreses elementa garums nepārsniedz 40 rakstzīmes (8.4. apakšpunkts);

– ciema, viensētas, ēkas un apbūvei paredzētas zemes vienības nosaukumā nedrīkst izmantot vārdu savienojumu, kas satur fiziskas personas vārdu un uzvārdu un informāciju par saimnieciskās darbības formu (8.5. apakšpunkts);

– adresācijas objektu numuros izmanto naturālus skaitļus, kas pierakstīti ar arābu cipariem (8.6. apakšpunkts).

Adresēm Rīgā ir jāatbilst adresācijas sistēmai noteiktajiem pamatprincipiem. Ja Būvvalde konstatē, ka adrese neatbilst noteiktajām prasībām, tad Būvvaldei ir obligāti jāpieņem lēmums par adreses maiņu vai pieraksta precizēšanu. Būvvalde ir konstatējusi, ka vairākas adreses Rīgā atkārtojas vairākiem funkcionāli patstāvīgiem adresācijas objektiem, kas nav pieļaujams, tāpat arī Būvvalde ir konstatējusi, ka vairāku adrešu pierakstā tiek lietoti divi adrešu numuri, kas pierakstīti kā daļskaitlis, kas nonāk pretrunā ar Adresācijas noteikumu 8.2. un 8.6. apakšpunkta prasībām, jo adresācijas objektam piešķiramais adreses numurs atbilstoši 17.1. apakšpunktam nedrīkst būt pretrunā ar 8.6. apakšpunkta prasībām jo adreses numurs ir viens skaitlis un vienīgais izņēmums adreses numuru veidošanas kārtībā ir noteikts adresācijas noteikumu 18. punktā, lai izvairītos no adrešu numuru atkārtošanās. Būvvaldei, konstatējot lietotu adrešu neatbilstību adresācijas sistēmas prasībām, tās ir jāmaina un attiecīgi jāprecizē to pieraksts. Par konstatētajām adresēm, kas neatbilst adresācijas sistēmas pamatprincipiem, ir organizēta un notikusi publiskā apspriešana.

[2.4.] Adresācijas noteikumu 12. punkts nosaka, ja apbūvei paredzētai zemes vienībai adrese ir piešķirta:

– pirmajai ēkai, kas tiek būvēta vai ir uzbūvēta uz apbūvei paredzētas zemes vienības, un ar to funkcionāli saistītajām ēkām saglabā zemes vienībai piešķirto adresi (12.1. apakšpunkts);

– katrai nākamajai ēkai un ar to funkcionāli saistītajām ēkām, kuras būvēs vai ir uzbūvētas uz apbūvei paredzētas zemes vienības, izvērtējot konkrēto situāciju, piešķir jaunu adresi (12.2. apakšpunkts).

Būvvaldei gadījumā, kad ēkas adrese nesakrīt ar zemes vienības adresi, ir pienākums mainīt vai piešķirt adresi zemes vienībai, lai izpildītu Adresācijas noteikumu 12. punkta prasības.

[2.5.] Adresācijas noteikumu 13. punkts nosaka, ja uz apbūvei paredzētas zemes vienības atrodas vairākas funkcionāli nesaistītas ēkas, katrai ēkai un ar to funkcionāli saistītajām ēkām piešķirt atsevišķu adresi neatkarīgi no tā, vai ēkas ir viena īpašnieka vai vairāku īpašnieku īpašumā (valdījumā).

[2.6.] Adresācijas noteikumu 14. punkts nosaka, ka pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur ir ielas, apbūvei paredzētai zemes vienībai vai ēkai piešķir numuru ar piesaisti ielas nosaukumam. Pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur nav ielu, līdz ielu izbūvei vai gadījumā, ja brauktuvei noteikts ceļa statuss, apbūvei paredzētai zemes vienībai adresi var nepiešķirt, bet ēkai kopā ar zemes vienību saglabā vai piešķir nosaukumu. Divu mēnešu laikā pēc ielu izveides un nosaukumu piešķiršanas tām pašvaldības dome vai pašvaldības kompetentā institūcija pieņem lēmumu par iepriekš piešķirto adrešu maiņu, apbūvei paredzētas zemes vienības vai ēkas nosaukumu aizstājot ar numuru un piesaistot to ielas nosaukumam.

[2.7.] Adresācijas noteikumu 19. punktā noteikts, ka pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur ir ielas, apbūvei paredzētai zemes vienībai vai ēkai numuru piešķir, ņemot vērā tuvāko ielu, ko nosaka, izvērtējot konkrēto situāciju.

[2.8.] Adresācijas noteikumu 17.1. apakšpunktā noteikts, ka pilsētās zemes vienību un ēku numurus piešķir no ielas sākuma augošā secībā virzienā no apdzīvotās vietas centra uz nomali, ielas kreisajā pusē piešķirot nepāra numurus, labajā pusē – pāra numurus.

[2.9.] Adresācijas noteikumu 18. punkts nosaka, ka, lai izvairītos no iepriekš piešķirtu numuru atkārtošanās, zemes vienības un ēkas numuru papildina ar latviešu alfabēta lielo burtu (18.1. apakšpunkts) vai ar mazo burtu "k" un defisi, aiz defises norādot korpusa numuru (18.2. apakšpunkts).

[2.10.] Adresācijas noteikumu 30. punktā noteikts, ka, beidzot pastāvēt adresācijas objektam, izņemot telpu grupu, pašvaldības dome vai pašvaldības kompetentā institūcija pieņem lēmumu par adreses likvidēšanu. Ja beidz pastāvēt telpu grupa, telpu grupas adresi dzēš no adrešu reģistra bez lēmuma pieņemšanas par adreses likvidēšanu. Telpu grupu adreses likvidē arī Valsts zemes dienests, neievērojot Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturtajā prim daļā noteikto adrešu likvidēšanas kārtību, pamatojoties uz Adresācijas noteikumos noteikto.

[2.11.] Būvvalde, atbilstoši situācijai apvidū, faktiskajiem un tiesiskajiem apstākļiem, ir novērtējusi adresācijas objektu piešķiramās adreses un ir nodevusi tās publiskajai apspriešanai.

[2.12.] Administratīvā procesa likuma 62. panta pirmā daļā noteikts, ka, lemjot par tāda administratīvā akta izdošanu, kurš varētu būt nelabvēlīgs adresātam vai trešajai personai, iestāde noskaidro un izvērtē adresāta vai trešās personas viedokli un argumentus šajā lietā.

[2.13.] Ņemot vērā iepriekš minēto, nepieciešams mainīt ēku un zemes vienību adreses adresācijas objektiem, kuri neatbilst Adresācijas noteikumu 8. un 14. punkta, 17.1. apakšpunkta un 19. punkta prasībām, un piešķirt adreses objektiem, kuriem adreses nav bijušas piešķirtas, bet tās ir piešķiramas atbilstoši Adresācijas noteikumu 2.8. un 2.9. apakšpunkta un 13. punkta prasībām.

[2.14.] Ņemot vērā, ka adrese ir noteiktajā secībā sakārtotu nosaukumu un numuru – adreses elementu – kopa, tad Būvvaldei, veicot hierarhiski augstāka adresācijas objekta ēkas adreses maiņu, vienlaicīgi arī jāprecizē hierarhiski zemāku adresācijas objektu adrešu pieraksts atbilstoši mainītajam ēkas numuram, saglabājot telpu grupu esošo numerāciju.

Būvvalde atbilstoši Adresācijas noteikumu 2.10. apakšpunkta un 3. punkta prasībām veicot telpu grupas adreses pieraksta precizēšanu Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmas datos, ievērojot ēkas mainīto adresi, telpu grupas adresi nemaina. Lai ēkā mainītu telpu grupu adreses, atbilstoši adresācijas noteikumu 24. punkta prasībām, sākot telpu grupu numerāciju ar adreses numuru "1", īpašniekam ir jāvēršas Būvvaldē un jāiesniedz telpu grupu adrešu maiņai nepieciešamā informācija.

[2.15.] Adresācijas noteikumu 32. punkts nosaka, ja adrese mainīta, kā arī, ja precizēta pieraksta forma, atbilstoši šajos noteikumos minētajām prasībām, dokumenti, kuros lietota iepriekšējā adrese, ir spēkā un dokumentu maiņa nav jāveic, izņemot, ja to paredz speciālais normatīvais akts.

Tādējādi, ja līdz šim tika izdoti dokumenti, kuros ir fiksēta cita adrese, tie joprojām ir spēkā esoši un to maiņa veicama tikai tad, ja to vēlas pats dokumenta turētājs vai, ja to pieprasa normatīvo aktu prasības, bet attiecībā uz zemesgrāmatu apliecībām īpašuma unikālais identifikators ir kadastra numurs, un tas nemainās un adrešu maiņa neietekmē īpašuma piederības jautājumus.

Būvvalde informē, ka pēc lēmuma par adreses piešķiršanu, maiņu, likvidēšanu vai precizēšanu tiks sniegta informācija Valsts zemes dienestam adrešu reģistrācijai Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmā, kā arī informāciju par aktuālajām adresēm citas valsts informācijas sistēmas un reģistri saņem automātiski no Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmas. Lielā daļā gadījumu izmaiņas adresēs ir izsekojamas bez personas starpniecības, taču gadījumos, kad ir pastāvējusi adrešu atkārtošanās, jeb vairāki adresācijas objekti ir lietojuši vienu adresi, bet adreses maiņas gadījumā katram adresācijas objektam ir piešķirta sava, unikāla adrese, ne vienmēr tehnisku risinājumu dēļ ir iespējams nodrošināt automātisku informācijas nodošanu gala lietotājam pareizā veidā un šādos gadījumos adrešu lietotājiem ir ieteicams pārliecināties vai adrešu informācija personu rīcībai ir aktuāla. Tāpat arī izmaiņas hierarhiski dažāda līmeņa adresēs nevar tikt nodotas automātiski, gadījumā, ja viendzīvokļa ēkā ir lietots dzīvokļa adreses numurs, tad pēc adrešu maiņas automātiski nav nodrošināma korekta adrešu datu pāreja, jo viendzīvokļa ēkām telpu grupu adreses nepiešķir un iedzīvotājiem ir jālieto ēkas adrese (Adresācijas noteikumu 26. punkts).

Personas pašas ir atbildīgas par pareizu adrešu lietošanu. Šī lēmuma publicēšanā oficiālajā Latvijas Republikas laikrakstā nodrošina visu ar šo adrešu saistīto personu apziņošanu par notikušajām izmaiņām un personas (arī personas, kuras nav adresācijas objektu īpašnieki) nevar aizbildināties ar nezināšanu par izmaiņām adresācijā, taču personām pašām ir arī jāveic darbības, lai attiecībā uz viņiem tiktu lietota pareiza adrešu informācija. Personām pašām ir jāpaziņo informācija par mainīto adresi visiem, ar ko tiek uzturēta personiskā vai lietišķā sarakste vai arī ir nodibinātas un pastāv saistības. Tāpat arī, lai sekmētu, pēc iespējas nekļūdīgu pasta sūtījumu nogādi, ēkām apvidū pēc iespējas ātrāk ir jāuzstāda ēkas adreses numura zīmes.

Ja komersanta juridiskā adrese tiek mainīta, tad komersantam par adreses maiņu ir jāinformē Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs, kurš adrešu informācijas aktualizēšanu Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā veic bez maksas.

Personām, kuru dzīvesvieta deklarēta mainītajās adresēs, būtu lietderīgi pārliecināties par deklarētās adreses maiņas faktu. Deklarētās dzīvesvietas adreses pārbaudi var veikt, vēršoties Rīgas pilsētas Iedzīvotāju dzīvesvietas reģistrācijas nodaļās vai elektroniski izmantojot e-pakalpojumu "Mani dati Iedzīvotāju reģistrā", "Manā īpašumā deklarētās personas", kas pieejams interneta vietnē www.latvija.lv. Plašāka informācija pieejama interneta vietnē www.pmlp.gov.lv un https://pasvaldiba.riga.lv.

Ēku iedzīvotājiem ir nepieciešams pārbaudīt un precizēt reģistrēto informāciju par deklarētajām dzīvesvietu adresēm (Dzīvesvietas deklarēšanas likuma 6. un 7. pants). Personām, kuru deklarētās dzīvesvietu adreses bijušas ēkās ar vienādām adresēm, būtu lietderīgi veikt nepieciešamās darbības, lai Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē būtu nodrošināta aktuāla informācija par pareizām iedzīvotāju dzīvesvietu deklarētajām adresēm. Būvvalde papildus paskaidro, ka informāciju par iedzīvotāju deklarētajām adresēm ir tiesiska precizēt vienīgi pati persona, kuru tas skar, jo nevienai no valsts pārvaldes iestādēm nav noteiktas tiesības mainīt informāciju par iedzīvotāju deklarētajām adresēm. Pareiza informācija par adresi ir būtiska, lai nodrošinātu saziņu ar iedzīvotāju un dati varētu tikt izmantoti arī nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumu piešķiršanā. Ja persona nav mainījusi dzīvesvietu, bet ēkai ir mainīta adrese, atkārtota dzīvesvietas deklarēšana nav jāveic, bet jāprecizē Iedzīvotāju reģistra dati atbilstoši mainītajai adresei.

Deklarētās dzīvesvietas adreses pārbaudi var veikt, vēršoties Rīgas pilsētas Iedzīvotāju dzīvesvietas reģistrācijas nodaļās vai elektroniski izmantojot e-pakalpojumu "Mani dati Iedzīvotāju reģistrā", "Manā īpašumā deklarētās personas", kas pieejams interneta vietnē www.latvija.lv. Plašāka informācija pieejama interneta vietnēs www.pmlp.gov.lv un https://pasvaldiba.riga.lv.

Personām ir iespēja veikt deklarētās dzīvesvietas adreses precizēšanu, kad saglabājas pirmreizējās deklarācijas datums, vai arī atkārtoti deklarēt savu dzīvesvietu.

Būvvalde atbilstoši pieprasījumam var izsniegt bezmaksas izziņu, kas apliecina adreses maiņas faktu.

[2.16.] Ievērojot tiesiskos aspektus, kas regulē adreses piešķiršanu, kā arī, ievērojot lietderības apsvērumus, saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 65. panta otro daļu un 66. pantu ir secināms, ka Būvvaldei ir jāpieņem lēmums par adreses maiņu saistībā ar adresēm, kuras neatbilst adresācijas sistēmas pamatprincipiem, lai tiktu ieviesta vienota adresācijas sistēma Rīgā. Adreses maiņa zemes vienībai un ēkai ir nepieciešama, lai nodrošinātu normatīvajos aktos noteikto adrešu veidošanas kārtību, kas noteikta, lai radītu iespējas ātri un viennozīmīgi valsts teritorijā identificēt adresācijas objektu apvidū. Adreses maiņa ir tiesiski pamatota, un ar adreses maiņu faktiski tiks sasniegts tiesisks mērķis. Adreses maiņa atbilstoši Adresācijas noteikumiem ir iespējama vienīgi, izdodot administratīvo aktu, līdz ar ko administratīvā akta izdošana ir vienīgais iespējamais veids, lai nodrošinātu adresācijas objekta identificēšanu apvidū, ievērojot adresācijas sistēmas prasības. Administratīvais akts par adreses maiņu būtiski neierobežo Administratīvā procesa dalībnieku tiesības un tiesiskās intereses, jo vienīgais tiesiskais pienākums, kas izriet saistībā ar administratīvo aktu par adreses maiņu, ir jaunās adreses lietošana, kas nav vērtējama kā tiesību ierobežojums, bet gan kā pienākums, lai nodrošinātu saziņas un atrašanas iespējas. Adresācijas noteikumiem atbilstošu adrešu piešķiršana adresācijas objektiem valsts teritorijā nodrošina valsts, pašvaldības un sabiedrības būtiskās intereses, kas saistītas ar personas sasniedzamību, orientēšanos apvidū un adresācijas objektu identificēšanu. Salīdzinot sabiedrības un valsts pārvaldes intereses ar privātpersonai uzlikto pienākumu lietot piešķirto adresi, ir secināms, ka privātpersonas tiesiskās intereses netiek aizskartas vai kā savādāk ierobežotas, jo persona jau lieto adresi un tai jauns tiesisks pienākums netiek noteikts. Ievērojot Administratīvā procesa likuma 13. pantā noteikto samērīguma principu, ir secināms, ka labumu, ko sabiedrība un valsts pārvalde iegūst ar noteikto ierobežojumu, proti, lietot administratīvā akta adresātam mainīto adresi, kas atbilst pilsētā pastāvošajam ielu tīklam, uzliek administratīvā akta adresātam ļoti nelielu ierobežojumu, taču sabiedrības ieguvums ir ievērojami lielāks, jo sakārtota adresācija nodrošina arī operatīvo dienestu efektīvāku darbību, kas var ietekmēt ar cilvēku veselību un dzīvību saistītus jautājumus.

[3.] Būvvalde, ievērojot minēto un pamatojoties uz Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturto prim daļu, Adresācijas noteikumu 2.8., 2.9., 2.10. un 8.1., 8.2., 8.6. apakšpunktu, 9., 12., 13. un 14. punktu, 17.1., 18.1. un 18.2. apakšpunktu, 19., 28., 29., 30., 34. un 39. punktu, Būvvaldes oficiālajā mājas lapā www.rpbv.lv publicēto publiskās apspriešanas viedokļu apkopojumu Grīziņkalna un Avotu apkaimē,

nolemj:

[3.1.] mainīt Adresācijas noteikumu 8.1., 8.2, 8.6. un 17.1. apakšpunktam neatbilstošas esošās adreses, piešķirot jaunas adreses:

Nr.p.k.

Esošā adrese

Klasifikatora kods

Piešķiramā adrese

Kadastra apzīmējums

3.1.1.

Alauksta iela 12

101851428

Alauksta iela

12A

01000360036002

3.1.2.

     

12B

01000360036003

3.1.3.

Alauksta iela 13

101851436

Alauksta iela

13A

01000360028002

3.1.4.

Alauksta iela 4

101813902

Alauksta iela

4A

01000350071005

3.1.5.

Alauksta iela 5

101851516

Alauksta iela

5A

01000350080002

3.1.6.

Alauksta iela 7

102635314

Alauksta iela

7A

01000350081007

3.1.7.

     

7B

01000350081003

3.1.8.

     

7C

01000350081004

3.1.9.

Alauksta iela 8

101851532

Alauksta iela

8A

01000350069005

3.1.10.

Aleksandra Čaka iela 102

101113451

Aleksandra Čaka iela

102A

01000340005003

3.1.11.

       

01000340005

3.1.12.

Aleksandra Čaka iela 104

101113468

Aleksandra Čaka iela

104A

01000340004003

3.1.13.

Aleksandra Čaka iela 106

101113476

Aleksandra Čaka iela

106A

01000340003002

3.1.14.

Aleksandra Čaka iela 108

101113484

Aleksandra Čaka iela

108A

01000340002002

3.1.15.

Aleksandra Čaka iela 114

101113515

Aleksandra Čaka iela

114B

01000350033002

3.1.16.

Aleksandra Čaka iela 118

101113531

Aleksandra Čaka iela

118C

01000350050004

3.1.17.

     

118D

01000352032005

3.1.18.

Aleksandra Čaka iela 120

101113556

Aleksandra Čaka iela

120A

01000350051002

3.1.19.

Aleksandra Čaka iela 122

101113564

Aleksandra Čaka iela

122A

01000350052002

3.1.20.

Aleksandra Čaka iela 126

101113580

Aleksandra Čaka iela

126A

01000350055002

3.1.21.

Aleksandra Čaka iela 128

101113597

Aleksandra Čaka iela

128 k-1

01000350056003

3.1.22.

     

128 k-10

01000350148012

3.1.23.

     

128 k-11

01000350148011

3.1.24.

     

128 k-12

01000350148016

3.1.25.

     

128 k-13

01000350148017

3.1.26.

     

128 k-2

01000350056004

3.1.27.

     

128 k-3

01000350056005

3.1.28.

     

128 k-4

01000350148003

3.1.29.

     

128 k-5

01000350148004

3.1.30.

     

128 k-6

01000350148005

3.1.31.

     

128 k-7

01000350148006

3.1.32.

     

128 k-8

01000350148010

3.1.33.

     

128 k-9

01000350148013

3.1.34.

Aleksandra Čaka iela 130

101113603

Aleksandra Čaka iela

130A

01000350148002

3.1.35.

Aleksandra Čaka iela 133

101108923

Aleksandra Čaka iela

133A

01000350024002

3.1.36.

Aleksandra Čaka iela 135

101108931

Aleksandra Čaka iela

135A

01000350021058

3.1.37.

Aleksandra Čaka iela 136

101113636

Aleksandra Čaka iela

136A

01000350075002

3.1.38.

Aleksandra Čaka iela 138

101113644

Aleksandra Čaka iela

138A

01000350076004

3.1.39.

     

138B

01000350076003

3.1.40.

Aleksandra Čaka iela 140

101113652

Aleksandra Čaka iela

140A

01000350077004

3.1.41.

     

140B

01000350077002

3.1.42.

Aleksandra Čaka iela 142

101113660

Aleksandra Čaka iela

142A

01000350089001

3.1.43.

Aleksandra Čaka iela 147

101108997

Aleksandra Čaka iela

147A

01000350098006

3.1.44.

     

147B

01000350098003

3.1.45.

Aleksandra Čaka iela 148

101113693

Aleksandra Čaka iela

150

01000350140002

3.1.46.

Aleksandra Čaka iela 158

101113740

Aleksandra Čaka iela

158A

01000350108016

3.1.47.

     

158B

01000350108002

3.1.48.

Aleksandra Čaka iela 26

101113058

Aleksandra Čaka iela

26A

01000300119002

3.1.49.

Aleksandra Čaka iela 28

101113066

Aleksandra Čaka iela

28A

01000300120002

3.1.50.

Aleksandra Čaka iela 30

101113082

Aleksandra Čaka iela

30A

01000300122002

3.1.51.

     

30B

01000300122003

3.1.52.

     

30C

01000300122004

3.1.53.

Aleksandra Čaka iela 36

101113113

Aleksandra Čaka iela

36A

01000300138002

3.1.54.

     

36B

01000300138003

3.1.55.

Aleksandra Čaka iela 42

101113146

Aleksandra Čaka iela

42A

01000292004001

3.1.56.

     

42B

01000290098003

3.1.57.

Aleksandra Čaka iela 48

101113170

Aleksandra Čaka iela

48A

01000290060002

3.1.58.

Aleksandra Čaka iela 50

101113187

Aleksandra Čaka iela

50A

01000290058004

3.1.59.

Aleksandra Čaka iela 54

101113201

Aleksandra Čaka iela

54B

01000290056003

3.1.60.

Aleksandra Čaka iela 56

101113218

Aleksandra Čaka iela

56A

01000290016003

3.1.61.

     

56B

01000290016004

3.1.62.

Aleksandra Čaka iela 62

101113242

Aleksandra Čaka iela

62A

01000330083002

3.1.63.

     

62B

01000330083003

3.1.64.

Aleksandra Čaka iela 66

101113267

Aleksandra Čaka iela

66A

01000330081002

3.1.65.

Aleksandra Čaka iela 72

101113306

Aleksandra Čaka iela

72A

01000340057007

3.1.66.

     

72B

01000340057002

3.1.67.

     

72C

01000340057003

3.1.68.

Aleksandra Čaka iela 74

101113314

Aleksandra Čaka iela

74A

01000340056002

3.1.69.

     

74B

01000340056003

3.1.70.

Aleksandra Čaka iela 76

101113322

Aleksandra Čaka iela

76A

01000340055002

3.1.71.

Aleksandra Čaka iela 78

101113330

Aleksandra Čaka iela

78A

01000340054002

3.1.72.

     

78B

01000340054003

3.1.73.

Aleksandra Čaka iela 80

101113347

Aleksandra Čaka iela

80A

01000340053002

3.1.74.

Aleksandra Čaka iela 86

101113371

Aleksandra Čaka iela

86A

01000340050002

3.1.75.

Aleksandra Čaka iela 90

101113396

Aleksandra Čaka iela

90B

01000340048010

3.1.76.

     

90C

01000340048009

3.1.77.

     

90D

01000340048008

3.1.78.

     

90E

01000340048011

3.1.79.

Artilērijas iela 29/31

101114164

Artilērijas iela

29

01000340042001

3.1.80.

       

01000340042

3.1.81.

     

29 k-1

01000340042002

3.1.82.

     

29 k-2

01000340042003

3.1.83.

     

31

01000340041007

3.1.84.

     

31 k-1

01000340042006

3.1.85.

     

31 k-2

01000340042005

3.1.86.

Artilērijas iela 33

101113765

Artilērijas iela

33A

01000340040002

3.1.87.

Artilērijas iela 34

101113974

Artilērijas iela

34A

01000340068005

3.1.88.

Artilērijas iela 35

101113773

Artilērijas iela

35A

01000340038002

3.1.89.

     

35B

01000340038004

3.1.90.

Artilērijas iela 37

101113781

Artilērijas iela

37A

01000340037002

3.1.91.

     

37B

01000340037003

3.1.92.

     

37C

01000340037007

3.1.93.

Artilērijas iela 39

101113798

Artilērijas iela

39B

01000340036007

3.1.94.

Artilērijas iela 40

101114002

Artilērijas iela

40 k-1

01000342003002

3.1.95.

       

01000342003003

3.1.96.

       

01000342003001

3.1.97.

     

40 k-2

01000342008001

3.1.98.

     

40A

01000340071014

3.1.99.

     

40B

01000340071013

3.1.100.

     

40C

01000340071030

3.1.101.

     

40J

01000342008008

3.1.102.

     

40K

01000340071017

3.1.103.

Artilērijas iela 43

101113812

Artilērijas iela

43A

01000340033002

3.1.104.

Artilērijas iela 44

101114027

Artilērijas iela

42

01000340073007

3.1.105.

     

44A

01000340073002

3.1.106.

     

44B

01000340073005

3.1.107.

Artilērijas iela 45/47

101816434

Artilērijas iela

45

01000340032001

3.1.108.

       

01000340032

3.1.109.

     

45 k-1

01000340032002

3.1.110.

     

45 k-2

01000340032003

3.1.111.

     

47

01000340031001

3.1.112.

     

47 k-1

01000340031005

3.1.113.

     

47 k-2

01000340031002

3.1.114.

     

47 k-3

01000340031004

3.1.115.

     

47 k-4

01000340031003

3.1.116.

Artilērijas iela 46

101114035

Artilērijas iela

46B

01000340075007

3.1.117.

     

46C

01000340075002

3.1.118.

Artilērijas iela 48

101114043

Artilērijas iela

48A

01000340076005

3.1.119.

Artilērijas iela 49

101113845

Artilērijas iela

49A

01000340030002

3.1.120.

     

49B

01000340030006

3.1.121.

     

49C

01000340030012

3.1.122.

Artilērijas iela 50

101114051

Artilērijas iela

50A

01000340077004

3.1.123.

Artilērijas iela 51

101113853

Artilērijas iela

51A

01000340029003

3.1.124.

Artilērijas iela 52

101114068

Artilērijas iela

52A

01000340078005

3.1.125.

Artilērijas iela 53

101113861

Artilērijas iela

53A

01000340027006

3.1.126.

     

53B

01000340027002

3.1.127.

Artilērijas iela 59

101113894

Artilērijas iela

59A

01000340134007

3.1.128.

Artilērijas iela 60

101114107

Artilērijas iela

60A

01000340118002

3.1.129.

Artilērijas iela 62

101114115

Artilērijas iela

62A

01000340119002

3.1.130.

Artilērijas iela 63

101113917

Artilērijas iela

63A

01000340132002

3.1.131.

Artilērijas iela 64

101114123

Artilērijas iela

64A

01000340120002

3.1.132.

Artilērijas iela 65

101113925

Artilērijas iela

65 k-3

01000340131015

3.1.133.

Artilērijas iela 66

101114131

Artilērijas iela

66A

01000340121002

3.1.134.

     

66B

01000340121003

3.1.135.

Artilērijas iela 67

101113933

Artilērijas iela

67A

01000340130003

3.1.136.

Artilērijas iela 69

101113941

Artilērijas iela

69B

01000340129002

3.1.137.

Artilērijas iela 70

101114156

Artilērijas iela

70A

01000340123002

3.1.138.

Artilērijas iela 71

101113958

Artilērijas iela

71A

01000340128002

3.1.139.

Ata iela 3

101856412

Ata iela

3 k-1

01000362002023

3.1.140.

     

3 k-2

01000362002018

3.1.141.

     

3 k-3

01000362002028

3.1.142.

     

3 k-4

01000362002030

3.1.143.

Ata iela 7

106243493

Ata iela

11

01000370002002

3.1.144.

Augšiela 1

101857318

Augšiela

1B

01000372003025

3.1.145.

     

1C

01000372003020

3.1.146.

Augšiela 2

101817001

Augšiela

6

01000372013004

3.1.147.

       

01000372013003

3.1.148.

       

01000372013008

3.1.149.

       

01000372013002

3.1.150.

       

01000372013009

3.1.151.

       

01000372013005

3.1.152.

       

01000372013007

3.1.153.

       

01000372013001

3.1.154.

       

01000372013

3.1.155.

       

01000372013006

3.1.156.

     

6A

01000372009

3.1.157.

Augšiela 3

105457030

Augšiela

1A

01000372003022

3.1.158.

       

01000372003014

3.1.159.

Augusta Deglava iela 26A

101817372

Augusta Deglava iela

26F

01000380105004

3.1.160.

Augusta Deglava iela 8

101857873

Augusta Deglava iela

8A

01000370138002

3.1.161.

Avotu iela 11

102639233

Avotu iela

11A

01000300112002

3.1.162.

Avotu iela 15

101858971

Avotu iela

15A

01000300110002

3.1.163.

Avotu iela 17

101858996

Avotu iela

17B

01000300109004

3.1.164.

Avotu iela 18

101859008

Avotu iela

18A

01000300104002

3.1.165.

Avotu iela 20

101859024

Avotu iela

20A

01000300153002

3.1.166.

Avotu iela 21

101859032

Avotu iela

21A

01000300107002

3.1.167.

     

21B

01000300107003

3.1.168.

Avotu iela 22

101818060

Avotu iela

22A

01000300154002

3.1.169.

Avotu iela 27

102639313

Avotu iela

27A

01000290081004

3.1.170.

     

27C

01000290081003

3.1.171.

Avotu iela 29

101859065

Avotu iela

29A

01000290080002

3.1.172.

Avotu iela 34

101818116

Avotu iela

34A

01000320056002

3.1.173.

     

34B

01000320056003

3.1.174.

Avotu iela 37

101859112

Avotu iela

37A

01000290076004

3.1.175.

Avotu iela 38

101818132

Avotu iela

38 k-1

01000320054001

3.1.176.

     

38 k-2

01000320054003

3.1.177.

Avotu iela 38A

103382626

Avotu iela

38B

01000320132001

3.1.178.

     

38C

01000320132003

3.1.179.

Avotu iela 4

101818140

Avotu iela

4A

01000300100002

3.1.180.

Avotu iela 40

101859137

Avotu iela

40A

01000320053002

3.1.181.

Avotu iela 41

101818157

Avotu iela

41A

01000290073003

3.1.182.

     

41B

01000290073001

3.1.183.

Avotu iela 42

101818165

Avotu iela

42A

01000320052011

3.1.184.

Avotu iela 43

101818173

Avotu iela

43A

01000290037003

3.1.185.

     

43B

01000290037004

3.1.186.

Avotu iela 45

101859145

Avotu iela

45 k-2

01000290036002

3.1.187.

Avotu iela 50

101818220

Avotu iela

50A

01000370052002

3.1.188.

Avotu iela 53/55

101818245

Avotu iela

53

01000330104001

3.1.189.

       

01000330104

3.1.190.

Avotu iela 54

101859178

Avotu iela

54A

01000370050002

3.1.191.

     

54B

01000370050003

3.1.192.

Avotu iela 56

101818253

Avotu iela

56A

01000372031001

3.1.193.

       

01000372031

3.1.194.

Avotu iela 6

101818286

Avotu iela

6A

01000300101002

3.1.195.

     

6B

01000300101003

3.1.196.

     

6C

01000300101005

3.1.197.

Avotu iela 61

101859194

Avotu iela

61A

01000340153003

3.1.198.

     

61B

01000340153002

3.1.199.

Avotu iela 62

101818317

Avotu iela

62 k-3

01000370045003

3.1.200.

     

62 k-4

01000370045004

3.1.201.

Avotu iela 64

101818325

Avotu iela

64A

01000370044002

3.1.202.

Avotu iela 65

101859217

Avotu iela

65A

01000340155002

3.1.203.

Avotu iela 68

101859225

Avotu iela

68A

01000370038001

3.1.204.

     

68B

01000370038002

3.1.205.

Avotu iela 69

102639401

Avotu iela

69A

01000340161002

3.1.206.

Avotu iela 70

102611840

Avotu iela

70A

01000370098002

3.1.207.

Avotu iela 74

101859266

Avotu iela

74A

01000370096004

3.1.208.

     

74B

01000370096003

3.1.209.

Avotu iela 75

101818358

Avotu iela

77

01000340158002

3.1.210.

Ādmiņu iela 1/3

101847895

Ādmiņu iela

1

01000320077

3.1.211.

       

01000320077003

3.1.212.

     

3

01000320077001

3.1.213.

     

3A

01000320077002

3.1.214.

Ādmiņu iela 4

101812572

Ādmiņu iela

2

01000320107013

3.1.215.

     

2 k-1

01000320107019

3.1.216.

     

4 k-1

01000320107003

3.1.217.

     

4 k-2

01000320107004

3.1.218.

     

4 k-3

01000320107001

3.1.219.

     

4 k-4

01000320107011

3.1.220.

     

4 k-5

01000320107014

3.1.221.

     

4 k-6

01000320107010

3.1.222.

Ādmiņu iela 6 k-2

105272760

Ādmiņu iela

6 k-3

01000322008002

3.1.223.

Brīvības iela 132

101109732

Brīvības iela

132A

01000270039012

3.1.224.

     

132B

01000270039006

3.1.225.

     

132F

01000270039009

3.1.226.

     

132G

01000270039015

3.1.227.

     

132H

01000270039001

3.1.228.

     

132I

01000270039002

3.1.229.

     

132J

01000270039011

3.1.230.

     

132K

01000270039003

3.1.231.

Brīvības iela 140

101109773

Brīvības iela

140A

01000270034001

3.1.232.

Brīvības iela 144

101109798

Brīvības iela

144A

01000270032002

3.1.233.

Brīvības iela 146

101109804

Brīvības iela

146A

01000270031002

3.1.234.

     

146B

01000270031003

3.1.235.

Brīvības iela 150

101109820

Brīvības iela

150 k-2

01000270028002

3.1.236.

Brīvības iela 152

101109837

Brīvības iela

152A

01000270027

3.1.237.

     

152B

01000270027004

3.1.238.

     

152C

01000270027005

3.1.239.

Brīvības iela 158

101109861

Brīvības iela

158A

01000270023002

3.1.240.

Brīvības iela 160

101109878

Brīvības iela

160A

01000270022002

3.1.241.

     

160B

01000270022003

3.1.242.

Brīvības iela 164

101109894

Brīvības iela

164A

01000270020002

3.1.243.

Brīvības iela 172

101109933

Brīvības iela

172A

01000270013002

3.1.244.

     

172B

01000270013003

3.1.245.

Brīvības iela 174

101109941

Brīvības iela

174B

01000272011003

3.1.246.

     

174C

01000272011002

3.1.247.

Brīvības iela 180

101109974

Brīvības iela

180A

01000270009001

3.1.248.

Brīvības iela 188

101110011

Brīvības iela

188 k-3

01000270071005

3.1.249.

Brīvības iela 194

101110044

Brīvības iela

194A

01000270002002

3.1.250.

Brīvības iela 196

101110052

Brīvības iela

196A

01000270001004

3.1.251.

Brīvības iela 200

101110077

Brīvības iela

198

01000350174003

3.1.252.

       

01000350174004

3.1.253.

       

01000350174

3.1.254.

     

200D

01000350002

3.1.255.

       

01000350002001

3.1.256.

Brīvības iela 200A

103199852

Brīvības iela

200E

01000352003009

3.1.257.

Bruņinieku iela 101/103

104585947

Bruņinieku iela

101

01000370064

3.1.258.

Bruņinieku iela 102

101115680

Bruņinieku iela

102A

01000320021002

3.1.259.

Bruņinieku iela 104

101115697

Bruņinieku iela

104A

01000320118002

3.1.260.

Bruņinieku iela 115

101115301

Bruņinieku iela

115A

01000370070002

3.1.261.

     

115B

01000370070003

3.1.262.

     

115C

01000370070004

3.1.263.

Bruņinieku iela 117

101115318

Bruņinieku iela

117A

01000370071001

3.1.264.

     

117C

01000370071002

3.1.265.

     

117D

01000370071004

3.1.266.

Bruņinieku iela 119

101115326

Bruņinieku iela

119A

01000370072002

3.1.267.

Bruņinieku iela 121

101115334

Bruņinieku iela

121A

01000370073002

3.1.268.

     

121B

01000370073003

3.1.269.

Bruņinieku iela 149

101867810

Bruņinieku iela

149B

01000380065003

3.1.270.

Bruņinieku iela 40

101115375

Bruņinieku iela

40A

01000290018002

3.1.271.

Bruņinieku iela 42

101115383

Bruņinieku iela

42A

01000290019002

3.1.272.

Bruņinieku iela 44/46

101822944

Bruņinieku iela

44

01000290021001

3.1.273.

     

46

01000290021002

3.1.274.

Bruņinieku iela 50

101115422

Bruņinieku iela

50A

01000290023002

3.1.275.

Bruņinieku iela 54/56

104585963

Bruņinieku iela

54

01000290025001

3.1.276.

       

01000290025

3.1.277.

     

54A

01000290025005

3.1.278.

Bruņinieku iela 58/60

101093433

Bruņinieku iela

56

01000290026002

3.1.279.

       

01000290026

3.1.280.

     

58

01000290026003

3.1.281.

     

60

01000290026001

3.1.282.

Bruņinieku iela 59

101115020

Bruņinieku iela

59A

01000330086002

3.1.283.

     

59B

01000330086003

3.1.284.

     

59C

01000330086004

3.1.285.

Bruņinieku iela 61

101115037

Bruņinieku iela

61A

01000330089003

3.1.286.

Bruņinieku iela 64

101115496

Bruņinieku iela

64 k-2

01000290029002

3.1.287.

Bruņinieku iela 68

101115510

Bruņinieku iela

68A

01000290031002

3.1.288.

Bruņinieku iela 69

101115078

Bruņinieku iela

69B

01000330096004

3.1.289.

Bruņinieku iela 70

101115527

Bruņinieku iela

70A

01000290032002

3.1.290.

Bruņinieku iela 71

101115086

Bruņinieku iela

71A

01000330097002

3.1.291.

     

71B

01000330097003

3.1.292.

Bruņinieku iela 72

101115535

Bruņinieku iela

72 k-1

01000290033002

3.1.293.

     

72 k-2

01000290033003

3.1.294.

     

72 k-3

01000290033004

3.1.295.

Bruņinieku iela 73A

101867868

Bruņinieku iela

73F

01000330120002

3.1.296.

Bruņinieku iela 73B

101823005

Bruņinieku iela

73D

01000330121002

3.1.297.

     

73E

01000330121003

3.1.298.

Bruņinieku iela 75

101115100

Bruņinieku iela

75 k-1

01000330109002

3.1.299.

     

75 k-2

01000330109004

3.1.300.

     

75 k-3

01000330109003

3.1.301.

     

75 k-4

01000330109006

3.1.302.

Bruņinieku iela 75A

101823013

Bruņinieku iela

75C

01000330108002

3.1.303.

Bruņinieku iela 75B

101867876

Bruņinieku iela

75D

01000330111001

3.1.304.

75E

01000330111003

3.1.305.

75F

01000330111008

3.1.306.

75G

01000330111012

3.1.307.

75H

01000330111017

3.1.308.

Bruņinieku iela 77

101115117

Bruņinieku iela

77A

01000330107004

3.1.309.

77B

01000330107007

3.1.310.

77C

01000330107005

3.1.311.

Bruņinieku iela 78

101115568

Bruņinieku iela

78A

01000320009002

3.1.312.

Bruņinieku iela 79

101115125

Bruņinieku iela

79B

01000330106005

3.1.313.

79C

01000330106004

3.1.314.

Bruņinieku iela 81

101115133

Bruņinieku iela

81A

01000370053002

3.1.315.

81B

01000370053003

3.1.316.

Bruņinieku iela 82

101115584

Bruņinieku iela

82 k-3

01000320011003

3.1.317.

Bruņinieku iela 83

101115141

Bruņinieku iela

83A

01000370054002

3.1.318.

Bruņinieku iela 84

101115592

Bruņinieku iela

84A

01000320012002

3.1.319.

Bruņinieku iela 85

101115158

Bruņinieku iela

85A

01000370055008

3.1.320.

Bruņinieku iela 87

101115166

Bruņinieku iela

87A

01000370056002

3.1.321.

87B

01000370056003

3.1.322.

Bruņinieku iela 91

101115182

Bruņinieku iela

91A

01000370058002

3.1.323.

Bruņinieku iela 92

101115631

Bruņinieku iela

92A

01000320016002

3.1.324.

92B

01000320016003

3.1.325.

Bruņinieku iela 93

101115190

Bruņinieku iela

93A

01000370059002

3.1.326.

93B

01000370059003

3.1.327.

93C

01000370059005

3.1.328.

Bruņinieku iela 94/96

101867884

Bruņinieku iela

94

01000320019001

3.1.329.

01000320019

3.1.330.

Bruņinieku iela 95/97

101823021

Bruņinieku iela

95

01000370061007

3.1.331.

01000370061

3.1.332.

95A

01000370061001

3.1.333.

97

01000370061003

3.1.334.

Bruņinieku iela 98

101115664

Bruņinieku iela

96

01000320017002

3.1.335.

Bruņinieku iela 99

101115221

Bruņinieku iela

99B

01000370062004

3.1.336.

Dārzaugļu iela 10

102646745

Dārzaugļu iela

10A

01000350104002

3.1.337.

Dārzaugļu iela 12

102612408

Dārzaugļu iela

12A

01000350103003

3.1.338.

12B

01000350103002

3.1.339.

Dārzaugļu iela 8

101872853

Dārzaugļu iela

8A

01000350105004

3.1.340.

Dzirnavu iela 113

101115703

Dzirnavu iela

113 k-1

01000300090002

3.1.341.

Dzirnavu iela 115

101115711

Dzirnavu iela

115A

01000300091002

3.1.342.

Ernesta Birznieka-Upīša iela 10

101830123

Ernesta Birznieka-Upīša iela

10A

01000310026002

3.1.343.

10B

01000310026003

3.1.344.

Ernesta Birznieka-Upīša iela 11

101830156

Ernesta Birznieka-Upīša iela

11A

01000300093002

3.1.345.

11B

01000300093003

3.1.346.

Ernesta Birznieka-Upīša iela 12

101830164

Ernesta Birznieka-Upīša iela

12A

01000310027002

3.1.347.

Ernesta Birznieka-Upīša iela 15

101886412

Ernesta Birznieka-Upīša iela

15A

01000302004002

3.1.348.

Ernesta Birznieka-Upīša iela 16

101830172

Ernesta Birznieka-Upīša iela

16A

01000310029002

3.1.349.

     

16B

01000310029003

3.1.350.

Ernesta Birznieka-Upīša iela 20

101886445

Ernesta Birznieka-Upīša iela

20E

01000310031003

3.1.351.

Ernesta Birznieka-Upīša iela 20B

101886453

Ernesta Birznieka-Upīša iela

20C

01000310111002

3.1.352.

Ernesta Birznieka-Upīša iela 21

101830211

Ernesta Birznieka-Upīša iela

21C

01000302008015

3.1.353.

     

21F

01000302008007

3.1.354.

Ernesta Birznieka-Upīša iela 21A

101886461

Ernesta Birznieka-Upīša iela

21D

01000302008002

3.1.355.

     

21E

01000302008003

3.1.356.

Ernesta Birznieka-Upīša iela 8

101830308

Ernesta Birznieka-Upīša iela

8A

01000310012001

3.1.357.

     

8B

01000310012004

3.1.358.

Ērgļu iela 7

101871796

Ērgļu iela

10

01000272006021

3.1.359.

       

01000272006022

3.1.360.

       

01000272006013

3.1.361.

       

01000272006012

3.1.362.

       

01000272006008

3.1.363.

       

01000272006006

3.1.364.

       

01000272006020

3.1.365.

       

01000272006002

3.1.366.

       

01000272006004

3.1.367.

       

01000272006009

3.1.368.

       

01000272006005

3.1.369.

       

01000272006003

3.1.370.

       

01000272006015

3.1.371.

       

01000272006014

3.1.372.

       

01000272006

3.1.373.

       

01000272006007

3.1.374.

       

01000272006010

3.1.375.

       

01000272006001

3.1.376.

     

14

01000272006018

3.1.377.

Ērgļu iela 7 k-2

101824177

Ērgļu iela

12

01000272016

3.1.378.

       

01000272016001

3.1.379.

Ģertrūdes iela 100

101117200

Ģertrūdes iela

100A

01000310099

3.1.380.

Ģertrūdes iela 101

101116762

Ģertrūdes iela

101C

01000320067003

3.1.381.

Ģertrūdes iela 103

101116770

Ģertrūdes iela

103A

01000320068002

3.1.382.

     

103B

01000320068003

3.1.383.

     

103C

01000320068004

3.1.384.

Ģertrūdes iela 105

101116787

Ģertrūdes iela

105 k-1

01000320130

3.1.385.

     

105 k-3

01000320130002

3.1.386.

Ģertrūdes iela 105 k-1

101834983

Ģertrūdes iela

105 k-2

01000320130001

3.1.387.

Ģertrūdes iela 109

101116801

Ģertrūdes iela

109A

01000320071002

3.1.388.

     

109B

01000320071003

3.1.389.

Ģertrūdes iela 111

101116818

Ģertrūdes iela

111A

01000320072003

3.1.390.

     

111B

01000320072002

3.1.391.

Ģertrūdes iela 113

101116826

Ģertrūdes iela

113A

01000320073001

3.1.392.

Ģertrūdes iela 115

101116834

Ģertrūdes iela

115A

01000320074002

3.1.393.

     

115B

01000320074003

3.1.394.

Ģertrūdes iela 125

101116883

Ģertrūdes iela

125A

01000320108001

3.1.395.

     

125B

01000320108006

3.1.396.

     

125C

01000320108009

3.1.397.

     

125D

01000320108010

3.1.398.

Ģertrūdes iela 133

101116922

Ģertrūdes iela

133A

01000320102002

3.1.399.

     

133B

01000320102020

3.1.400.

Ģertrūdes iela 135

101116930

Ģertrūdes iela

135A

01000322012001

3.1.401.

Ģertrūdes iela 48

101116947

Ģertrūdes iela

48B

01000300140002

3.1.402.

Ģertrūdes iela 51

101116352

Ģertrūdes iela

51A

01000290095002

3.1.403.

Ģertrūdes iela 55

101116385

Ģertrūdes iela

55A

01000290093004

3.1.404.

     

55C

01000290093002

3.1.405.

Ģertrūdes iela 57

101116408

Ģertrūdes iela

57A

01000290092002

3.1.406.

Ģertrūdes iela 58

101116996

Ģertrūdes iela

58A

01000300145002

3.1.407.

Ģertrūdes iela 59

101116424

Ģertrūdes iela

59B

01000290091003

3.1.408.

Ģertrūdes iela 61

101116432

Ģertrūdes iela

61C

01000290090003

3.1.409.

Ģertrūdes iela 62

101117016

Ģertrūdes iela

62A

01000300147002

3.1.410.

     

62B

01000300147008

3.1.411.

Ģertrūdes iela 63

101116465

Ģertrūdes iela

63A

01000290089003

3.1.412.

     

63B

01000290089002

3.1.413.

Ģertrūdes iela 67

101116498

Ģertrūdes iela

67A

01000290087002

3.1.414.

Ģertrūdes iela 69/71

101835060

Ģertrūdes iela

69

01000290086001

3.1.415.

       

01000290086

3.1.416.

     

71

01000290086002

3.1.417.

Ģertrūdes iela 72

101117065

Ģertrūdes iela

72A

01000310072002

3.1.418.

Ģertrūdes iela 73

101116553

Ģertrūdes iela

73A

01000290084001

3.1.419.

     

73B

01000290084003

3.1.420.

Ģertrūdes iela 74

101117073

Ģertrūdes iela

74A

01000310073002

3.1.421.

Ģertrūdes iela 75

101116586

Ģertrūdes iela

75A

01000290083002

3.1.422.

     

75B

01000290083003

3.1.423.

Ģertrūdes iela 76

101117081

Ģertrūdes iela

78A

01000310075

3.1.424.

Ģertrūdes iela 80

101117104

Ģertrūdes iela

78B

01000310076

3.1.425.

Ģertrūdes iela 86

101117137

Ģertrūdes iela

84

01000310079001

3.1.426.

Ģertrūdes iela 90

101117153

Ģertrūdes iela

90B

01000310081003

3.1.427.

Ģertrūdes iela 91

101116713

Ģertrūdes iela

91A

01000320062002

3.1.428.

Ģertrūdes iela 93

101116721

Ģertrūdes iela

93A

01000320063002

3.1.429.

     

93B

01000320063003

3.1.430.

     

93C

01000320063004

3.1.431.

Ģertrūdes iela 95

101116738

Ģertrūdes iela

95A

01000320064002

3.1.432.

     

95B

01000320064003

3.1.433.

Ģertrūdes iela 99

101116754

Ģertrūdes iela

99B

01000320066002

3.1.434.

Jāņa Asara iela 11

102643178

Jāņa Asara iela

11A

01000370162002

3.1.435.

Jāņa Asara iela 12

101899742

Jāņa Asara iela

12 k-1

01000340146002

3.1.436.

     

12 k-2

01000340146004

3.1.437.

     

12 k-3

01000340146005

3.1.438.

     

12 k-4

01000340146006

3.1.439.

     

12 k-5

01000340146007

3.1.440.

Jāņa Asara iela 12A

101899750

Jāņa Asara iela

12B

01000340173002

3.1.441.

Jāņa Asara iela 20

101899791

Jāņa Asara iela

20A

01000360104001

3.1.442.

Jāņa Asara iela 22

101899806

Jāņa Asara iela

22A

01000360105001

3.1.443.

Jāņa Asara iela 24

101899814

Jāņa Asara iela

24 k-1

01000360002008

3.1.444.

Jāņa Asara iela 2A

101899822

Jāņa Asara iela

2

01000340175002

3.1.445.

Krāsotāju iela 13

101915310

Krāsotāju iela

13A

01000340086002

3.1.446.

     

13B

01000340086003

3.1.447.

Krāsotāju iela 15

101915335

Krāsotāju iela

15A

01000340085003

3.1.448.

     

15B

01000340085005

3.1.449.

Krāsotāju iela 18

101915351

Krāsotāju iela

18A

01000340116003

3.1.450.

Krāsotāju iela 19

101915368

Krāsotāju iela

19A

01000340083002

3.1.451.

Krāsotāju iela 2

101915376

Krāsotāju iela

2B

01000340159005

3.1.452.

     

2C

01000340159004

3.1.453.

     

2D

01000340159002

3.1.454.

Krāsotāju iela 24A

101915415

Krāsotāju iela

24B

01000340178002

3.1.455.

Krāsotāju iela 25

101915423

Krāsotāju iela

25A

01000342005002

3.1.456.

Krāsotāju iela 26

101915431

Krāsotāju iela

26A

01000340137002

3.1.457.

       

01000340137

3.1.458.

     

26B

01000340137003

3.1.459.

Krāsotāju iela 27

101915448

Krāsotāju iela

27A

01000340022003

3.1.460.

     

27B

01000340022004

3.1.461.

Krāsotāju iela 4

101915480

Krāsotāju iela

4A

01000340166002

3.1.462.

Krāsotāju iela 6

101843605

Krāsotāju iela

6 k-1

01000340167004

3.1.463.

     

6 k-2

01000340167006

3.1.464.

     

6 k-3

01000340167005

3.1.465.

Krāsotāju iela 6A

101843613

Krāsotāju iela

6B

01000340168003

3.1.466.

     

6C

01000340168006

3.1.467.

Krāsotāju iela 8/10

101915497

Krāsotāju iela

10

01000340152001

3.1.468.

     

8

01000340152003

3.1.469.

       

01000340152

3.1.470.

Krāsotāju iela 9

102611238

Krāsotāju iela

9A

01000340177004

3.1.471.

Krišjāņa Barona iela 111

101916378

Krišjāņa Barona iela

111A

01000270057004

3.1.472.

Krišjāņa Barona iela 116A

102648066

Krišjāņa Barona iela

116B

01000350030001

3.1.473.

Krišjāņa Barona iela 119

101844133

Krišjāņa Barona iela

119A

01000272008002

3.1.474.

     

119B

01000272008005

3.1.475.

Krišjāņa Barona iela 126

101916441

Krišjāņa Barona iela

126 k-1

01000350021013

3.1.476.

     

126 k-2

01000350021023

3.1.477.

     

126 k-3

01000350021022

3.1.478.

     

126 k-4

01000350021014

3.1.479.

     

126 k-5

01000350021016

3.1.480.

     

126 k-6

01000350021060

3.1.481.

     

126 k-7

01000350021002

3.1.482.

     

126 k-8

01000350021015

3.1.483.

Krišjāņa Barona iela 130

102614075

Krišjāņa Barona iela

130 k-4

01000352005001

3.1.484.

     

130 k-8

01000352023001

3.1.485.

       

01000352023

3.1.486.

Krišjāņa Barona iela 130 k-3

104957561

Krišjāņa Barona iela

130 k-12

01000352006002

3.1.487.

Krišjāņa Barona iela 131

102611262

Krišjāņa Barona iela

131A

01000270003002

3.1.488.

Krišjāņa Barona iela 133

101844166

Krišjāņa Barona iela

135

01000270060002

3.1.489.

Krišjāņa Barona iela 134

101916466

Krišjāņa Barona iela

138

01000352009

3.1.490.

       

01000352009001

3.1.491.

Krišjāņa Barona iela 136

101916474

Krišjāņa Barona iela

136 k-1

01000350094001

3.1.492.

     

136 k-2

01000350094003

3.1.493.

     

136 k-3

01000352034009

3.1.494.

Krišjāņa Barona iela 136C

101844174

Krišjāņa Barona iela

136A

01000352035002

3.1.495.

Krišjāņa Barona iela 140

101916505

Krišjāņa Barona iela

140A

01000352044002

3.1.496.

Krišjāņa Barona iela 97

101916892

Krišjāņa Barona iela

97 k-1

01000270053003

3.1.497.

Krišjāņa Barona iela 97A

101844656

Krišjāņa Barona iela

97D

01000272017003

3.1.498.

Krišjāņa Barona iela 99

101844664

Krišjāņa Barona iela

99 k-2

01000272003007

3.1.499.

     

99B

01000272003006

3.1.500.

       

01000272003

3.1.501.

Kurbada iela 1

101920755

Kurbada iela

1A

01000312007002

3.1.502.

Kurbada iela 2A

101846434

Kurbada iela

2C

01000312016002

3.1.503.

Kurbada iela 3

102647425

Kurbada iela

3B

01000310085002

3.1.504.

Kurbada iela 4

101920771

Kurbada iela

4A

01000312017003

3.1.505.

Kurbada iela 5

101846442

Kurbada iela

5A

01000310086002

3.1.506.

     

5B

01000310086003

3.1.507.

     

5C

01000310087

3.1.508.

Laboratorijas iela 1

101922228

Laboratorijas iela

1B

01000350054001

3.1.509.

     

1C

01000350054003

3.1.510.

     

1D

01000350054004

3.1.511.

Laboratorijas iela 14

101922244

Laboratorijas iela

12

01000360116

3.1.512.

     

14A

01000360052

3.1.513.

Laboratorijas iela 17

101922252

Laboratorijas iela

17A

01000360046002

3.1.514.

Laboratorijas iela 19

101922260

Laboratorijas iela

19A

01000360047002

3.1.515.

     

19B

01000360047004

3.1.516.

     

19C

01000360047003

3.1.517.

Laboratorijas iela 2

102638022

Laboratorijas iela

2B

01000350049002

3.1.518.

Laboratorijas iela 3

101847411

Laboratorijas iela

3A

01000350058001

3.1.519.

Laboratorijas iela 4

101847428

Laboratorijas iela

4A

01000350048002

3.1.520.

Laboratorijas iela 5

102638047

Laboratorijas iela

5B

01000350059004

3.1.521.

Laboratorijas iela 7

101922365

Laboratorijas iela

7A

01000350060001

3.1.522.

     

7B

01000350060003

3.1.523.

Laboratorijas iela 9

101922381

Laboratorijas iela

9A

01000350061002

3.1.524.

Lauku iela 1

101924336

Lauku iela

1A

01000360079001

3.1.525.

Lauku iela 14

101924377

Lauku iela

14A

01000360099004

3.1.526.

Lauku iela 2

102614356

Lauku iela

2A

01000360092002

3.1.527.

Lauku iela 3

101924385

Lauku iela

3A

01000360080003

3.1.528.

     

3B

01000360080002

3.1.529.

Lauku iela 4

101924393

Lauku iela

4A

01000360094002

3.1.530.

Lauku iela 5

101924408

Lauku iela

5 k-1

01000360081003

3.1.531.

     

5 k-2

01000360081011

3.1.532.

     

5 k-3

01000360081010

3.1.533.

     

5 k-4

01000360081009

3.1.534.

     

5 k-6

01000360081006

3.1.535.

     

5 k-7

01000360081007

3.1.536.

     

5 k-8

01000360081008

3.1.537.

     

5A

01000360081002

3.1.538.

Lauku iela 8

102614364

Lauku iela

8A

01000360096002

3.1.539.

Lāčplēša iela 52/54

101119390

Lāčplēša iela

52

01000300124001

3.1.540.

       

01000300124

3.1.541.

     

54

01000300124007

3.1.542.

     

54A

01000300124009

3.1.543.

Lāčplēša iela 55

101118067

Lāčplēša iela

55A

01000300134001

3.1.544.

Lāčplēša iela 56

101118805

Lāčplēša iela

56A

01000300126002

3.1.545.

     

56B

01000300126003

3.1.546.

Lāčplēša iela 57

101118075

Lāčplēša iela

57A

01000300133007

3.1.547.

Lāčplēša iela 58

101118813

Lāčplēša iela

58A

01000300127002

3.1.548.

     

58B

01000300127004

3.1.549.

     

58C

01000300127005

3.1.550.

Lāčplēša iela 59

101118083

Lāčplēša iela

59A

01000300132002

3.1.551.

Lāčplēša iela 62/66

104600650

Lāčplēša iela

62

01000300129001

3.1.552.

       

01000300129

3.1.553.

Lāčplēša iela 63

101118106

Lāčplēša iela

63A

01000300147007

3.1.554.

     

63B

01000300147003

3.1.555.

Lāčplēša iela 65

101118114

Lāčplēša iela

67

01000300148003

3.1.556.

Lāčplēša iela 73

101118155

Lāčplēša iela

71A

01000310064001

3.1.557.

     

73A

01000312008002

3.1.558.

     

73B

01000310064002

3.1.559.

Lāčplēša iela 75

101118163

Lāčplēša iela

75A

01000310063002

3.1.560.

Lāčplēša iela 77/79

101922910

Lāčplēša iela

77

01000310062001

3.1.561.

       

01000310062

3.1.562.

     

77A

01000310062003

3.1.563.

     

79

01000310062004

3.1.564.

     

79B

01000310135

3.1.565.

Lāčplēša iela 78

101118918

Lāčplēša iela

78A

01000310048005

3.1.566.

Lāčplēša iela 87

101118227

Lāčplēša iela

83A

01000310060008

3.1.567.

     

83B

01000312030002

3.1.568.

       

01000312030

3.1.569.

     

87I

01000310060003

3.1.570.

     

87J

01000310060004

3.1.571.

Lāčplēša iela 87B

101922951

Lāčplēša iela

87G

01000312013002

3.1.572.

     

87H

01000312013003

3.1.573.

Lienes iela 1

101929345

Lienes iela

1C

01000340112002

3.1.574.

     

1D

01000340112009

3.1.575.

     

1E

01000340112003

3.1.576.

Lienes iela 15

101929394

Lienes iela

15A

01000370106002

3.1.577.

Lienes iela 17

101929417

Lienes iela

17 k-1

01000370110002

3.1.578.

Lienes iela 18

101929425

Lienes iela

18A

01000370095002

3.1.579.

Lienes iela 19

101929433

Lienes iela

19C

01000370113005

3.1.580.

Lienes iela 21

102641728

Lienes iela

21A

01000370114002

3.1.581.

Lienes iela 22

101929474

Lienes iela

22A

01000370107001

3.1.582.

     

22B

01000370107003

3.1.583.

Lienes iela 25

101929490

Lienes iela

25A

01000370115002

3.1.584.

Lienes iela 28

101929521

Lienes iela

28A

01000380171003

3.1.585.

Lienes iela 4

101929546

Lienes iela

4A

01000340170002

3.1.586.

Lienes iela 6

101929562

Lienes iela

6A

01000340169003

3.1.587.

Lienes iela 7

102641631

Lienes iela

7A

01000340164002

3.1.588.

Lienes iela 8

101929587

Lienes iela

8A

01000340165002

3.1.589.

Marijas iela 14

101119470

Marijas iela

14A

01000300096001

3.1.590.

     

14B

01000300096004

3.1.591.

     

14C

01000300096003

3.1.592.

Marijas iela 18

101119495

Marijas iela

18A

01000300097002

3.1.593.

     

18B

01000300097003

3.1.594.

Marijas iela 20

101119501

Marijas iela

20A

01000300098002

3.1.595.

Matīsa iela 103

101120151

Matīsa iela

103C

01000370191002

3.1.596.

Matīsa iela 105

101120184

Matīsa iela

105A

01000370018010

3.1.597.

     

105B

01000370018005

3.1.598.

Matīsa iela 109

101120207

Matīsa iela

109A

01000380027002

3.1.599.

Matīsa iela 115

101120231

Matīsa iela

115A

01000380021002

3.1.600.

Matīsa iela 117

101120248

Matīsa iela

117A

01000380084002

3.1.601.

Matīsa iela 119

101120256

Matīsa iela

119A

01000382014001

3.1.602.

       

01000382014003

3.1.603.

       

01000382014002

3.1.604.

       

01000382014

3.1.605.

Matīsa iela 131

101120328

Matīsa iela

131A

01000380009002

3.1.606.

Matīsa iela 133/135

101945021

Matīsa iela

133

01000380007

3.1.607.

       

01000380007001

3.1.608.

Matīsa iela 137

101120352

Matīsa iela

137A

01000380006002

3.1.609.

Matīsa iela 139

101120360

Matīsa iela

139B

01000380005003

3.1.610.

     

139C

01000380005005

3.1.611.

     

139D

01000380005006

3.1.612.

Matīsa iela 37/39

101945101

Matīsa iela

39

01000340058001

3.1.613.

       

01000340058

3.1.614.

Matīsa iela 38

101120465

Matīsa iela

38A

01000330087002

3.1.615.

     

38B

01000330087003

3.1.616.

Matīsa iela 40/42

101945126

Matīsa iela

40

01000330091001

3.1.617.

       

01000330091

3.1.618.

     

42

01000330091002

3.1.619.

     

42A

01000330091003

3.1.620.

Matīsa iela 41

101119735

Matīsa iela

41A

01000340060002

3.1.621.

     

41B

01000340060003

3.1.622.

     

41C

01000340060004

3.1.623.

Matīsa iela 43

101119751

Matīsa iela

43A

01000340061002

3.1.624.

     

43B

01000340061003

3.1.625.

Matīsa iela 45

101119776

Matīsa iela

45A

01000340062002

3.1.626.

     

45B

01000340062003

3.1.627.

Matīsa iela 46A

101945167

Matīsa iela

46 k-2

01000332019001

3.1.628.

       

01000332023

3.1.629.

     

46B

01000330117002

3.1.630.

Matīsa iela 48

101120520

Matīsa iela

48A

01000330113002

3.1.631.

     

48B

01000330113003

3.1.632.

Matīsa iela 49

101119815

Matīsa iela

49B

01000340064003

3.1.633.

Matīsa iela 50

101120545

Matīsa iela

50 k-1

01000330116002

3.1.634.

     

50 k-2

01000330116003

3.1.635.

     

50 k-3

01000330116004

3.1.636.

Matīsa iela 50B

102648861

Matīsa iela

50D

01000330115005

3.1.637.

       

01000330115003

3.1.638.

       

01000330115002

3.1.639.

       

01000330115007

3.1.640.

     

50E

01000330115004

3.1.641.

Matīsa iela 52A

101945191

Matīsa iela

52D

01000330112002

3.1.642.

Matīsa iela 52B

101945206

Matīsa iela

52C

01000330122002

3.1.643.

Matīsa iela 54

101120578

Matīsa iela

54A

01000330100002

3.1.644.

     

54B

01000330100003

3.1.645.

Matīsa iela 57

101119856

Matīsa iela

57A

01000340094002

3.1.646.

     

57B

01000340094003

3.1.647.

Matīsa iela 58

101120594

Matīsa iela

58B

01000330102002

3.1.648.

Matīsa iela 59

101119864

Matīsa iela

59A

01000340095002

3.1.649.

     

59B

01000340095003

3.1.650.

Matīsa iela 61

101119880

Matīsa iela

61A

01000340096002

3.1.651.

Matīsa iela 63

101119897

Matīsa iela

63A

01000340097007

3.1.652.

Matīsa iela 64

101120625

Matīsa iela

64A

01000370043002

3.1.653.

     

64B

01000370043003

3.1.654.

Matīsa iela 65

101119903

Matīsa iela

65B

01000340098003

3.1.655.

Matīsa iela 66

101120633

Matīsa iela

66A

01000370042002

3.1.656.

Matīsa iela 67

101119911

Matīsa iela

67A

01000340099005

3.1.657.

Matīsa iela 69

101119928

Matīsa iela

69A

01000340100005

3.1.658.

Matīsa iela 70

101120658

Matīsa iela

70A

01000370090002

3.1.659.

Matīsa iela 72

101120666

Matīsa iela

72A

01000370125002

3.1.660.

     

72B

01000370125003

3.1.661.

Matīsa iela 74

101120674

Matīsa iela

74A

01000370100001

3.1.662.

     

74B

01000370100003

3.1.663.

Matīsa iela 76/78

101945255

Matīsa iela

76

01000370099001

3.1.664.

       

01000370099

3.1.665.

     

76A

01000370099004

3.1.666.

     

76B

01000370099003

3.1.667.

     

78

01000370099002

3.1.668.

     

78A

01000370099009

3.1.669.

     

78B

01000370099010

3.1.670.

     

78C

01000370099008

3.1.671.

Matīsa iela 80

101120705

Matīsa iela

80A

01000370088002

3.1.672.

Matīsa iela 81

101120014

Matīsa iela

81A

01000340107004

3.1.673.

Matīsa iela 82

101120713

Matīsa iela

82A

01000370087002

3.1.674.

Matīsa iela 84

101120721

Matīsa iela

84 k-2

01000370086002

3.1.675.

Matīsa iela 85

101120055

Matīsa iela

85A

01000370040001

3.1.676.

Matīsa iela 86A

101945288

Matīsa iela

86B

01000370084003

3.1.677.

Matīsa iela 87

101120063

Matīsa iela

87A

01000370164002

3.1.678.

Matīsa iela 88

101120746

Matīsa iela

88A

01000380031004

3.1.679.

     

90

01000380031002

3.1.680.

Matīsa iela 91

101120088

Matīsa iela

91A

01000370025002

3.1.681.

Mūrnieku iela 10

101956331

Mūrnieku iela

10A

01000370101002

3.1.682.

Mūrnieku iela 12

101956348

Mūrnieku iela

12A

01000370032003

3.1.683.

Mūrnieku iela 14

101956356

Mūrnieku iela

14A

01000370035002

3.1.684.

Mūrnieku iela 2

101956364

Mūrnieku iela

2A

01000370026002

3.1.685.

Mūrnieku iela 3

101956372

Mūrnieku iela

3A

01000370179003

3.1.686.

Mūrnieku iela 4

101956380

Mūrnieku iela

4A

01000370027003

3.1.687.

Mūrnieku iela 7

101956411

Mūrnieku iela

7A

01000370097003

3.1.688.

     

7B

01000370097004

3.1.689.

Pērnavas iela 10

101112345

Pērnavas iela

10 k-1

01000270080003

3.1.690.

Pērnavas iela 10A

101963683

Pērnavas iela

10B

01000350021056

3.1.691.

Pērnavas iela 15

101122645

Pērnavas iela

15A

01000350117002

3.1.692.

Pērnavas iela 25

101122694

Pērnavas iela

25B

01000360111001

3.1.693.

     

25C

01000360111010

3.1.694.

     

25D

01000360111009

3.1.695.

     

25E

01000360111004

3.1.696.

     

25F

01000360111007

3.1.697.

Pērnavas iela 30

101122331

Pērnavas iela

30B

01000360088002

3.1.698.

Pērnavas iela 35

101122774

Pērnavas iela

35A

01000370157002

3.1.699.

     

35B

01000370157003

3.1.700.

Pērnavas iela 36

101122364

Pērnavas iela

36A

01000360021004

3.1.701.

Pērnavas iela 4

101112312

Pērnavas iela

4A

01000270006002

3.1.702.

Pērnavas iela 43A

106204113

Pērnavas iela

43B

01000370153004

3.1.703.

     

43C

01000370153003

3.1.704.

Pērnavas iela 46

101122411

Pērnavas iela

46A

01000360004002

3.1.705.

Pērnavas iela 56

101122460

Pērnavas iela

56A

01000360108002

3.1.706.

Pērnavas iela 6/8

101963706

Pērnavas iela

6

01000270079001

3.1.707.

       

01000270079

3.1.708.

     

6A

01000270079004

3.1.709.

     

6B

01000270079002

3.1.710.

Pērnavas iela 60

101122485

Pērnavas iela

60A

01000360106006

3.1.711.

Pērnavas iela 62

101122493

Pērnavas iela

62A

01000370183009

3.1.712.

Pērnavas iela 65

101122926

Pērnavas iela

65A

01000380116002

3.1.713.

Pērnavas iela 74

101122557

Pērnavas iela

74A

01000380151005

3.1.714.

Pērnavas iela 76

101122565

Pērnavas iela

76A

01000380152002

3.1.715.

     

76B

01000380152003

3.1.716.

Pērnavas iela 77

101122983

Pērnavas iela

77A

01000380146002

3.1.717.

Pērnavas iela 85

104309364

Pērnavas iela

87

01000380075001

3.1.718.

Pērnavas iela 86

101122612

Pērnavas iela

86 k-1

01000380209001

3.1.719.

     

86 k-2

01000380209005

3.1.720.

     

86 k-3

01000380209010

3.1.721.

     

86 k-4

01000380209009

3.1.722.

     

86 k-5

01000380209003

3.1.723.

Piedrujas iela 30

106745990

Piedrujas iela

30A

01001210128024

3.1.724.

       

01001210128022

3.1.725.

       

01001210128020

3.1.726.

       

01001210128023

3.1.727.

       

01001210128019

3.1.728.

       

01001210128016

3.1.729.

       

01001210128018

3.1.730.

       

01001210128037

3.1.731.

Pļavas iela 7

102696935

Pļavas iela

7A

01000370102002

3.1.732.

Rūdolfa iela 1

101981234

Rūdolfa iela

1A

01000350113002

3.1.733.

Rūdolfa iela 5

101981250

Rūdolfa iela

5C

01000362001009

3.1.734.

Rūjienas iela 6

101981781

Rūjienas iela

6A

01000370140002

3.1.735.

     

6B

01000370140003

3.1.736.

Rūjienas iela 7

101981798

Rūjienas iela

9

01000370137004

3.1.737.

Sapieru iela 1

101985065

Sapieru iela

1 k-1

01000350119005

3.1.738.

     

1 k-2

01000350119003

3.1.739.

Sapieru iela 1A

101985081

Sapieru iela

1B

01000350118001

3.1.740.

Sapieru iela 3

101985098

Sapieru iela

3A

01000350120002

3.1.741.

Sapieru iela 4A

101985104

Sapieru iela

4B

01000352042002

3.1.742.

Satekles iela 11

101985715

Satekles iela

11A

01000310093002

3.1.743.

Satekles iela 5/7

101985756

Satekles iela

7

01000310090001

3.1.744.

       

01000310091

3.1.745.

Sparģeļu iela 3

101995695

Sparģeļu iela

3A

01000340089002

3.1.746.

Stabu iela 105

101123300

Stabu iela

105A

01000320029002

3.1.747.

Stabu iela 107

101123317

Stabu iela

107A

01000320028002

3.1.748.

Stabu iela 111

101123333

Stabu iela

111B

01000320117002

3.1.749.

Stabu iela 111A

101996447

Stabu iela

111C

01000320026002

3.1.750.

Stabu iela 116

101123727

Stabu iela

118

01000320113001

3.1.751.

Stabu iela 119

101123374

Stabu iela

121

01000320023001

3.1.752.

Stabu iela 51

101123036

Stabu iela

51B

01000290055002

3.1.753.

     

51D

01000290055003

3.1.754.

Stabu iela 52

101123390

Stabu iela

52B

01000290059002

3.1.755.

Stabu iela 53

101123044

Stabu iela

53 k-2

01000290054003

3.1.756.

     

53 k-3

01000290054002

3.1.757.

Stabu iela 54

101123405

Stabu iela

54A

01000290063002

3.1.758.

     

54B

01000290063012

3.1.759.

     

54C

01000290063009

3.1.760.

Stabu iela 56

101123413

Stabu iela

56A

01000290064003

3.1.761.

     

56B

01000290064002

3.1.762.

Stabu iela 57

101123060

Stabu iela

57A

01000290052002

3.1.763.

     

57B

01000290052003

3.1.764.

Stabu iela 58

101123421

Stabu iela

58A

01000290127001

3.1.765.

     

58B

01000290127002

3.1.766.

Stabu iela 59

101123077

Stabu iela

59A

01000290051002

3.1.767.

Stabu iela 61

101123085

Stabu iela

61 k-2

01000290050002

3.1.768.

Stabu iela 62

101123446

Stabu iela

62A

01000290067002

3.1.769.

     

62B

01000290067003

3.1.770.

Stabu iela 63

101123093

Stabu iela

63 k-1

01000292008001

3.1.771.

     

63 k-2

01000292008002

3.1.772.

       

01000292008

3.1.773.

Stabu iela 64

101123454

Stabu iela

64 k-2

01000290068004

3.1.774.

     

64 k-3

01000290068002

3.1.775.

Stabu iela 65

101123108

Stabu iela

65A

01000290048002

3.1.776.

Stabu iela 68

101123470

Stabu iela

68A

01000290070004

3.1.777.

Stabu iela 70

101123487

Stabu iela

70A

01000290071002

3.1.778.

Stabu iela 71

101123132

Stabu iela

71A

01000290045002

3.1.779.

Stabu iela 74

101123518

Stabu iela

74 k-1

01000320050007

3.1.780.

     

74 k-2

01000320050002

3.1.781.

     

74 k-3

01000320050003

3.1.782.

     

74 k-4

01000320050004

3.1.783.

     

74 k-6

01000320050006

3.1.784.

Stabu iela 75

101123157

Stabu iela

75A

01000290043002

3.1.785.

Stabu iela 76

101123526

Stabu iela

76A

01000320049002

3.1.786.

     

76B

01000320049003

3.1.787.

     

76C

01000320049004

3.1.788.

     

76D

01000320049018

3.1.789.

     

76E

01000320049006

3.1.790.

     

76F

01000320049014

3.1.791.

Stabu iela 78

101123534

Stabu iela

78A

01000320048002

3.1.792.

Stabu iela 80

101123542

Stabu iela

80A

01000320047004

3.1.793.

Stabu iela 81

101123181

Stabu iela

81A

01000290040002

3.1.794.

Stabu iela 83/85

101996568

Stabu iela

83

01000290039001

3.1.795.

       

01000290039

3.1.796.

Stabu iela 86

101123575

Stabu iela

86A

01000320044002

3.1.797.

Stabu iela 87

101123212

Stabu iela

87A

01000320006004

3.1.798.

     

87B

01000320006012

3.1.799.

Stabu iela 88

101123583

Stabu iela

88A

01000320043004

3.1.800.

Stabu iela 89

101123220

Stabu iela

89A

01000320001004

3.1.801.

Stabu iela 91

101123237

Stabu iela

91 k-2

01000320036002

3.1.802.

Stabu iela 93

101123245

Stabu iela

93 k-2

01000320035002

3.1.803.

Stabu iela 96

101123622

Stabu iela

96A

01000320083002

3.1.804.

Stabu iela 97

101123261

Stabu iela

97A

01000320033002

3.1.805.

     

97B

01000320033003

3.1.806.

Stabu iela 98

101123630

Stabu iela

98A

01000320084003

3.1.807.

Strenču iela 5

105858053

Strenču iela

4

01000380134001

3.1.808.

Tallinas iela 29/31

102004213

Tallinas iela

31

01000270040001

3.1.809.

       

01000270040

3.1.810.

     

31A

01000270040002

3.1.811.

     

31B

01000270040003

3.1.812.

Tallinas iela 35

101112747

Tallinas iela

35A

01000270042004

3.1.813.

     

35B

01000270042002

3.1.814.

     

35C

01000270042003

3.1.815.

Tallinas iela 39

101112763

Tallinas iela

39A

01000270043002

3.1.816.

Tallinas iela 41/43

102004246

Tallinas iela

41

01000270046001

3.1.817.

       

01000270046

3.1.818.

     

41A

01000270046002

3.1.819.

     

41B

01000270046003

3.1.820.

     

43

01000270046005

3.1.821.

     

43A

01000272013

3.1.822.

       

01000272013001

3.1.823.

     

43B

01000270046014

3.1.824.

Tallinas iela 45

101112796

Tallinas iela

45A

01000270047010

3.1.825.

     

45B

01000270047002

3.1.826.

     

45D

01000270047005

3.1.827.

Tallinas iela 49

101112810

Tallinas iela

49A

01000270049002

3.1.828.

     

49B

01000270049003

3.1.829.

Tallinas iela 54

101124167

Tallinas iela

54 k-1

01000340006003

3.1.830.

     

54 k-2

01000340006002

3.1.831.

Tallinas iela 57

101112851

Tallinas iela

57 k-1

01000350095001

3.1.832.

     

57 k-2

01000350095004

3.1.833.

Tallinas iela 57A

102004270

Tallinas iela

57C

01000350126003

3.1.834.

Tallinas iela 57B

101112706

Tallinas iela

57D

01000350031012

3.1.835.

     

57E

01000350031011

3.1.836.

Tallinas iela 58

101124183

Tallinas iela

58A

01000340008002

3.1.837.

Tallinas iela 59

101123776

Tallinas iela

59A

01000350035004

3.1.838.

Tallinas iela 61

101123792

Tallinas iela

61A

01000350036002

3.1.839.

Tallinas iela 62

101123807

Tallinas iela

62A

01000340010005

3.1.840.

     

62B

01000340010007

3.1.841.

     

62C

01000340010003

3.1.842.

     

62D

01000340010006

3.1.843.

     

62E

01000340010004

3.1.844.

Tallinas iela 64

101123823

Tallinas iela

64A

01000342017

3.1.845.

Tallinas iela 66

101123848

Tallinas iela

64B

01000342016

3.1.846.

     

66A

01000340011002

3.1.847.

       

01000340011

3.1.848.

     

66B

01000340012

3.1.849.

Tallinas iela 69

101123872

Tallinas iela

69A

01000360061003

3.1.850.

     

69B

01000360061004

3.1.851.

Tallinas iela 70

101123880

Tallinas iela

70A

01000340014007

3.1.852.

     

70B

01000340014005

3.1.853.

Tallinas iela 73

101123911

Tallinas iela

73A

01000360063002

3.1.854.

     

73B

01000360063003

3.1.855.

     

73C

01000360063005

3.1.856.

Tallinas iela 75

101123936

Tallinas iela

75A

01000360064002

3.1.857.

Tallinas iela 77

101123952

Tallinas iela

77A

01000360075002

3.1.858.

Tallinas iela 79

101123977

Tallinas iela

79A

01000360076002

3.1.859.

Tallinas iela 81

101123993

Tallinas iela

81A

01000360077002

3.1.860.

     

81B

01000360077003

3.1.861.

Tallinas iela 83

101124013

Tallinas iela

83A

01000360078003

3.1.862.

     

83B

01000360078002

3.1.863.

Tallinas iela 85

101124038

Tallinas iela

85A

01000360089002

3.1.864.

Tallinas iela 86

101124046

Tallinas iela

86A

01000340140003

3.1.865.

Tallinas iela 87

101124054

Tallinas iela

87A

01000360091002

3.1.866.

     

87B

01000360091005

3.1.867.

Tallinas iela 88

101124062

Tallinas iela

88A

01000340141002

3.1.868.

     

88B

01000340141003

3.1.869.

Tallinas iela 89

101124070

Tallinas iela

89A

01000360093003

3.1.870.

     

89B

01000360093004

3.1.871.

Tallinas iela 90

101124087

Tallinas iela

90A

01000340142002

3.1.872.

     

90B

01000340142003

3.1.873.

Tallinas iela 91

101124095

Tallinas iela

93

01000360090002

3.1.874.

Tallinas iela 94

101124126

Tallinas iela

94A

01000340144002

3.1.875.

Tallinas iela 95

101124134

Tallinas iela

97A

01000370183012

3.1.876.

Terēzes iela 1

102007034

Terēzes iela

1A

01000350143003

3.1.877.

     

1B

01000350142006

3.1.878.

       

01000350142

3.1.879.

     

1C

01000350142004

3.1.880.

     

1E

01000350142001

3.1.881.

Terēzes iela 2

102007050

Terēzes iela

2A

01000350090006

3.1.882.

Terēzes iela 4

102007067

Terēzes iela

4A

01000350088006

3.1.883.

     

4B

01000350088008

3.1.884.

Terēzes iela 6

102007075

Terēzes iela

6A

01000350087003

3.1.885.

     

6B

01000350087002

3.1.886.

Vagonu iela 16

102012807

Vagonu iela

16A

01000380059004

3.1.887.

     

16B

01000380059005

3.1.888.

     

16C

01000380059003

3.1.889.

     

16D

01000380059001

3.1.890.

     

16E

01000382020001

3.1.891.

       

01000382020

3.1.892.

Vagonu iela 18

102012823

Vagonu iela

18A

01000380058007

3.1.893.

     

18B

01000380058004

3.1.894.

Vagonu iela 20

104612472

Vagonu iela

20 k-1

01000380067005

3.1.895.

Vagonu iela 21

104603496

Vagonu iela

21A

01000380170002

3.1.896.

Vagonu iela 23

104603502

Vagonu iela

23A

01000380167008

3.1.897.

Vagonu iela 28

104603510

Vagonu iela

28A

01000382002015

3.1.898.

     

28B

01000382002014

3.1.899.

Vagonu iela 38

102012911

Vagonu iela

38 k-1

01000380133006

3.1.900.

     

38 k-10

01000380133028

3.1.901.

     

38 k-11

01000380133037

3.1.902.

     

38 k-2

01000380133024

3.1.903.

     

38 k-3

01000380133023

3.1.904.

     

38 k-4

01000380133013

3.1.905.

     

38 k-5

01000380133015

3.1.906.

     

38 k-6

01000380133009

3.1.907.

     

38 k-7

01000380133005

3.1.908.

     

38 k-9

01000380133002

3.1.909.

Valmieras iela 16

102015162

Valmieras iela

16A

01000380026003

3.1.910.

Valmieras iela 18

102015187

Valmieras iela

18A

01000380025002

3.1.911.

Valmieras iela 2

102653010

Valmieras iela

2 k-1

01000380101003

3.1.912.

     

2 k-2

01000380101002

3.1.913.

Valmieras iela 22

102015218

Valmieras iela

22A

01000380023002

3.1.914.

Valmieras iela 3

102015275

Valmieras iela

3 k-2

01000320099002

3.1.915.

Valmieras iela 30

102015283

Valmieras iela

30B

01000370143005

3.1.916.

Valmieras iela 31

102015291

Valmieras iela

31B

01000370082002

3.1.917.

Valmieras iela 37

102015322

Valmieras iela

37A

01000370016002

3.1.918.

Valmieras iela 43

102015363

Valmieras iela

43A

01000370131002

3.1.919.

     

43B

01000370131003

3.1.920.

Valmieras iela 45

102015371

Valmieras iela

45A

01000370130003

3.1.921.

Valmieras iela 7

102015402

Valmieras iela

7A

01000322015

3.1.922.

Valmieras iela 9/11

102015410

Valmieras iela

9

01000320095001

3.1.923.

       

01000320095

3.1.924.

Vārnu iela 1

102016148

Vārnu iela

1A

01000360065003

3.1.925.

Vārnu iela 12

102653420

Vārnu iela

14

01000360012002

3.1.926.

Vārnu iela 15

102016203

Vārnu iela

15A

01000360034001

3.1.927.

     

15B

01000360034003

3.1.928.

Vārnu iela 16

102016211

Vārnu iela

16B

01000362005001

3.1.929.

Vārnu iela 4

102016277

Vārnu iela

4A

01000360073002

3.1.930.

Vārnu iela 5

102016285

Vārnu iela

5A

01000360067002

3.1.931.

Vārnu iela 6

102016293

Vārnu iela

6A

01000360072002

3.1.932.

Vārnu iela 7

102016308

Vārnu iela

7A

01000360068002

3.1.933.

Vārnu iela 8

102016316

Vārnu iela

8A

01000360071004

3.1.934.

     

8B

01000360071003

3.1.935.

     

8C

01000360071002

3.1.936.

Visvalža iela 1

102024540

Visvalža iela

1B

01000310108002

3.1.937.

Visvalža iela 3A

102024557

Visvalža iela

3

01000310107001

3.1.938.

Visvalža iela 4

102024565

Visvalža iela

4 k-1

01000310025002

3.1.939.

Visvalža iela 6

102024581

Visvalža iela

6A

01000310024002

3.1.940.

Zemitāna iela 10

102695355

Zemitāna iela

11

01000350132001

3.1.941.

       

01000350132

3.1.942.

     

11A

01000350132008

3.1.943.

     

11B

01000352050001

3.1.944.

Zemitāna iela 10A

106272290

Zemitāna iela

11 k-1

01000352050003

3.1.945.

       

01000352050002

3.1.946.

Zemitāna iela 14

105663313

Zemitāna iela

15

01000352050006

3.1.947.

       

01000352050005

3.1.948.

Zemitāna iela 16

106272305

Zemitāna iela

17

01000352050004

3.1.949.

Zemitāna iela 2

102033927

Zemitāna iela

7

01000352049001

3.1.950.

       

01000352049

3.1.951.

Zemitāna iela 6

101113000

Zemitāna iela

9

01000350156001

3.1.952.

       

01000350156

3.1.953.

     

9 k-1

01000350156002

3.1.954.

     

9 k-2

01000350156010

3.1.955.

     

9 k-3

01000350156003

3.1.956.

     

9 k-4

01000350156007

3.1.957.

     

9 k-5

01000350156004

3.1.958.

     

9 k-7

01000350156027

3.1.959.

     

9 k-8

01000350156021

3.1.960.

Zvaigžņu iela 1/3

102032195

Zvaigžņu iela

1

01000350040002

3.1.961.

       

01000350040

3.1.962.

     

1A

01000350040001

3.1.963.

     

3

01000350040024

3.1.964.

     

3A

01000350040003

3.1.965.

     

3B

01000350040004

3.1.966.

     

3C

01000350040006

3.1.967.

     

3D

01000350040007

3.1.968.

     

3E

01000350040011

3.1.969.

Zvaigžņu iela 13

102032226

Zvaigžņu iela

13C

01000350062002

3.1.970.

Zvaigžņu iela 15

102032250

Zvaigžņu iela

15A

01000350063002

3.1.971.

Zvaigžņu iela 16

102032267

Zvaigžņu iela

18A

01000360042

3.1.972.

Zvaigžņu iela 18

102032283

Zvaigžņu iela

18A

01000360041002

3.1.973.

Zvaigžņu iela 2

102032306

Zvaigžņu iela

2B

01000360060002

3.1.974.

Zvaigžņu iela 20

102032314

Zvaigžņu iela

20A

01000362006

3.1.975.

Zvaigžņu iela 26

102032363

Zvaigžņu iela

26A

01000360024

3.1.976.

Zvaigžņu iela 4

102677554

Zvaigžņu iela

4A

01000360059001

3.1.977.

Zvaigžņu iela 5

102032451

Zvaigžņu iela

5A

01000350042002

[3.2.] mainīt Adresācijas noteikumu 14. un 19. punktam neatbilstošas esošās adreses, piešķirot jaunas adreses:

Nr.p.k.

Esošā adrese

Klasifikatora kods

Piešķiramā adrese

Kadastra apzīmējums

3.2.1.

Aleksandra Čaka iela 110

101113492

Tallinas iela

54A

01000340001002

3.2.2.

     

54B

01000340001003

3.2.3.

Aleksandra Čaka iela 124

101113572

Laboratorijas iela

2A

01000350053002

3.2.4.

Aleksandra Čaka iela 160

101113757

Sapieru iela

2

01000350109007

3.2.5.

Aleksandra Čaka iela 38

101113121

Ģertrūdes iela

48A

01000300139002

3.2.6.

Aleksandra Čaka iela 52 k-2

106243485

Stabu iela

51A

01000290057002

3.2.7.

Aleksandra Čaka iela 72

101113306

Matīsa iela

37

01000340057004

3.2.8.

Artilērijas iela 35

101113773

Tallinas iela

78 k-5

01000340023035

3.2.9.

Artilērijas iela 55

101113878

Tallinas iela

78

01000340023017

3.2.10.

     

78 k-1

01000340023004

3.2.11.

Artilērijas iela 57

101113886

Krāsotāju iela

23

01000340025001

3.2.12.

       

01000340025

3.2.13.

Artilērijas iela 60

101114107

Krāsotāju iela

20A

01000340118006

3.2.14.

Artilērijas iela 73

101113966

Jāņa Asara iela

6A

01000340157001

3.2.15.

Augšiela 1

101857318

Vagonu iela

44

01000370172024

3.2.16.

Augusta Deglava iela 18

102637986

Valmieras iela

49

01000370117002

3.2.17.

Augusta Deglava iela 28

101817397

Vagonu iela

42

01000370202001

3.2.18.

       

01000370202

3.2.19.

Avotu iela 75

101818358

Lienes iela

10

01000340158003

3.2.20.

Avotu iela 76

101818382

Lienes iela

10A

01000370036003

3.2.21.

   

Mūrnieku iela

9

01000370036002

3.2.22.

Ādmiņu iela 4

101812572

Ģertrūdes iela

121 k-1

01000320107017

3.2.23.

Brīvības iela 196

101110052

Krišjāņa Barona iela

137

01000270001002

3.2.24.

Bruņinieku iela 139

106354632

Vagonu iela

13

01000382001002

3.2.25.

       

01000382001

3.2.26.

       

01000382001001

3.2.27.

Dārzaugļu iela 12

102612408

Zemitāna iela

4

01000350101

3.2.28.

     

4B

01000350101006

3.2.29.

     

4C

01000350101007

3.2.30.

Dzirnavu iela 121

101115744

Satekles iela

1 k-3

01000310013014

3.2.31.

       

01000310013

3.2.32.

     

1 k-4

01000310013003

3.2.33.

     

1 k-5

01000310013007

3.2.34.

     

1 k-6

01000310013005

3.2.35.

     

1 k-7

01000310013008

3.2.36.

Dzirnavu iela 123

101115752

Satekles iela

1 k-1

01000310014001

3.2.37.

       

01000310113

3.2.38.

     

1 k-2

01000310014003

3.2.39.

Dzirnavu iela 135

101115816

Satekles iela

2C

01000312018001

3.2.40.

       

01000312018

3.2.41.

Dzirnavu iela 135A

101827615

Satekles iela

2D

01000310022002

3.2.42.

       

01000310022001

3.2.43.

       

01000310022

3.2.44.

Ērgļu iela 7

101871796

Pērnavas iela

8

01000272007

3.2.45.

Ģertrūdes iela 79

101116633

Avotu iela

27

01000290081

3.2.46.

Jāņa Asara iela 13

101836351

Augšiela

2A

01000370173002

3.2.47.

     

2B

01000370173008

3.2.48.

Jāņa Asara iela 24

101899814

Ata iela

2

01000360002010

3.2.49.

Jāņa Asara iela 3

101836407

Tallinas iela

98

01000370005002

3.2.50.

Krišjāņa Barona iela 130

102614075

Zemitāna iela

2A

01000352001001

3.2.51.

Krišjāņa Barona iela 130 k-1

104617971

Zemitāna iela

2

01000352030002

3.2.52.

       

01000352030

3.2.53.

Krišjāņa Barona iela 130 k-10

105780208

Dārzaugļu iela

1B

01000352027002

3.2.54.

Krišjāņa Barona iela 130 k-13

105877571

Zemitāna iela

2C

01000352029001

3.2.55.

       

01000352029

3.2.56.

Krišjāņa Barona iela 130 k-14

105877588

Zemitāna iela

2C

01000352029002

3.2.57.

Krišjāņa Barona iela 136

101916474

Zemitāna iela

1

01000350094002

3.2.58.

     

3

01000352034005

3.2.59.

Krišjāņa Barona iela 136A

101916482

Zemitāna iela

3

01000352034007

3.2.60.

       

01000352034

3.2.61.

       

01000352034002

3.2.62.

       

01000352034040

3.2.63.

       

01000352034041

3.2.64.

       

01000352034034

3.2.65.

       

01000352034035

3.2.66.

       

01000352034006

3.2.67.

     

3 k-1

01000352034001

3.2.68.

     

3 k-2

01000352034008

3.2.69.

     

3 k-3

01000352034010

3.2.70.

Krišjāņa Barona iela 136D

103352208

Zemitāna iela

5

01000352048001

3.2.71.

       

01000352048

3.2.72.

       

01000352048003

3.2.73.

Kroņu iela 1

101124271

Zemitāna iela

13

01000350004

3.2.74.

       

01000350004001

3.2.75.

Kurbada iela 6

101846450

Satekles iela

3A

01000310115002

3.2.76.

Laboratorijas iela 21

101922285

Vārnu iela

11A

01000360050001

3.2.77.

Maskavas iela 115

101940703

Jersikas iela

20

01000440071006

3.2.78.

       

01000440071

3.2.79.

Matīsa iela 143

101120385

Pērnavas iela

90

01000380165001

3.2.80.

     

92

01000380002021

3.2.81.

Matīsa iela 145

101120393

Pērnavas iela

94

01000380002003

3.2.82.

     

96

01000380002004

3.2.83.

Matīsa iela 71

101119936

Sparģeļu iela

6A

01000340101

3.2.84.

Matīsa iela 73

101119960

Sparģeļu iela

4

01000340102001

3.2.85.

       

01000340102

3.2.86.

     

6

01000340102002

3.2.87.

Matīsa iela 79

101120006

Krāsotāju iela

3

01000340105002

3.2.88.

     

5

01000340105003

3.2.89.

Matīsa iela 79A

103417793

Krāsotāju iela

7

01000340105006

3.2.90.

       

01000340105005

3.2.91.

       

01000342010

3.2.92.

Matīsa iela 81

101120014

Krāsotāju iela

2 k-1

01000340107003

3.2.93.

     

2A

01000340107001

3.2.94.

Matīsa iela 85

101120055

Avotu iela

66A

01000370040002

3.2.95.

Matīsa iela 86A

101945288

Valmieras iela

33

01000370084002

3.2.96.

Matīsa iela 88

101120746

Valmieras iela

14

01000380031003

3.2.97.

Matīsa iela 97

101120110

Pļavas iela

1A

01000370022001

3.2.98.

Matīsa iela 99

101120135

Pļavas iela

2A

01000370021002

3.2.99.

     

2B

01000370021004

3.2.100.

Pērnavas iela 11

101122620

Aleksandra Čaka iela

154

01000350106002

3.2.101.

Pērnavas iela 24

101122307

Terēzes iela

1D

01000350146001

3.2.102.

Pērnavas iela 27/29

101122717

Ata iela

5A

01000362001018

3.2.103.

       

01000362001028

3.2.104.

       

01000362013

3.2.105.

Pērnavas iela 62

101122493

Tallinas iela

97

01000370183010

3.2.106.

Pērnavas iela 70

101122532

Narvas iela

7

01000370145008

3.2.107.

Pļavas iela 2

101964396

Zaķu iela

2

01000370014003

3.2.108.

     

4

01000370014002

3.2.109.

Satekles iela 5/7

101985756

Kurbada iela

5C

01000310087004

3.2.110.

Stabu iela 87

101123212

Avotu iela

46

01000320006002

3.2.111.

     

46A

01000320006003

3.2.112.

Stadiona iela 1

101996840

Augšiela

2C

01000370169004

3.2.113.

Stadiona iela 6

105135313

Augšiela

4

01000370187006

3.2.114.

       

01000370187002

3.2.115.

       

01000372024

3.2.116.

Tallinas iela 57

101112851

Krišjāņa Barona iela

116D

01000350030010

3.2.117.

Tallinas iela 69

101123872

Zvaigžņu iela

2A

01000360061001

3.2.118.

Tallinas iela 91

101124095

Jāņa Asara iela

16A

01000360090001

3.2.119.

Vagonu iela 20

104612472

Bruņinieku iela

157

01000380067001

3.2.120.

     

159

01000380067002

3.2.121.

   

Matīsa iela

108

01000380067013

3.2.122.

     

110

01000380067019

3.2.123.

     

114

01000380067014

3.2.124.

     

116

01000380067017

3.2.125.

     

118

01000380067016

3.2.126.

     

120

01000380067018

3.2.127.

     

122

01000380067021

3.2.128.

     

124

01000380067022

3.2.129.

Brīvības bulvāris 26

105546121

Brīvības laukums

1

01000050055006

3.2.130.

       

01000050055

3.2.131.

Vagonu iela 20 k-3

105669701

Bruņinieku iela

153

01000380067003

3.2.132.

Vagonu iela 20 k-8

105833432

Matīsa iela

112

01000380067008

3.2.133.

Valmieras iela 26

102015234

Lienes iela

24

01000380082002

3.2.134.

     

24A

01000380082003

3.2.135.

     

26

01000380082004

3.2.136.

Valmieras iela 39

102015330

Zaķu iela

8

01000370015003

3.2.137.

Vārnu iela 9

102016324

Laboratorijas iela

16

01000360051002

3.2.138.

Zaķu iela 7

102026376

Valmieras iela

39A

01000370011

3.2.139.

Zvaigžņu iela 30

102032410

Pērnavas iela

30A

01000360023002

[3.3.] piešķirt adresācijas objektiem šādas adreses saskaņā ar Adresācijas noteikumu 2.8. un 2.9. apakšpunktu, 9. un 14. punktu:

Nr.p.k.

Piešķiramā adrese

Kadastra apzīmējums

3.3.1.

Aleksandra Čaka iela

42A

01000292004

3.3.2.

Artilērijas iela

31

01000340041

3.3.3.

 

40 k-1

01000342003

3.3.4.

 

40J

01000342008

3.3.5.

 

40K

01000342007

3.3.6.

Ata iela

7

01000370002

3.3.7.

Brīvības iela

176A

01000270011

3.3.8.

 

176B

01000270097

3.3.9.

Ģertrūdes iela

101A

01000320122

3.3.10.

Krišjāņa Barona iela

130 k-4

01000352005

3.3.11.

Lāčplēša iela

71A

01000312039

3.3.12.

 

73B

01000310044

3.3.13.

Matīsa iela

75A

01000340189

3.3.14.

Pērnavas iela

90

01000380165

3.3.15.

Stabu iela

63 k-1

01000290134

3.3.16.

Tallinas iela

86B

01000340140005

3.3.17.

Terēzes iela

1

01000350144002

3.3.18.

 

1A

01000350143

3.3.19.

Vagonu iela

21A

01000380215

3.3.20.

 

29

01000380153

3.3.21.

 

38 k-8

01000380133004

3.3.22.

 

44

01000379007

3.3.23.

Vārnu iela

16B

01000362005

3.3.24.

Zemitāna iela

2A

01000352001

3.3.25.

Zvaigžņu iela

18

01000360001

[3.4.] likvidēt adresācijas objektiem šādas adreses saskaņā ar Adresācijas noteikumu 30. punktu:

Nr.p.k.

Likvidējamā adrese

Klasifikatora kods

Kadastra apzīmējums

3.4.1.

Aleksandra Čaka iela

100A

-

105749551

3.4.2.

Avotu iela

28A

-

106629696

3.4.3.

Avotu iela

49

01000290034002

101859153

3.4.4.

Brīvības iela

198

01000352044019

101110060

3.4.5.

Ģertrūdes iela

87

01000320060002

101116690

3.4.6.

Ģertrūdes iela

111

01000320072001

101116818

3.4.7.

Ģertrūdes iela

89

01000320061002, 01000320061003

101116705

3.4.8.

Krāsotāju iela

11B

-

106631321

3.4.9.

Lāčplēša iela

76A

-

103382972

3.4.10.

Lāčplēša iela

78A

-

105449642

3.4.11.

Matīsa iela

71

01000340101011, 01000340101008, 01000340101019, 01000340101017, 01000340101006, 01000340101005, 01000340101010, 01000340101003, 01000340101016, 01000340101004

101119936

3.4.12.

Matīsa iela

65A

01000342004002, 01000342004004

103557770

3.4.13.

Mūrnieku iela

1

-

102892315

3.4.14.

Pērnavas iela

22

-

101122292

3.4.15.

Sparģeļu iela

10

01000340174003, 01000340174004, 01000340092001, 01000340092003, 01000340092004, 01000340092002

102617031

3.4.16.

Stabu iela

98 k-1

01000322006003

104884975

3.4.17.

Tallinas iela

56

01000340007003

101124175

3.4.18.

Tallinas iela

56

01000340007001

101124175

3.4.19.

Tallinas iela

69

01000360061012

101123872

3.4.20.

Tallinas iela

71

01000360062004

101123897

3.4.21.

Vārnu iela

17

01000360033001, 01000360033002

102016228

3.4.22.

Zvaigžņu iela

20

01000360040001

102032314

3.4.23.

Matīsa iela

50C

-

104456917

[3.5.] precizēt mainīto ēku telpu grupu adrešu pierakstu atbilstoši mainītajai ēkas adresei, saglabājot uz lēmuma pieņemšanas brīdi Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmā reģistrēto telpu grupas adreses numuru, tai skaitā tabulā norādīto:

Nr.p.k.

Telpu grupas kadastra apzīmējums

Klasifikatora kods

Iepriekšējā adrese Piešķiramā adrese

3.5.1.

01000360081003002

-

-

Lauku iela 5 k-1 – 1A, Rīga

3.5.2.

01000330120002010

111271921

Bruņinieku iela 73A – 10, Rīga

Bruņinieku iela 73F – 1, Rīga

3.5.3.

01000330120002011

111473312

Bruņinieku iela 73A – 11, Rīga

Bruņinieku iela 73F – 2, Rīga

3.5.4.

01000330120002012

111776348

Bruņinieku iela 73A – 12, Rīga

Bruņinieku iela 73F – 3, Rīga

3.5.5.

01000330120002013

111325586

Bruņinieku iela 73A – 13, Rīga

Bruņinieku iela 73F – 4, Rīga

3.5.6.

01000330120002014

111313024

Bruņinieku iela 73A – 14, Rīga

Bruņinieku iela 73F – 5, Rīga

3.5.7.

01000330120002015

111216801

Bruņinieku iela 73A – 15, Rīga

Bruņinieku iela 73F – 6, Rīga

3.5.8.

01000330120002016

111246110

Bruņinieku iela 73A – 16, Rīga

Bruņinieku iela 73F – 7, Rīga

3.5.9.

01000330120002017

111293231

Bruņinieku iela 73A – 17, Rīga

Bruņinieku iela 73F – 8, Rīga

3.5.10.

01000330120002018

111276328

Bruņinieku iela 73A – 18, Rīga

Bruņinieku iela 73F – 9, Rīga

3.5.11.

01000330120002019

111334103

Bruņinieku iela 73A – 19, Rīga

Bruņinieku iela 73F – 10, Rīga

3.5.12.

01000330120002020

111355955

Bruņinieku iela 73A – 20, Rīga

Bruņinieku iela 73F – 11, Rīga

3.5.13.

01000330120002021

111223261

Bruņinieku iela 73A – 21, Rīga

Bruņinieku iela 73F – 12, Rīga

3.5.14.

01000340166002003

113057204

Krāsotāju iela 4 – 19, Rīga

Krāsotāju iela 4A – 1, Rīga

3.5.15.

01000340166002001

112335383

Krāsotāju iela 4 – 17, Rīga

Krāsotāju iela 4A – 2, Rīga

3.5.16.

01000340166002002

112292032

Krāsotāju iela 4 – 18, Rīga

Krāsotāju iela 4A – 3, Rīga

3.5.17.

01000340166002004

112368604

Krāsotāju iela 4 – 20, Rīga

Krāsotāju iela 4A – 4, Rīga

3.5.18.

01000340166002005

112280323

Krāsotāju iela 4 – 21, Rīga

Krāsotāju iela 4A – 5, Rīga

3.5.19.

01000340166002006

113057220

Krāsotāju iela 4 – 22, Rīga

Krāsotāju iela 4A – 6, Rīga

Atbilstoši Administratīvā procesa likuma 70. panta pirmajai daļai šis administratīvais akts stājas spēkā ar tā paziņošanas brīdi adresātam. Ar paziņošanu Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" uzskatāms, ka vispārīgais administratīvais akts ir kļuvis zināms administratīvā akta adresātiem. Ar šādu paziņošanu netiek pārkāptas ieinteresēto tiesības uzzināt administratīvo aktu, un šāda paziņošana lielā ieinteresēto personu skaita dēļ ir uzskatāma par saprātīgu.

Saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 77. pantu un 79. panta pirmo daļu šo administratīvo aktu var apstrīdēt Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentā Amatu ielā 4, Rīgā viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās dienas, iesniedzot attiecīgu iesniegumu Būvvaldē Amatu ielā 4, Rīgā.

Būvvalde informē, ka ēkas numerācijas zīme jāuzstāda atbilstoši Rīgas domes 22.10.2013. saistošajiem noteikumiem Nr. 62 "Par ielu un laukumu nosaukuma zīmju, ēku, telpu grupu numura zīmju un virziena rādītāju uz infrastruktūras, kultūras vai tūrisma objektiem izvietošanas kārtību Rīgas pilsētā".

Rīgas pilsētas būvvaldes vadītājs I. Vircavs

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!