• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Tiesu nolēmumi
Tiesa pēc sprieduma stāšanās likumīgā spēkā publicē sprieduma rezolutīvo daļu un spēkā stāšanās dienu. Civilprocesa likumā noteiktajos gadījumos tiesa publicē nolēmumu (piemēram, par laulības neesamību, ja personai nav deklarētās dzīvesvietas, par rīcībspējas ierobežošanu, personas izsludināšanu par mirušu u.c.).
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/96.TS3): tiesas spriedums. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 17.05.2017., Nr. 96 https://www.vestnesis.lv/op/2017/96.TS3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiesu nolēmumi

Ar Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas 2017. gada 18. aprīļa spriedumu civillietā Nr. C-2958-17/9 nosprieda: ierobežot INGAS SVILPES, rīcībspēju un nodibināt viņai aizgādnību, nosakot rīcībspējas ierobežojuma apjomu:...

Vēl šajā numurā

17.05.2017., Nr. 96

OP 2017/96.TS3
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Tiesas spriedums

Tiesas spriedums

Ar Cēsu rajona tiesas 2017. gada 19. aprīļa spriedumu civillietā Nr. C11041517 pieteikumā par personas rīcībspējas ierobežojuma apjoma pārskatīšanu DZINTARAM GUOĢIM, pers. kods 020381-11304, tiek ierobežota rīcībspēja - maksājumu izdarīšanā un saņemšanā, darījumu slēgšanā, rīcībā ar mantu un tās pārvaldību, it īpaši nekustamā īpašuma atsavināšanā, ieķīlāšanā un apgrūtināšanā ar lietu tiesībām, nosakot, ka tie veicami aizgādnim atsevišķi.

Nodibināt Dzintaram Guoģim aizgādnību spriedumā noteiktajā apjomā.

Spriedums par rīcībspējas ierobežojumu ir spēkā līdz brīdim, kad tiek pieņemts cits nolēmums šajā jautājumā. Tiesas spriedumu par rīcībspējas ierobežojumu var pārskatīt jebkurā brīdī, bet ne retāk kā reizi septiņos gados no tā spēkā stāšanās dienas.

Spriedums stājies likumīgā spēkā 2017.gada 10.maijā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!