• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/77.AKK6): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 18.04.2017., Nr. 77 https://www.vestnesis.lv/op/2017/77.AKK6

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Iekšējās kontroles vec. eksperts (uz nenoteiktu laiku)
Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra...

Vēl šajā numurā

18.04.2017., Nr. 77

OP 2017/77.AKK6
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 18 Pēdējās nedēļas laikā 9 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Vidzemes augstskola izsludina konkursu uz vakantajiem amatiem:

- Sociotehnisku sistēmu inženierijas institūta direktors - nepilns darba laiks

Prasības pretendentiem: doktora grāds informācijas tehnoloģijās, datorzinātnē vai elektronikā un telekomunikācijās vai piecu gadu augstas kvalifikācijas darba pieredze nozarē, profesionālā pieredze pētniecības vai lietišķo pētījumu izstrādē un vadībā

Inženierzinātņu fakultātē:

- asociētais profesors - 1 vieta (zinātnes nozare - Informācijas tehnoloģija, apakšnozare - Sistēmu analīze, modelēšana un projektēšana)

- docents - 2 vietas (zinātnes nozare - Informācijas tehnoloģija vai Datorzinātne, apakšnozare - jebkura no attiecīgās zinātņu nozares apakšnozarēm)

- docents - 1 vieta (zinātnes nozare - Vides zinātne, apakšnozare Vides pārvaldība informācijas ar specializāciju Informācijas tehnoloģijas uzņēmumu vadībā)

Sabiedrības zinātņu fakultātē:

- lektors - 1 vieta (zinātnes nozare - Vadībzinātne, apakšnozare - Uzņēmējdarbības vadība ar specializāciju Tūrisms, cilvēku attīstība un vadība, finanšu vadība)

- lektors - 1 vieta (zinātnes nozare - Ekonomika, apakšnozare - Reģionālā ekonomika ar specializāciju nekustamo īpašumu ekonomikā)

Pretendentiem uz vakantajiem amatiem viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas datuma izdevumā "Latvijas Vēstnesis" jāiesniedz rektoram adresēta motivācijas vēstule, izglītību un zinātnisko grādu apliecinošu dokumentu kopijas, publicēto zinātnisko un metodisko darbu saraksts, CV. Pieteikumu sūtīt augstskolas juristei-personāla speciālistei, adrese: C204.kabinets, Cēsu iela 4, Valmiera, LV-4201, vai uz e-pasta adresi agrita.somase@va.lv ar norādi "Konkurss uz akadēmisko/institūta direktora amatu", tālr. 26186555.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!