• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/6.DA3): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 6.01.2017., Nr. 6 https://www.vestnesis.lv/op/2017/6.DA3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Zvērināta notāre Guna Stikute publicē sekojošo:...

Vēl šajā numurā

06.01.2017., Nr. 6

OP 2017/6.DA3
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 64 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Kultūras ministrija saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 49. panta pirmo daļu, Ministru kabineta 2014. gada 17. jūnija noteikumiem Nr. 317 "Kārtība, kādā tiešās pārvaldes iestādes slēdz un publisko līdzdarbības līgumus, kā arī piešķir valsts budžeta finansējumu privātpersonām valsts pārvaldes uzdevumu veikšanai un uzrauga piešķirtā finansējuma izlietojumu" un Ministru kabineta 2003. gada 29. aprīļa noteikumu Nr. 241 "Kultūras ministrijas nolikums" 4.1. un 4.2. punktu, ievērojot Kultūrpolitikas pamatnostādņu 2014.-2020. gadam "Radošā Latvija" (apstiprinātas ar Ministru kabineta 2014. gada 29. jūlija rīkojumu Nr. 401) 5.3. nodaļas "Konkurētspējīgas kultūras un radošās industrijas" 5.3.6. apakšnodaļas "Prioritātes rīcības virzienu ietvaros veicamie uzdevumi un aktivitātes" 2. rīcības virziena "Radošo industriju sektora konkurētspēja un eksports" 2.2. uzdevumu "Veicināt arhitektūras nozares konkurētspēju un attīstību" un 2.4. uzdevumu "Veicināt radošo industriju sektora eksporta attīstību", ņemot vērā Kultūras ministrijas izsludinātā konkursa "Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu arhitektūras nozarē" rezultātus, 2016. gada 29. decembrī ir noslēgusi līdzdarbības līgumu "Par atsevišķa valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu arhitektūras nozarē" ar biedrību "Latvijas Arhitektu savienība". Līguma pilns teksts pieejams Kultūras ministrijas mājaslapas www.km.gov.lv sadaļā "Valsts pārvaldes uzdevumu deleģēšana".

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!