• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/37.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2017., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/op/2017/37.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Saskaņā ar Notariāta likuma 138.1 pantu es, zvērinātas notāres Ingas Kalniškānes palīdze Sabīne Juhņeviča, aizstājot notāri viņas prombūtnē, viņas uzdevumā, publicēju šādu Svetlanas Iskrovas, kā sabiedrības ar ierobežotu...

Vēl šajā numurā

17.02.2017., Nr. 37

OP 2017/37.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 62 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Kultūras ministrija saskaņā ar Muzeju likuma 13.panta sestās daļas 2.punktu un Ministru kabineta 2006.gada 21.novembra noteikumu Nr. 956 "Noteikumi par Nacionālo muzeju krājumu" 30.punktā noteikto kārtību informē par 134 muzeja priekšmetu - Teodora Reitera kora darbību atspoguļojošu materiālu (fotogrāfijas, pastkartes, programmas, laikrakstu izgriezumi, notis u.c.) atsavināšanu no Rakstniecības un mūzikas muzeja krājuma.

Ar atsavināmo muzeja priekšmetu sarakstu var iepazīties Kultūras ministrijas mājaslapā www.km.gov.lv sadaļā Nozaru informācija/Muzeji/Nacionālais muzeju krājums. Atsavināmos muzeja priekšmetus var apskatīt Rakstniecības un mūzikas muzejā, iepriekš piesakoties pa tālr. 67356261.

Uz atsavināmajiem muzeja priekšmetiem var pretendēt akreditēts muzejs vai cita Latvijas Republikā reģistrēta persona. Pieteikumi atsavināmo muzeja priekšmetu iegūšanai jāiesniedz Kultūras ministrijas Dokumentu pārvaldības nodaļā mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas, nogādājot tos personīgi vai nosūtot pa pastu - K.Valdemāra ielā 11a, Rīga, LV-1364.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!