• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/27.AKK5): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 3.02.2017., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/op/2017/27.AKK5

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Ventspils pilsētas pašvaldības iestādes “Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvalde” vadītājs
Ventspils pilsētas dome...

Vēl šajā numurā

03.02.2017., Nr. 27

OP 2017/27.AKK5
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 13 Pēdējās nedēļas laikā 7 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Lauku atbalsta dienests (reģ. Nr. 90000794228; www.lad.gov.lv) aicina darbā JURIDISKĀ DEPARTAMENTA PROJEKTU ADMINISTRĒŠANAS JURIDISKĀS DAĻAS JURISKONSULTU/-I (divi ierēdņa amati uz nenoteiktu laiku)

Juridiskā departamenta komanda, kuras galvenie uzdevumi ir sniegt juridisko atbalstu administratīvo aktu pieņemšanas procesā, nodrošināt pārstāvību tiesās, valsts pārvaldes un tiesību aizsardzības institūcijās, kā arī izstrādāt Dienesta vispārējos normatīvos aktus, meklē precīzu, atbildīgu un analītisku kolēģi.

JA TEV PIEMĪT SPĒJA

veidot pozitīvu komunikāciju ar kolēģiem un klientiem, izprast klientu vajadzības, saskatīt cēloņsakarības un domāt vārākus soļus uz priekšu, loģiski argumentēt savu viedokli, rīkoties un patstāvīgi pieņemt atbilstošus lēmumus, apsverot iespējamos riskus, piedāvāt risinājumus darba rezultātu uzlabošanai, ievērot profesionālās ētikas principus un normas, tad

MĒS TEV UZTICĒSIM

risināt Dienesta juridiska rakstura jautājumus saistībā ar valsts un Eiropas Savienības fondu atbalsta administrēšanu, izvērtēt Dienesta sagatavoto administratīvo aktu tiesiskumu, pārstāvēt Dienesta intereses administratīvajā un vispārējās jurisdikcijas tiesās, sagatavot dažāda veida dokumentus un veikt precīzu darbu ar tiem, analizēt liela apjoma informāciju un risināt dažādas nestandarta situācijas.

MĒS NO TEVIS SAGAIDĀM

augstāko izglītību tiesību zinātnēs, profesionālo pieredzi atbilstoši darbības jomai, kas gūta pēdējo piecu gadu laikā, t. sk. pieredzi darbā ar nacionālajiem un Eiropas Savienības tiesību aktiem un administratīvā procesa tiesībām, interešu pārstāvību tiesā, kā arī zināšanas par valsts un Eiropas Savienības atbalsta administrēšanas pamatprincipiem un mehānismiem, labas angļu valodas zināšanas un labas datora lietošanas prasmes (MS Office standarta programmas).

Ja tu atbilsti Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām, tad piesakies un kļūsti par daļu no LAD komandas, jo mēs tev piedāvājam:

- iespēju veikt atbildīgu, izaicinošu un interesantu darbu valsts pārvaldes iestādē

- sadarbību ar citu Eiropas Savienības dalībvalstu un Eiropas Komisijas pārstāvjiem

- atalgojumu atbilstoši 10. mēnešalgu grupai un sociālās garantijas

- iespēju paplašināt zināšanas un profesionālās iemaņas

- pozitīvu darba vidi, atsaucīgu un draudzīgu kolēģu komandu

- darbavietu Rīgas centrā

Pieteikties vari, sūtot CV, pieteikuma vēstuli un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju Lauku atbalsta dienesta Personāla daļai 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" uz e-pasta adresi darbs@lad.gov.lv ar norādi "Juriskonsults" vai sūtot pa pastu/iesniedzot personīgi Rīgā, Republikas laukumā 2, LV-1981. Tālr. uzziņām 67027697, 27877187.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!