• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Ministru kabinets
Oficiālajā izdevumā publicē:
  • Ministru kabineta noteikumus, instrukcijas un ieteikumus. Tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc izsludināšanas, ja tiesību aktā nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš;
  • Ministru kabineta rīkojumus. Tie stājas spēkā parakstīšanas brīdī;
  • Ministru kabineta sēdes protokollēmumus. Tie stājas spēkā pieņemšanas brīdī;
  • plānošanas dokumentus, kā arī informatīvos ziņojumus par politikas plānošanas dokumentu īstenošanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2017. gada 31. janvāra noteikumi Nr. 54 "Kārtība, kādā izmanto 2017. gadam paredzēto apropriāciju valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru tīkla izveidei, uzturēšanai un publisko pakalpojumu sistēmas pilnveidei". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 2.02.2017., Nr. 26 https://www.vestnesis.lv/op/2017/26.2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr. 55

Grozījums Ministru kabineta 2012. gada 18. decembra noteikumos Nr. 924 "Latvijas Nacionālā vēstures muzeja nolikums"

Vēl šajā numurā

02.02.2017., Nr. 26

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 54

Pieņemts: 31.01.2017.

OP numurs: 2017/26.2

2017/26.2
RĪKI

Ministru kabineta noteikumi: Šajā laidienā 15 Pēdējās nedēļas laikā 4 Visi

Ministru kabineta noteikumi Nr. 54

Rīgā 2017. gada 31. janvārī (prot. Nr. 5 17. §)

Kārtība, kādā izmanto 2017. gadam paredzēto apropriāciju valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru tīkla izveidei, uzturēšanai un publisko pakalpojumu sistēmas pilnveidei

Izdoti saskaņā ar likuma
"Par valsts budžetu 2017. gadam" 44. pantu

I. Vispārīgie jautājumi

1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (turpmāk – ministrija) budžeta programmas 30.00.00 "Attīstības nacionālie atbalsta instrumenti" ietvaros paredzēto apropriāciju izmanto valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru tīkla (turpmāk – vienotie klientu apkalpošanas centri) izveidei, uzturēšanai un publisko pakalpojumu sistēmas pilnveidei 2017. gadā.

2. Ministrija veic pašvaldību atlasi valsts budžeta dotācijas piešķiršanai, lai ieviestu vienas pieturas aģentūras principu pakalpojumu sniegšanā.

3. Ministrija centralizēti nodrošina vienoto klientu apkalpošanas centru atpazīstamības pasākumus (piemēram, viedkaršu lasītāju izgatavošana, plakātu izgatavošana, bukletu sagatavošana un izdošana) un veic sabiedriskās domas pētījumu, šim mērķim paredzot finansējumu 10 000 euro apmērā no budžeta programmas 30.00.00 "Attīstības nacionālie atbalsta instrumenti" ietvaros piešķirtās valsts budžeta dotācijas.

II. Valsts budžeta dotācijas piešķiršanas kārtība vienotā klientu apkalpošanas centra izveidei un uzturēšanai novadu un reģionālās nozīmes attīstības centrā 2017. gadā

4. Valsts budžeta dotāciju vienotā klientu apkalpošanas centra izveidei, uzturēšanai un publisko pakalpojumu sistēmas pilnveidei novadu nozīmes attīstības centrā pašvaldībai piešķir atbilstoši šo noteikumu 1. pielikumam.

5. Lai nodrošinātu vienoto klientu apkalpošanas centru darbībai nepieciešamo pakalpojumu vadības sistēmas uzturēšanu, valsts budžeta dotāciju Ventspils pilsētas domei piešķir atbilstoši šo noteikumu 1. pielikumam un to izlieto saskaņā ar ministrijas un Ventspils pilsētas domes noslēgto līgumu.

6. Vienotā klientu apkalpošanas centra izveidei novadu nozīmes attīstības centrā paredzētās vienreizējās valsts budžeta dotācijas apmērs nevar pārsniegt 70 % no kopējām izveidošanas izmaksām jeb 10 000 euro.

7. Vienotā klientu apkalpošanas centra izveidei reģionālas nozīmes attīstības centrā paredzētās vienreizējās dotācijas apmērs nevar pārsniegt 70 % no kopējām izveidošanas izmaksām jeb 50 000 euro.

8. Vienotā klientu apkalpošanas centra izveidošanas vai pielāgošanas un aprīkošanas (vienreizējās) atbalstāmās izmaksas ir šādas:

8.1. specifiski vides un informācijas pieejamības nodrošināšanas pasākumi, ievērojot vajadzības, kādas ir personām ar redzes, dzirdes, kustību un garīga rakstura traucējumiem (uzbrauktuvju izbūve, ēkā izveidoto durvju platuma nodrošināšana atbilstoši vajadzībām, kādas ir personām, kas pārvietojas ratiņkrēslā, un personām ar bērnu ratiņiem, ēkas kāpņu pirmā un pēdējā pakāpiena, grīdas līmeņa maiņas, stikla sienu, virsmu un citu bīstamo vietu marķēšana spilgtā krāsā, labi saskatāmu, viegli salasāmu, sataustāmu, izgaismotu apzīmējumu, vizuālās informācijas, piktogrammu, norāžu un audiosignālu izvietošana telpās un citi pasākumi);

8.2. klientu apkalpošanas vietu izveide vai pielāgošana, ievērojot vienotu stilu;

8.3. darba vietu aprīkošana ar datorpieslēgumu un internetu, kas tai skaitā nodrošina iespēju pievienot maksājumu karšu pieņemšanas termināli;

8.4. videonovērošanas ierīkošana klientu apkalpošanas telpās;

8.5. rindu vadības iekārtas iepirkšana un uzturēšana klientu plūsmas koordinēšanai;

8.6. autostāvvietas ierīkošana, paredzot visus nepieciešamos nosacījumus, lai to varētu izmantot personas ar invaliditāti;

8.7. viena datora iegāde, kas būs pieejams apmeklētājiem, un brīvpieejas interneta ierīkošana klientu uzgaidāmajā telpā;

8.8. informācijas centra ierīkošana ievadinformācijas un konsultācijas sniegšanai, kā arī faksa aparātu un klientu apkalpošanai nepieciešamo multifunkcionālo iekārtu iegāde;

8.9. telefoniski sniegto konsultāciju integrācija ar vienotā klientu apkalpošanas centra pakalpojumu vadības sistēmu, izmantojot interneta tīklu.

9. Vienotajā klientu apkalpošanas centrā nodarbināto atlīdzības fonda nodrošināšanai valsts budžeta dotācija piešķirama šādā apmērā:

9.1. pašvaldībām, kurās ir līdz 10 000 iedzīvotāju, – 500 euro mēnesī;

9.2. pašvaldībām, kurās ir no 10 001 līdz 20 000 iedzīvotāju, – 700 euro mēnesī;

9.3. pašvaldībām, kurās ir vairāk nekā 20 000 iedzīvotāju, – 1 000 euro mēnesī.

10. Atlīdzība vienoto klientu apkalpošanas centru nodarbinātajiem piešķirama, nepārsniedzot noteikto apmēru, neatkarīgi no iesaistīto darbinieku skaita.

11. Valsts budžeta dotācija vienotā klientu apkalpošanas centra uzturēšanai piešķirama 15 % apmērā no valsts budžeta dotācijas nodarbināto atlīdzības fonda nodrošināšanai.

12. Vienotā klientu apkalpošanas centra uzturēšanas atbalstāmās izmaksas ir šādas:

12.1. kancelejas preces, biroja piederumi un biroja aprīkojuma noma;

12.2. telpu noma un īre, komunālie maksājumi un telpu uzturēšanas izmaksas (tai skaitā iestādes koplietošanas telpu un koplietošanas resursu izmantošanas izmaksu proporcionāla segšana);

12.3. sakaru, interneta, informācijas tehnoloģiju uzturēšanas izmaksas un pasta pakalpojumu izmaksas;

12.4. citas izmaksas, kas nav iekļautas vienoto klientu apkalpošanas centru tiešajās attiecināmajās izmaksās, bet ir nepieciešamas darbības rezultātu sasniegšanai.

13. Ministrija 10 darbdienu laikā pēc šo noteikumu stāšanās spēkā pārskaita dotācijas transfertu noteiktam mērķim uz pašvaldības norēķinu kontu Valsts kasē.

14. Ministrija 15 darbdienu laikā pēc šo noteikumu stāšanās spēkā Valsts pārvaldes iekārtas likumā noteiktajā kārtībā organizē sadarbības līguma noslēgšanu starp valsts pārvaldes iestādēm un attiecīgo pašvaldību par publisko pakalpojumu sniegšanu vienotajos klientu apkalpošanas centros. Sadarbības līgumā neparedz iespējamā līguma strīda izšķiršanu tiesas ceļā.

III. Valsts budžeta dotācijas izlietošanas uzraudzība

15. Piešķirtās valsts budžeta dotācijas izlietošanu uzrauga ministrija atbilstoši ministrijas iekšējiem normatīvajiem aktiem, kas nosaka pašvaldību pārskatu par piešķirtās valsts budžeta dotācijas izlietojumu pārbaudi un valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru tīkla uzturēšanas izdevumu aprēķināšanu 2017. gadam un turpmākajiem gadiem.

16. Pašvaldība ir atbildīga par piešķirtās valsts budžeta dotācijas izlietojumu atbilstoši paredzētajam mērķim un par grāmatvedības uzskaites nodrošināšanu ar vienotā klientu apkalpošanas centra izveidi un uzturēšanu saistītajiem izdevumiem.

17. Pašvaldība līdz kārtējā gada 15. janvārim sagatavo pārskatu par 2017. gadā piešķirtās valsts budžeta dotācijas izlietojumu vienoto klientu apkalpošanas centru izveidei un darbības nodrošināšanai, aizpildot šādas veidlapas:

17.1. "Pārskats par piešķirtās valsts budžeta dotācijas izlietojumu 2017. gadā valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru izveidei" (2. pielikums);

17.2. "Pārskats par piešķirtās valsts budžeta dotācijas izlietojumu 2017. gadā valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru tīkla uzturēšanai" (3. pielikums).

18. Ventspils pilsētas dome līdz kārtējā gada 15. janvārim sagatavo pārskatu par 2017. gadā piešķirtās valsts budžeta dotācijas izlietojumu vienoto klientu apkalpošanas centru pakalpojumu vadības sistēmas nodrošināšanai un aizpilda šo noteikumu 3. pielikumā norādīto veidlapu "Pārskats par piešķirtās valsts budžeta dotācijas izlietojumu 2017. gadā valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru tīkla uzturēšanai".

19. Šo noteikumu 17. un 18. punktā minēto pārskatu sagatavošanai, pārbaudei, parakstīšanai un iesniegšanai lieto informācijas sistēmu "Ministriju, centrālo valsts iestāžu un pašvaldību budžeta pārskatu informācijas sistēma" (turpmāk – informācijas sistēma "ePārskati") atbilstoši normatīvajiem aktiem par kārtību, kādā Valsts kase nodrošina elektronisko informācijas apmaiņu.

20. Ministrija informācijas sistēmā "ePārskati" 20 darbdienu laikā pēc pārskatu iesniegšanas beigu datuma pārbauda pārskatu atbilstību piešķirtās valsts budžeta dotācijas izlietojumam un apstiprina pārskatu. Pašvaldība un ministrija pēc pārskatu apstiprināšanas tajos iekļauto informāciju izmanto grāmatvedības ierakstu veikšanai. Ministrija izlases kārtībā uz vietas pārbauda pašvaldībām piešķirto valsts budžeta dotāciju izlietojumu.

21. Ministrija transferta avansa maksājumu atzīst izdevumos, bet pašvaldības pēc ministrijas apstiprinājuma saņemšanas par attaisnotajiem izdevumiem informācijas sistēmā "ePārskati" saņemto transferta avansa maksājumu atzīst ieņēmumos atbilstoši šo noteikumu 2. un 3. pielikumā norādītajos pārskatos iekļautajai informācijai.

22. Ministrija apstiprina veiktos uzturēšanas izdevumus atbilstoši uzkrāšanas principam, pamatkapitāla veidošanas izdevumus – atbilstoši naudas plūsmai.

23. Valsts budžeta dotāciju, kas nav izlietota atbilstoši paredzētajam mērķim, pašvaldība atmaksā ministrijai 10 darbdienu laikā no ministrijas vēstules saņemšanas par atmaksas pieprasījumu.

24. Iepriekšējo periodu uzskaites kļūdas, neprecizitātes un grāmatvedības uzskaites kārtības maiņas ietekmi uzskaita kā pārskata perioda ieņēmumu un izdevumu korekcijas.

Ministru prezidenta vietā –
zemkopības ministrs Jānis Dūklavs

Vides aizsardzības un
reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards

 

1. pielikums
Ministru kabineta
2017. gada 31. janvāra
noteikumiem Nr. 54

Valsts budžeta dotācijas apmērs 2017. gadā valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru tīkla izveidei, uzturēšanai un publisko pakalpojumu sistēmas pilnveidei

1. Valsts budžeta dotācijas apmērs 2017. gadā valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru tīkla izveidei, uzturēšanai un publisko pakalpojumu sistēmas pilnveidei novadu nozīmes attīstības centros

Nr.
p.k.

Pašvaldība

Valsts budžeta dotācijas apmērs euro

1.

Aizputes novads

13 200

2.

Baldones novads

13 216,50

3.

Engures novads

14 600

4.

Ikšķiles novads

15 750

5.

Jēkabpils novads

11 635

6.

Krimuldas novads

14 600

7.

Mazsalacas novads

15 175

8.

Mālpils novads

10 575

9.

Mērsraga novads

13 750

10.

Priekules novads

14 418,06

11.

Rēzeknes novads

19 200

12.

Ropažu novads

13 450

13.

Vecpiebalgas novads

13 225

Kopā

182 794,56

2. Valsts budžeta dotācijas apmērs 2017. gadā valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru tīkla uzturēšanai un publisko pakalpojumu sistēmas pilnveidei novadu nozīmes un reģionālās nozīmes attīstības centros

Nr.
p.k.

Pašvaldība

Valsts budžeta dotācijas apmērs euro

1.

Auces novads

6 900

2.

Aglonas novads

6 900

3.

Aknīstes novads

6 900

4.

Alojas novads

6 900

5.

Alsungas novads

6 900

6.

Amatas novads

6 900

7.

Apes novads

6 900

8.

Ādažu novads

9 660

9.

Baltinavas novads

6 900

10.

Balvu novads

9 660

11.

Beverīnas novads

6 900

12.

Brocēnu novads

6 900

13.

Carnikavas novads

6 900

14.

Cesvaines novads

6 900

15.

Ciblas novads

6 900

16.

Dagdas novads

6 900

17.

Daugavpils novads

13 800

18.

Dundagas novads

6 900

19.

Grobiņas novads

6 900

20.

Ilūkstes novads

6 900

21.

Inčukalna novads

6 900

22.

Jaunpiebalgas novads

6 900

23.

Jaunpils novads

6 900

24.

Jelgavas novads

13 800

25.

Kandavas novads

6 900

26.

Kocēnu novads

6 900

27.

Ķekavas novads

13 800

28.

Lielvārdes novads

9 660

29.

Lubānas novads

6 900

30.

Naukšēnu novads

6 900

31.

Neretas novads

6 900

32.

Nīcas novads

6 900

33.

Ozolnieku novads

9 660

34.

Pārgaujas novads

6 900

35.

Pāvilostas novads

6 900

36.

Pļaviņu novads

6 900

37.

Raunas novads

6 900

38.

Riebiņu novads

6 900

39.

Rojas novads

6 900

40.

Rucavas novads

6 900

41.

Rugāju novads

6 900

42.

Rundāles novads

6 900

43.

Rūjienas novads

6 900

44.

Salacgrīvas novads

6 900

45.

Salas novads

6 900

46.

Salaspils novads

13 800

47.

Saulkrastu novads

6 900

48.

Sējas novads

6 900

49.

Skrundas novads

6 900

50.

Smiltenes novads

9 660

51.

Stopiņu novads

9 660

52.

Strenču novads

6 900

53.

Tērvetes novads

6 900

54.

Tukuma novads

13 800

55.

Vaiņodes novads

6 900

56.

Varakļānu novads

6 900

57.

Viesītes novads

6 900

58.

Viļakas novads

6 900

59.

Viļānu novads

6 900

Kopā

458 160

3. Valsts budžeta dotācija, lai nodrošinātu vienoto klientu apkalpošanas centru darbībai nepieciešamo pakalpojumu vadības sistēmas uzturēšanu

Nr.
p.k.

Pašvaldība

Valsts budžeta dotācijas apmērs euro

1.

Ventspils pilsētas dome

65 000

Kopā

65 000

Vides aizsardzības un
reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards

 

2. pielikums
Ministru kabineta
2017. gada 31. janvāra
noteikumiem Nr. 54

Pārskats par piešķirtās valsts budžeta dotācijas izlietojumu 2017. gadā valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru izveidei

Datu apkopošanas pamatojums – Ministru kabineta 2017. gada 31. janvāra noteikumi Nr. 54 "Kārtība, kādā izmanto 2017. gadam paredzēto apropriāciju valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru tīkla izveidei, uzturēšanai un publisko pakalpojumu sistēmas pilnveidei" Veidlapa Nr. VARAM_KAC_IZV

Pārskats par piešķirtās valsts budžeta dotācijas izlietojumu valsts un pašvaldības vienotā klientu apkalpošanas centra izveidei

Pašvaldības nosaukums

KODI

 
Pārskata gads  

euro, centi

Kods

Koda nosaukums

Valsts budžeta dotācija

Pašvaldību līdzfinansējums

naudas plūsmas izpilde

izpilde pēc uzkrāšanas principa

naudas plūsmas izpilde

izpilde pēc uzkrāšanas principa

A

B

1

2

3

4

I

IEŅĒMUMI        

18.6.2.0

Pašvaldību saņemtie valsts budžeta transferti noteiktam mērķim    

x

x

PAŠ_FIN

Pašvaldības finansējums

x

x

   

II

IZDEVUMI (2000 + 5000)        

2000

Preces un pakalpojumi        

2200

Pakalpojumi        

2210

Pasta, telefona un citi sakaru pakalpojumi        

2219

Pārējie sakaru pakalpojumi        

2220

Izdevumi par komunālajiem pakalpojumiem        

2221

Izdevumi par apkuri        

2222

Izdevumi par ūdeni un kanalizāciju        

2223

Izdevumi par elektroenerģiju        

2230

Iestādes administratīvie izdevumi un ar iestādes darbības nodrošināšanu saistītie izdevumi        

2231

Administratīvie izdevumi un sabiedriskās attiecības        

2233

Izdevumi par transporta pakalpojumiem        

2236

Bankas komisija, pakalpojumi        

2240

Remontdarbi un iestāžu uzturēšanas pakalpojumi (izņemot kapitālo remontu)        

2241

Ēku, būvju un telpu kārtējais remonts        

2243

Iekārtas, inventāra un aparatūras remonts, tehniskā apkalpošana        

2244

Nekustamā īpašuma uzturēšana        

2250

Informācijas tehnoloģiju pakalpojumi        

2251

Informācijas sistēmas uzturēšana        

2252

Informācijas sistēmas licenču nomas izdevumi        

2300

Krājumi, materiāli, energoresursi, preces, biroja preces un inventārs, kurus neuzskaita kodā 5000        

2310

Izdevumi par precēm iestādes darbības nodrošināšanai        

2311

Biroja preces        

2312

Inventārs        

2314

Izdevumi par precēm iestādes administratīvās darbības nodrošināšanai        

2320

Kurināmais un enerģētiskie materiāli        

2322

Degviela        

2329

Pārējie enerģētiskie materiāli        

2350

Kārtējā remonta un iestāžu uzturēšanas materiāli        

5000

Pamatkapitāla veidošana  

x

 

x

5100

Nemateriālie ieguldījumi  

x

 

x

5120

Licences, koncesijas un patenti, preču zīmes un līdzīgas tiesības  

x

 

x

5121

Datorprogrammas  

x

 

x

5129

Pārējās licences, koncesijas un patenti, preču zīmes un tamlīdzīgas tiesības  

x

 

x

5200

Pamatlīdzekļi  

x

 

x

5230

Pārējie pamatlīdzekļi  

x

 

x

5232

Saimniecības pamatlīdzekļi  

x

 

x

5238

Datortehnika, sakaru un cita biroja tehnika  

x

 

x

5239

Pārējie iepriekš neklasificētie pamatlīdzekļi  

x

 

x

5240

Pamatlīdzekļu izveidošana un nepabeigtā būvniecība  

x

 

x

5250

Kapitālais remonts un rekonstrukcija  

x

 

x

ATL_BEI

Atlikums perioda beigās  

x

 

x


Es, valsts budžeta dotācijas saņēmējs, apliecinu, ka saņemtā valsts budžeta dotācija izmantota atbilstoši Ministru kabineta 2017. gada 31. janvāra noteikumiem Nr. 54 "Kārtība, kādā izmanto 2017. gadam paredzēto apropriāciju valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru tīkla izveidei, uzturēšanai un publisko pakalpojumu sistēmas pilnveidei"

Paškontrole pašvaldības līdzfinansējumam  

Rādītāji

Naudas plūsmas izpilde

Valsts budžeta dotācija  
Pašvaldības līdzfinansējums  

  Valsts budžeta dotācijas saņēmējs      
   

(vārds, uzvārds)

 

(paraksts*)

  Pārskata sagatavotājs      
   

(vārds, uzvārds)

 

(paraksts*)

Piezīme. * Dokumenta rekvizītu "paraksts" neaizpilda, ja elektroniskais dokuments ir sagatavots atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu.

Vides aizsardzības un
reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards

 

3. pielikums
Ministru kabineta
2017. gada 31. janvāra
noteikumiem Nr. 54

Pārskats par piešķirtās valsts budžeta dotācijas izlietojumu 2017. gadā valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru tīkla uzturēšanai

Datu apkopošanas pamatojums – Ministru kabineta 2017. gada 31. janvāra noteikumi Nr. 54 "Kārtība, kādā izmanto 2017. gadam paredzēto apropriāciju valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru tīkla izveidei, uzturēšanai un publisko pakalpojumu sistēmas pilnveidei" Veidlapa Nr. VARAM_KAC_UZT

Pārskats par piešķirtās valsts budžeta dotācijas izlietojumu valsts un pašvaldības vienotā klientu apkalpošanas centra uzturēšanai

Pašvaldības nosaukums

KODI

 
Pārskata gads  

euro, centi

Kods

Koda nosaukums

Valsts budžeta dotācija

Pašvaldību līdzfinansējums

naudas plūsmas izpilde

izpilde pēc uzkrāšanas principa

naudas plūsmas izpilde

izpilde pēc uzkrāšanas principa

A

B

1

2

3

4

I

Ieņēmumi        

18.6.2.0

Pašvaldību saņemtie valsts budžeta transferti noteiktam mērķim    

x

x

PAŠ_FIN

Pašvaldības finansējums

x

x

   

II

IZDEVUMI (1000+2000+5000)        

1000

Atlīdzība        

1100

Atalgojums        

1110

Mēnešalga        

1119

Pārējo darbinieku mēnešalga (darba alga)        

1140

Piemaksas, prēmijas un naudas balvas        

1147

Piemaksa par papildu darbu        

1200

Darba devēja valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas, pabalsti un kompensācijas        

1210

Darba devēja valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas        

1220

Darba devēja pabalsti, kompensācijas un citi maksājumi        

1221

Darba devēja pabalsti un kompensācijas, no kuriem aprēķina iedzīvotāju ienākuma nodokli un valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas        

2000

Preces un pakalpojumi        

2200

Pakalpojumi        

2210

Pasta, telefona un citi sakaru pakalpojumi        

2219

Pārējie sakaru pakalpojumi        

2220

Izdevumi par komunālajiem pakalpojumiem        

2221

Izdevumi par apkuri        

2222

Izdevumi par ūdeni un kanalizāciju        

2223

Izdevumi par elektroenerģiju        

2230

Iestādes administratīvie izdevumi un ar iestādes darbības nodrošināšanu saistītie izdevumi        

2231

Administratīvie izdevumi un sabiedriskās attiecības        

2233

Izdevumi par transporta pakalpojumiem        

2236

Bankas komisija, pakalpojumi        

2240

Remontdarbi un iestāžu uzturēšanas pakalpojumi (izņemot kapitālo remontu)        

2241

Ēku, būvju un telpu kārtējais remonts        

2243

Iekārtas, inventāra un aparatūras remonts, tehniskā apkalpošana        

2244

Nekustamā īpašuma uzturēšana        

2250

Informācijas tehnoloģiju pakalpojumi        

2251

Informācijas sistēmas uzturēšana        

2252

Informācijas sistēmas licenču nomas izdevumi        

2270

Citi pakalpojumi (aizpilda Ventspils pilsētas dome)        

2279

Pārējie iepriekš neklasificētie pakalpojumu veidi        

2300

Krājumi, materiāli, energoresursi, preces, biroja preces un inventārs, kurus neuzskaita kodā 5000        

2310

Izdevumi par precēm iestādes darbības nodrošināšanai        

2311

Biroja preces        

2312

Inventārs        

2314

Izdevumi par precēm iestādes administratīvās darbības nodrošināšanai        

2320

Kurināmais un enerģētiskie materiāli        

2322

Degviela        

2329

Pārējie enerģētiskie materiāli        

2350

Kārtējā remonta un iestāžu uzturēšanas materiāli        

ATL_BEI

Atlikums perioda beigās  

x

 

x


Es, valsts budžeta dotācijas saņēmējs, apliecinu, ka saņemtā valsts budžeta dotācija izmantota atbilstoši Ministru kabineta 2017. gada 31. janvāra noteikumiem Nr. 54 "Kārtība, kādā izmanto 2017. gadam paredzēto apropriāciju valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru tīkla izveidei, uzturēšanai un publisko pakalpojumu sistēmas pilnveidei"

Paškontrole pašvaldības līdzfinansējumam  

Rādītāji

Naudas plūsmas izpilde

Valsts budžeta dotācija  
Pašvaldības līdzfinansējums  

  Valsts budžeta dotācijas saņēmējs      
   

(vārds, uzvārds)

 

(paraksts*)

  Pārskata sagatavotājs      
   

(vārds, uzvārds)

 

(paraksts*)

Piezīme. * Dokumenta rekvizītu "paraksts" neaizpilda, ja elektroniskais dokuments ir sagatavots atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu.

Vides aizsardzības un
reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!