• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Ministru kabinets
Oficiālajā izdevumā publicē:
  • Ministru kabineta noteikumus, instrukcijas un ieteikumus. Tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc izsludināšanas, ja tiesību aktā nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš;
  • Ministru kabineta rīkojumus. Tie stājas spēkā parakstīšanas brīdī;
  • Ministru kabineta sēdes protokollēmumus. Tie stājas spēkā pieņemšanas brīdī;
  • plānošanas dokumentus, kā arī informatīvos ziņojumus par politikas plānošanas dokumentu īstenošanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2017. gada 17. janvāra rīkojums Nr. 28 "Par pasākumiem Āfrikas cūku mēra izplatīšanās ierobežošanai". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 18.01.2017., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/op/2017/15.2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr. 12

Par atvaļinājuma piešķiršanu Dzintaram Rasnačam

Vēl šajā numurā

18.01.2017., Nr. 15

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 28

Pieņemts: 17.01.2017.

OP numurs: 2017/15.2

2017/15.2
RĪKI

Ministru kabineta rīkojumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 6 Visi

Ministru kabineta rīkojums Nr. 28

Rīgā 2017. gada 17. janvārī (prot. Nr. 3 23. §)

Par pasākumiem Āfrikas cūku mēra izplatīšanās ierobežošanai

Pamatojoties uz Ministru kabineta 2017. gada 17. janvāra lēmumu par ārkārtējās situācijas izsludināšanu un valsts galvenā pārtikas un veterinārā inspektora 2017. gada 14. janvāra rīkojumu Nr. 13 "Par Āfrikas cūku mēra karantīnas inficēto un riska teritoriju noteikšanu un tajā piemērojamiem kontroles pasākumiem", kā arī ņemot vērā zemkopības ministra sniegto informāciju par nepieciešamību veikt papildu pasākumus Āfrikas cūku mēra izplatīšanās ierobežošanai:

1. Dzīvnieku izcelsmes blakusproduktus likvidēt:

1.1. sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Grow Energy" dzīvnieku izcelsmes blakusproduktu pārstrādes uzņēmumā (reģistrācijas numurs 40103275664, juridiskā adrese – "Gravas", Limbažu pagasts, Limbažu novads, LV-4020, faktiskā adrese – "Gravas", Limbažu pagasts, Limbažu novads, LV-4020; Pārtikas un veterinārā dienesta atzīšanas numurs A 064721) par summu, kas nepārsniedz 103 500 euro;

1.2. Pārtikas un veterinārā dienesta Dienvidlatgales pārvaldes dzīvnieku izcelsmes blakusproduktu sadedzināšanas iekārtā "Hurikan PRO 1000" (faktiskā adrese – Daugavpils novads, Lauceses pagasts, akciju sabiedrības "Balticovo" teritorija; Pārtikas un veterinārā dienesta atzīšanas numurs A 066900) par summu, kas nepārsniedz 20 800 euro.

2. Ja dzīvnieku izcelsmes blakusproduktus nav iespējams likvidēt pilnā apjomā šā rīkojuma 1. punktā minētajās iekārtās, pašvaldībām pēc sadedzināšanas nosacījumu saskaņošanas ar Valsts vides dienestu atbilstoši nepieciešamībai organizēt dzīvnieku izcelsmes blakusproduktu sadedzināšanu sārtos.

3. Saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 3. panta trešās daļas 2. punktu atļaut Pārtikas un veterinārajam dienestam bez iepirkuma procedūras izsludināšanas nodrošināt dzīvnieku izcelsmes blakusproduktu likvidēšanu šā rīkojuma 1.1. apakšpunktā minētajā uzņēmumā.

4. Pārtikas un veterinārajam dienestam nodrošināt uzraudzību un kontroli šā rīkojuma 1. un 2. punktā minētajās vietās.

5. Faktiskos izdevumus, kas saistīti ar dzīvnieku nogalināšanu un dzīvnieku izcelsmes blakusproduktu likvidēšanu un sadedzināšanu sārtos Āfrikas cūku mēra apkarošanas pasākumu laikā, segt no valsts budžeta programmas 02.00.00 "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem".

6. Ja šajā rīkojumā minētajiem pasākumiem, kas kompensēti no valsts budžeta programmas 02.00.00 "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem", tiek saņemts Eiropas Savienības finansējums, to ieskaita valsts budžeta vispārējos ieņēmumos.

Ministru prezidents Māris Kučinskis

Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!