• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Tiesu nolēmumi
Tiesa pēc sprieduma stāšanās likumīgā spēkā publicē sprieduma rezolutīvo daļu un spēkā stāšanās dienu. Civilprocesa likumā noteiktajos gadījumos tiesa publicē nolēmumu (piemēram, par laulības neesamību, ja personai nav deklarētās dzīvesvietas, par rīcībspējas ierobežošanu, personas izsludināšanu par mirušu u.c.).
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/10.TS4): tiesas spriedums. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 11.01.2017., Nr. 10 https://www.vestnesis.lv/op/2017/10.TS4

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiesu nolēmumi

Daugavpils tiesa taisīja spriedumu, ar kuru pārskatīja personai IGORAM PRIGARINAM, rīcībspējas ierobežojumu un kurā nosprieda: saglabāt Igoram Prigarinam, rīcībspējas ierobežojumu tādās jomās kā maksājumu izdarīšana un saņemšana;...

Vēl šajā numurā

11.01.2017., Nr. 10

OP 2017/10.TS4
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Tiesas spriedums

Tiesas spriedums

Daugavpils tiesa taisīja spriedumu, ar kuru pārskatīja personai SERGEJAM IVANOVAM, pers. kods 010488-11617, rīcībspējas ierobežojumu un kurā nosprieda: saglabāt Sergejam Ivanovam, pers. kods 010488-11617, rīcībspējas ierobežojumu tādās jomās kā maksājumu izdarīšana un saņemšana; darījumu slēgšana; rīcība ar mantu un tās pārvaldība, it īpaši nekustamā īpašuma atsavināšana, ieķīlāšana un apgrūtināšana ar lietu tiesībām; komercdarbības un saimnieciskās darbības veikšana; pārstāvība valsts un pašvaldības institūcijās, neierobežojot Sergejam Ivanovam personiskās nemantiskās tiesības.

Noteikt, ka norādītajā rīcībspējas ierobežojuma apjomā Sergeja Ivanova, pers. kods 010488-11617, aizgādnis rīkojas patstāvīgi.

Tiesas spriedums civillietā Nr. C12288816 stājies likumīgā spēkā 2017.gada 3.janvārī.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!