• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2016/134.DA3): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 14.07.2016., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/op/2016/134.DA3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

14.07.2016., Nr. 134

OP 2016/134.DA3
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 50 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Saskaņā ar Ministru kabineta 2015.gada 8.septembra Ministru kabineta noteikumu Nr.519 "Kārtība, kādā piešķir, administrē un uzrauga valsts un Eiropas Savienības atbalstu augļu un dārzeņu piegādei skolēniem vispārējās izglītības iestādēs" 11.punktu, Lauku atbalsta dienests informē:

2016./2017. mācību gadā noteiktas šādas 100 g augļu un dārzeņu (turpmāk - produkti) porciju kompensācijas pamata likmes:

- 0,12 EUR par nefasētiem produktiem;

- 0,16 EUR par fasētiem produktiem.

Papildus pie kompensāciju pamata likmēm ir noteiktas šādas piemaksu likmes:

- 0,03 EUR apmērā par asorti, kas sastāv no 2 veidu augļiem un 1 veida dārzeņiem vai 2 veidu dārzeņiem un 1 veida augļiem;

- 0,02 EUR apmērā par produktu piegādi skolā, kurās skolēnu skaits ir līdz 150 izglītojamiem, un tās atrodas ārpus Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likumā noteikto pilsētu teritorijas;

- 0,03 EUR apmērā par 100 g fasētu vai nefasētu porciju, kas pilnībā sastāv no produktiem, kuri audzēti saskaņā ar normatīvajiem aktiem par bioloģisko lauksaimniecību, un to apliecina normatīvajos aktos par bioloģiskās lauksaimniecības uzraudzību un kontroli noteiktās kontroles institūcijas sertifikāts vai izziņa par pārejas perioda uz bioloģisko lauksaimniecību uzsākšanu.

Papildus norādītajām porciju kompensāciju likmēm tiek segts arī PVN tiem atbalsta pretendentiem, kas ir PVN maksātāji.

Vēršam Jūsu uzmanību, ka izdevumi, kas saistīti ar produktu izdalīšanu skolēniem izglītības iestādē, no kopējās atbalsta summas bez PVN sastāda ne vairāk kā 5% fasētiem produktiem un ne vairāk kā 20% nefasētiem produktiem.

Augļu un dārzeņu produktu izdales periods 2016./2017. mācību gadā ir no 2016.gada 1.novembra līdz 2017.gada 17.februārim, kas var tikt pārskatīts saskaņā ar Ministru kabineta 2015.gada 8.septembra Ministru kabineta noteikumu Nr.519 "Kārtība, kādā piešķir, administrē un uzrauga valsts un Eiropas Savienības atbalstu augļu un dārzeņu piegādei skolēniem vispārējās izglītības iestādēs" 12.punktu.

Sīkāka informācija pieejama LAD mājaslapā www.lad.gov.lv ES atbalsta sadaļā Tirgus veicināšanas pasākumi.

LAD Tirgus kopējās organizācijas departamenta Tirgus stabilizēšanas pasākumu daļa

Tālrunis 67027898, 67027888.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!