• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Jūrmalas pilsētas dome
Republikas pilsētas domes publicē saistošos noteikumus un to paskaidrojuma rakstu. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas, ja tajos nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Pirms republikas pilsētas domes vēlēšanām republikas pilsētu vēlēšanu komisijas publicē reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus, pēc vēlēšanām – informāciju par pilsētas domē ievēlētajiem deputātiem.

TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jūrmalas pilsētas domes 2015. gada 26. marta saistošie noteikumi Nr. 16 "Grozījumi Jūrmalas pilsētas pašvaldības 2015.gada 19.februāra saistošajos noteikumos Nr.6 "Par Jūrmalas pilsētas pašvaldības palīdzību personām dzīvokļa jautājumu risināšanā, reģistrācijas un palīdzības sniegšanas kārtību"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 14.04.2015., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/op/2015/72.11

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.18

Grozījumi Jūrmalas pilsētas pašvaldības 2008.gada 17.janvāra saistošajos noteikumos Nr.2 "Par Jūrmalas pašvaldības sociālajiem pakalpojumiem"

Vēl šajā numurā

14.04.2015., Nr. 72

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Jūrmalas pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 16

Pieņemts: 26.03.2015.

OP numurs: 2015/72.11

2015/72.11
RĪKI

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 4 Visi

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.16

Jūrmalā 2015.gada 26.martā (prot. Nr.7, 15.p.)

Grozījumi Jūrmalas pilsētas pašvaldības 2015.gada 19.februāra saistošajos noteikumos Nr.6 "Par Jūrmalas pilsētas pašvaldības palīdzību personām dzīvokļa jautājumu risināšanā, reģistrācijas un palīdzības sniegšanas kārtību"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām" 43.panta trešo daļu,
likuma "Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā" 6.panta
otro daļu, 7.panta sesto daļu, 14.panta pirmās daļas 6.punktu
un astoto daļu, 15.pantu, 24.panta pirmo daļu un likuma
"Par sociālajiem dzīvokļiem un sociālajām dzīvojamām mājām"
5.panta ceturto daļu, 6.pantu, 9.panta ceturto daļu,
10.panta otro daļu

Izdarīt Jūrmalas pilsētas pašvaldības 2015.gada 19.februāra saistošajos noteikumos Nr.6 "Par Jūrmalas pilsētas pašvaldības palīdzību personām dzīvokļa jautājumu risināšanā, reģistrācijas un palīdzības sniegšanas kārtību" šādus grozījumus:

1.1. Izteikt 8.punktu šādā redakcijā:

"8. Personām neatliekami sniedzama Palīdzība, izīrējot tai dzīvojamo telpu vai nodrošinot to ar pagaidu dzīvojamo telpu, ja terora akta, stihiskas nelaimes, avārijas vai citas katastrofas rezultātā personas īrētā vai īpašumā esošā dzīvojamā telpa vai dzīvojamā māja, kurā tā deklarējusi savu dzīvesvietu, ir gājusi bojā vai daļēji sagruvusi un nav atjaunojama".

1.2. Izteikt 18.1.apakšpunktu šādā redakcijā:

"18.1. dokuments, kas apliecina terora akta, stihiskas nelaimes, avārijas vai citas katastrofas faktu (Noteikumu 11.punkts)".

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs G.Truksnis

 

Paskaidrojuma raksts
Jūrmalas pilsētas domes 2015.gada 26.marta saistošajiem noteikumiem Nr.16 "Grozījumi Jūrmalas pilsētas pašvaldības 2015.gada 19.februāra saistošajos noteikumos Nr.6 "Par Jūrmalas pilsētas pašvaldības palīdzību personām dzīvokļa jautājumu risināšanā, reģistrācijas un palīdzības sniegšanas kārtību""

Paskaidrojuma raksta sadaļas

Norādāmā informācija

1. Projekta nepieciešamības pamatojums Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija savas kompetences ietvaros ir izvērtējusi Jūrmalas pilsētas pašvaldības 2015.gada 19.februāra saistošos noteikumus Nr.6 "Par Jūrmalas pašvaldības palīdzību personām dzīvokļa jautājumu risināšanā, reģistrācijas un palīdzības sniegšanas kārtību" un ir pieņēmusi tos zināšanai (pozitīvs atzinums). Vienlaikus ministrija lūdz papildināt saistošo noteikumu 8.punktu un 18.apakšpunktu ar atsauci uz terora aktu un katastrofu, atbilstoši likuma "Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā" 13.panta pirmās daļas 1.punktam.
2. Īss projekta satura izklāsts 2.1. Saistošie noteikumi izstrādāti, pamatojoties uz likuma "Par pašvaldībām" 43.panta trešo daļu, likuma "Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā" 6.panta otro daļu, 14.panta pirmās daļas 6.punktu un astoto daļu, 15.pantu, 24.panta pirmo daļu un likuma "Par sociālajiem dzīvokļiem un sociālajām dzīvojamām mājām" 5.panta ceturto daļu, 6.pantu, 9.panta ceturto daļu, 10.panta otro daļu;

2.2. Jūrmalas pilsētas pašvaldības 2015.gada 19.februāra saistošo noteikumu Nr.6 "Par Jūrmalas pašvaldības palīdzību personām dzīvokļa jautājumu risināšanā, reģistrācijas un palīdzības sniegšanas kārtību" 18.punkts un 18.1.apakšpunkts izteikti jaunā redakcijā, iekļaujot atsauci uz terora aktu un citu katastrofu.

3. Informācija par saistošo noteikumu ietekmi uz pašvaldības budžetu Nav nepieciešams veidot jaunas institūcijas, darba vietas, paplašināt esošo institūciju kompetenci, lai nodrošinātu saistošo noteikumu izpildi. Nav būtiskas ietekmes uz pašvaldības budžetu.
4. Informācija par plānotā projekta ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Nav ietekmes.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām

Nav ietekmes.

6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām Saistošie noteikumi tika izskatīti Jūrmalas pilsētas domes Sociālo un veselības jautājumu komitejā.

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs G.Truksnis

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!