• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības
Zvērināts tiesu izpildītājs, zvērināts notārs, maksātnespējas administrators vai nekustamā īpašuma īpašnieks (izīrētājs) šeit paziņo personām par saistību esamību pret kreditoru (izīrētāju) un aicina labprātīgi samaksāt parādu noteiktā termiņā, norādot kredītiestādes nosaukumu un konta numuru. Šis aicinājums var būt kā brīdinājums pirms īpašuma pārdošanas izsolē vai prasības celšanas tiesā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2015/51.US11): uzaicinājums nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 12.03.2015., Nr. 51 https://www.vestnesis.lv/op/2015/51.US11

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi nokārtot saistības

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" brīdina dzīvojamās telpas Rudens ielā 5-22, Rīgā, īrniekus HELĒNU BERĶI, KRISTĪNI BERĶI, ARTŪRU SULAINI, nepilngadīgos EDGARU SULAINI, ALEKSANDRU BERĶI, JANEKU BERĶI. Jūs vairāk nekā trīs mēnešus...

Vēl šajā numurā

12.03.2015., Nr. 51

OP 2015/51.US11
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības: Šajā laidienā 12 Pēdējās nedēļas laikā 42 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums nokārtot saistības

Uzaicinājums nokārtot saistības

Pēc "Swedbank" AS, vienotais reģistrācijas numurs 40003074764, lūguma zvērināta notāre Loreta Balode publicē šādu paziņojumu:

Paziņojums par no aizdevuma līguma izrietošo saistību parāda piedziņu

"Swedbank" AS, pamatojoties uz Tatjanas Voronkovskas (pers. kods 200368-13010) 2007.gada 20.oktobrī noslēgtā aizdevuma līguma Nr. EMR-5120 un pie aizdevuma līguma 2012.gada 27.septembrī noslēgtās Vienošanās izrietošo saistību neizpildi, jo Tatjana Voronkovska kopš 01.02.2013. kavē aizdevuma līgumā noteiktos aizdevuma atmaksas un procentu samaksas termiņus un uz nekustamo īpašumu vērsta trešo personu piedziņa, ir paziņojusi par atkāpšanos no aizdevuma līguma, pamatojoties uz Vienošanās II daļas 6.4.3.apakšpunkta noteikumiem un ir pieprasījusi pirms termiņa nekavējoties atmaksāt visu, saskaņā ar aizdevuma līgumu saņemto un neatmaksāto aizdevuma summu EUR 21 787,63 apmērā, kā arī procentus un līgumsodus tādā apmērā, kādu tie sastāda uz naudas līdzekļu atmaksas dienu.

"Swedbank" AS brīdina TATJANU VORONKOVSKU, ka tā vērsīsies Latvijas Republikas tiesā ar prasības pieteikumu par parāda piedziņu vai iesniegs tiesā pieteikumu par ieķīlātā nekustamā īpašuma Plēksnes ielā 16-5, Rīgā, kas ierakstīts Rīgas pilsētas zemesgrāmatas nodalījumā Nr.27263 5, labprātīgu pārdošanu izsolē tiesas ceļā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!