• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Rīgas pilsētas būvvalde
Rīgas pilsētas būvvalde publicē lēmumus par publiskās apspriešanas rīkošanu. Pēc publiskās apspriešanas rezultātu apkopošanas būvvalde publicē pieņemtos lēmumus par adreses piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgas pilsētas būvvaldes 2015. gada 22. decembra lēmums Nr. BV-15-416-ls "Par adresācijas sakārtošanu viendzīvokļa ēku adresēm nekustamā īpašuma nodokļa administrēšanas vajadzībām". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 23.12.2015., Nr. 251 https://www.vestnesis.lv/op/2015/251.23

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr. 45

Grozījumi Jūrmalas pilsētas domes 2010.gada 4.februāra saistošajos noteikumos Nr.6 "Jūrmalas pilsētas pašvaldības nolikums"

Vēl šajā numurā

23.12.2015., Nr. 251

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Rīgas pilsētas būvvalde

Veids: lēmums

Numurs: BV-15-416-ls

Pieņemts: 22.12.2015.

OP numurs: 2015/251.23

2015/251.23
RĪKI

Rīgas pilsētas būvvaldes lēmumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Rīgas pilsētas būvvaldes lēmums Nr.BV-15-416-ls

Rīgā 2015.gada 22.decembrī

Par adresācijas sakārtošanu viendzīvokļa ēku adresēm nekustamā īpašuma nodokļa administrēšanas vajadzībām

Rīgas pilsētas būvvalde (turpmāk – Būvvalde) saskaņā ar Administratīvo teritoriju un apdzīvotu vietu likuma 17. panta ceturtajā prim daļā noteikto un atbilstoši Ministru kabineta 08.12.2015. noteikumos Nr. 698 "Adresācijas noteikumi" (turpmāk – Adresācijas noteikumi) noteiktajiem adreses piešķiršanas pamatprincipiem pieņem lēmumu par adreses piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu.

[1.] Būvvalde, izskatot Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmas publiskos datus, Nekustamā īpašuma valsts kadastra informācijas sistēmas datus, dokumentus un adrešu piešķiršanas procesa tiesisko regulējumu,

konstatē:

[1.1.] Būvvalde konstatē, ka Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturtajā prim daļā ir noteikts, ka adresi piešķir, maina, precizē vai likvidē saskaņā ar likumu vai pašvaldības lēmumu. Adresācijas ieviešana, uzturēšana, pilnveidošana un pārskatīšana ir pašvaldībai noteikta pastāvīgi veicama funkcija, kas ir vērsta uz sabiedrības interesēm nodrošināt orientēšanos un konkrētu objektu identificēšanu administratīvās teritorijas ietvaros. Pašvaldībai nav noteiktas brīvas izvēles iespējas izvēlēties ieviest vai neieviest savā administratīvajā teritorijā vienotām prasībām atbilstošu adresācijas sistēmu. Adresācijas veidošanas obligātās prasības, kuras pašvaldībai ir jāievēro, ir noteiktas ar Adresācijas noteikumiem. Pašvaldībai ar normatīvajiem aktiem arī nav noteiktas tiesības izvēlēties, vai savas darbības ietvaros ievērot ārējā normatīvā akta prasības, vai neievērot.

Vienotas adresācijas sistēmas ieviešanas mērķis visā valsts teritorijā ir saistīts ar paredzamas, vienotiem principiem atbilstošas numerācijas ieviešanu. Likumdevējs, nosakot pašvaldībai pienākumu ieviest pašvaldības teritorijā adresācijas sistēmu, ir noteicis adresēšanas principus, kas ir obligāti pildāmi. Adrešu atkārtošanās dažādiem adresācijas objektiem nav pieļaujama, tāpat arī nereglamentēta adrešu numuru secība, vai adrešu numuru izvietojums nepareizās ielu adrešu numuru pusēs, vai adrešu numuru sasaiste ar ielas nosaukumiem, no kuriem netiek nodrošināta piekļuve adresācijas objektam, pilsētas teritorijā nedrīkst pastāvēt. Likumdevējs, nosakot adresācijas sistēmas pamatprincipus un adrešu numuru piešķiršanas kārtību, kā arī adreses pierakstīšanas kārtību, ir paredzējis sistēmu, kas to realizējot dod valsts iedzīvotājiem viennozīmīgu iespēju orientēties un paredzēt apvidū atpazīstamajiem adresācijas objektiem tiem piešķiramos adreses numurus un to secību, kas savukārt nodrošina iespēju personām, kas lieto adreses un pēc tām orientējās pilsētvidē, intuitīvi nojaust pareizu virzienu, lai atrastu sevi interesējošo adresācijas objektu. Vienveidīgas adresācijas ieviešana ir būtiska, lai nodrošinātu sabiedrības intereses orientēties pilsētvidē, meklējot adresācijas objektus. Adresācijas sistēmas ietvaros nav noteikti vai paredzēti izņēmumi, kad īpašniekam vai kādai personai būtu dotas tiesības noteikt adresācijas objektu adreses. Sabiedrības intereses ir vērtējamas augstāk par atsevišķa indivīda interesēm un gadījumā, kad šīs intereses ir pretrunā, tad, piemērojot tiesību normas, ir jāsasniedz tiesisks risinājums, kurš atbilst tiesību normas jēgai un būtībai sabiedrības interesēs.

[1.2.] Saskaņā ar Adresācijas noteikumu 9. punktu pašvaldības domei vai pašvaldības kompetentai institūcijai bez personas piekrišanas, izvērtējot konkrēto situāciju, ir tiesības piešķirt adresi, ja adrese adresācijas objektam nav piešķirta, un mainīt, likvidēt vai precizēt adreses pieraksta formu, ja reģistrētā adrese neatbilst šajos noteikumos minētajām prasībām.

[1.3.] Būvvalde ir saņēmusi Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvaldes 08.10.2015. dienesta vēstuli Nr. PIP-15-2770-dv "Par adrešu sakārtošanu" kurā ir norādīts uz nepieciešamību novērst adrešu atkārtošanos atbilstoši normatīvo aktu prasībām, lai būtu iespējama pašvaldības teritorijā nodrošināt normatīvo aktu prasībām atbilstošu adresācijas sistēmu, kas savukārt ir nozīmīga arī nekustamā īpašuma nodokļu administrēšanas procesos, lai būtu iespējama nodokļu atvieglojumu pareiza piemērošana atbilstoši Rīgas domes 2015. gada 9. jūnija saistošajiem noteikumiem Nr.148 (prot. Nr.56, 8.§) "Par nekustamā īpašuma nodokli Rīgā"

[2.] Būvvalde, izvērtējot tās rīcībā esošo informāciju un konstatētos faktus, pieejamos dokumentus saistībā ar adreses piešķiršanas procesa tiesisko regulējumu,

secina:

[2.1.] Saskaņā ar Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturto prim daļu pašvaldības lēmumu par adrešu piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu var izdot arī vispārīgā administratīvā akta veidā.

Būvvaldes ieskatā pašvaldībai noteiktā adrešu piešķiršanas kompetence (Administratīvo teritoriju un apdzīvotu vietu likuma 17. panta ceturtā prim daļa) nosaka par pienākumu veikt adrešu piešķiršanu, maiņu un sakārtošanu atbilstoši normatīvo aktu prasībām bez personu piekrišanas adresācijas izmaiņām (Adresācijas noteikumu 9. punkts).

Interpretējot Adresācijas noteikumu 9. punktu gan gramatiski gan atbilstoši tā jēgai un būtībai ir secināms Būvvaldei ir pienākums mainīt adreses adresācijas objektiem, ja to adreses neatbilsts normatīvo aktu prasībām, turklāt adresācijas veidošana pašvaldības teritorijā nav jāsaskaņo ar adresācijas objektu īpašniekiem vai citām personām un tā ir veicama atbilstoši normatīvo aktu prasībām, līdz ar to arī personas viedokļa noskaidrošana pie pastāvošajiem tiesiskajiem apstākļiem nav lietderīga, jo persona nevar sniegt informāciju, kas var ietekmēt adreses piešķiršanu. Adresācijas noteikumi nosaka adrešu piešķiršanas kārtību, kas Būvvaldei ir saistoša un ir jāizpilda.

[2.2.] Adresācijas noteikumu 2.8. apakšpunkts nosaka, ka adresācijas objekts ir dzīvošanai, saimnieciskai, administratīvai vai publiskai darbībai paredzēta ēka.

[2.3.] Adresācijas noteikumu 8.1. apakšpunkts nosaka, ka administratīvajā teritorijā adrese nedrīkst atkārtoties, bet 8.2. apakšpunkts nosaka, ka katram adresācijas objektam (funkcionāli saistītam objektu kopumam) piešķir vienu adresi.

[2.4.] Adresācijas noteikumu 12.1. apakšpunkts paredz, ja apbūvei paredzētai zemes vienībai adrese ir piešķirta, tad pirmajai ēkai, kas tiek būvēta vai ir uzbūvēta uz apbūvei paredzētas zemes vienības, un ar to funkcionāli saistītajām ēkām saglabā zemes vienībai piešķirto adresi, bet 12.2. apakšpunkts paredz, ka katrai nākamajai ēkai un ar to funkcionāli saistītajām ēkām, kuras būvēs vai ir uzbūvētas uz apbūvei paredzētas zemes vienības, izvērtējot konkrēto situāciju, piešķir jaunu adresi.

[2.5.] Adresācijas noteikumu 13. punkts nosaka, ja uz apbūvei paredzētas zemes vienības atrodas vairākas funkcionāli nesaistītas ēkas, katrai ēkai un ar to funkcionāli saistītajām ēkām piešķirt atsevišķu adresi neatkarīgi no tā, vai ēkas ir viena īpašnieka vai vairāku īpašnieku īpašumā (valdījumā).

[2.6.] Adresācijas noteikumu 19. punkts paredz pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur ir ielas, apbūvei paredzētai zemes vienībai vai ēkai numuru piešķir, ņemot vērā tuvāko ielu, ko nosaka, izvērtējot konkrēto situāciju.

[2.7.] Adresācijas noteikumu 17.1. apakšpunkts nosaka, ka pilsētās un ciemos zemes vienību un ēku numurus piešķir no ielas sākuma augošā secībā virzienā no apdzīvotās vietas centra uz nomali ielas kreisajā pusē piešķirot nepāra numurus, labajā pusē – pāra numurus.

[2.8.] Adresācijas noteikumu 18.1. apakšpunktā ir noteikts, lai izvairītos no iepriekš piešķirtu numuru atkārtošanās, pašvaldība savā teritorijā, piemērojot vienotu praksi, apbūvei paredzētas zemes vienības vai ēkas numuru papildina ar latviešu alfabēta lielo burtu (bez diakritiskām zīmēm).

[2.9.] Lai novērstu konstatēto adrešu atkārtošanos Būvvaldei ir jāmaina esošās adreses atbilstoši Adresācijas noteikumu prasībām, lai tās tiktu izpildītas. Nepastāvot adresācijas objektiem, to adreses ir likvidējamas atbilstoši Adresācijas noteikumu 9. un 30. punktam.

[2.10.] Adreses ir jāpiešķir dzīvojamām telpu grupām atbilstoši Adresācijas noteikumu 23. un 24. punkta prasībām, lai nodrošinātu iespēju dzīvojamās telpās deklarēt dzīves vietu, kas ir saistīts ar nodokļu administrēšanas procesiem.

[2.11.] Administratīvā procesa likuma 62. panta pirmā daļa nosaka, ka, lemjot par tāda administratīvā akta izdošanu, kurš varētu būt nelabvēlīgs adresātam vai trešajai personai, iestāde noskaidro un izvērtē adresāta vai trešās personas viedokli un argumentus šajā lietā, bet Administratīvā procesa likuma 62. panta otrās daļas 3. punkts nosaka, ka personas viedokļa un argumentu noskaidrošana nav nepieciešama, ja no gadījuma būtības izriet, ka personas viedokļa noskaidrošana nav iespējama vai nav adekvāta.

Administratīvā procesa likuma 63. panta pirmās daļas 3. punkts nosaka, ka pēc nepieciešamo faktu konstatēšanas un administratīvā procesa dalībnieku uzklausīšanas iestāde nekavējoties izvērtē lietas apstākļus un izdod administratīvo aktu, ar kuru pilnībā vai daļēji atteikts izdot iesniedzējam labvēlīgu administratīvo aktu sakarā ar to, ka administratīvā akta izdošanai nav pamata vai tā nav lietderīga.

Ņemot vērā to, ka Adresācijas noteikumu 8.1. apakšpunktā ir skaidri noteikts, ka adrese administratīvajā teritorijā nedrīkst atkārtoties, bet 9. punktā ir noteikts, ka pašvaldībai bez personas piekrišanas, izvērtējot konkrēto situāciju, ir tiesības mainīt adresi, ja reģistrētā adrese neatbilst Adresācijas noteikumos minētajām prasībām, kas Būvvaldei viennozīmīgi uzliek pienākumu veikt adresācijas sakārtošanu.

Būvvalde nav tiesīga izdot administratīvo aktu, kura saturs neatbilst normatīvo aktu prasībām, līdz ar ko personas sniegtais viedoklis nekādi nevar ietekmēt ne administratīvā akta izdošanu, nedz arī sniegt Būvvaldei papildus informāciju, kas varētu ietekmēt adreses veidošanu adresācijas objektiem, līdz ar to adresāta viedokļa noskaidrošana šajā lietā nav adekvāta.

[2.12.] Ievērojot tiesiskos aspektus, kas regulē adreses piešķiršanu, kā arī ievērojot lietderības apsvērumus saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 65. panta otro daļu un 66. pantu, Būvvalde secina, ka adrešu maiņa ēkām kurām ir konstatēta adrešu atkārtošanās nav atstājama uz vēlāku brīdi, tas nepieciešams, lai sekmētu viennozīmīgu objekta atrašanu un identificēšanu apvidū, un personas varētu saņemt nodokļu atvieglojumus par dzīvojamām platībām, jo šobrīd reģistrētā adrese neatbilst adresācijas piešķiršanas pamatprincipiem, kas noteikti Adresācijas noteikumu 8. punktā. Adrešu atkārtošanās dēļ nav iespējams identificēt precīzu adresācijas objektu. Administratīvā procesa likuma 66. pantā ir noteikts lietderības apsvērumu saturs, kas Būvvaldei ir jāizvērtē pirms administratīvā akta izdošanas:

1. adreses maiņa ēkai ir nepieciešama, lai nodrošinātu normatīvajos aktos noteikto adrešu veidošanas kārtību, kas noteikta, lai radītu iespējas ātri un viennozīmīgi valsts teritorijā identificēt adresācijas objektu apvidū. Adreses maiņa ir tiesiski pamatota un ar adreses maiņu faktiski tiks sasniegts tiesisks mērķis;

2. adreses maiņa atbilstoši Adresācijas noteikumiem ir iespējama vienīgi izdodot administratīvo aktu, līdz ar ko administratīvā akta izdošana ir vienīgais iespējamais veids, lai nodrošinātu adresācijas objekta identificēšanu apvidū, ievērojot adresācijas sistēmas prasības;

3. administratīvais akts par adreses maiņu būtiski neierobežo Administratīvā procesa dalībnieku tiesības un tiesiskās intereses, jo vienīgais tiesiskais pienākums, kas izriet saistībā ar administratīvo aktu par adreses maiņu ir jaunās adreses lietošana, kas nav vērtējama kā tiesību ierobežojums, bet gan kā pienākums, lai nodrošinātu saziņas un atrašanas iespējas;

4. Adresācijas noteikumiem atbilstošu adrešu piešķiršana adresācijas objektiem valsts teritorijā nodrošina valsts, pašvaldības un sabiedrības būtiskās intereses, kas saistītas ar personas sasniedzamību, orientēšanos apvidū un adresācijas objektu identificēšanu. Salīdzinot sabiedrības un valsts pārvaldes intereses ar privātpersonai uzlikto pienākumu lietot piešķirto adresi, ir secināms, ka privātpersonas tiesiskās intereses netiek aizskartas vai kā savādāk ierobežotas, jo persona jau lieto adresi un tai jauns tiesisks pienākums netiek noteikts. Ievērojot Administratīvā procesa likuma 13. pantā noteikto samērīguma principu, ir secināms, ka labumu, ko sabiedrība un valsts pārvalde iegūst ar noteikto ierobežojumu, proti, lietot administratīvā akta adresātam mainīto adresi, kas atbilst pilsētā pastāvošajam ielu tīklam, uzliek administratīvā akta adresātam ļoti nelielu ierobežojumu, taču sabiedrības ieguvums ir ievērojami lielāks, jo sakārtota adresācija nodrošina arī operatīvo dienestu efektīvāku darbību, kas var ietekmēt ar cilvēku veselību un dzīvību saistītus jautājumus.

[2.13.] Būvvalde informē, ka pēc lēmuma par adreses piešķiršanu, maiņu, likvidēšanu vai precizēšanu tiks sniegta informācija Valsts zemes dienestam adrešu reģistrācijai Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmā, kā arī informāciju par aktuālajām adresēm citas valsts informācijas sistēmas un reģistri saņem automātiski no Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmas.

Ja komersanta juridiskā adrese tiek mainīta, tad komersantam par adreses maiņu ir jāinformē Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistru, kurš adrešu informācijas aktualizēšanu Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā veic bez maksas.

Pie pastāvošajiem lietas apstākļiem ēkas iedzīvotājiem ir nepieciešams pārbaudīt un precizēt reģistrēto informāciju par deklarētajām dzīvesvietu adresēm (Dzīvesvietas deklarēšanas likuma 6. un 7. pants). Būvvalde informē, ka viendzīvokļa ēkās dzīvokļu numuri netiek piešķirti un nedrīkst tikt lietoti.

Personām, kuru deklarētās dzīvesvietu adreses bijušas ēkās ar vienādām adresēm, būtu lietderīgi veikt nepieciešamās darbības, lai Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē būtu nodrošināta aktuāla informācija par pareizām iedzīvotāju dzīvesvietu deklarētajām adresēm. Būvvalde papildus paskaidro, ka informāciju par iedzīvotāju deklarētajām adresēm ir tiesiska precizēt vienīgi pati persona, kuru tas skar, jo nevienai no valsts pārvaldes iestādēm nav noteiktas tiesības mainīt informāciju par iedzīvotāju deklarētajām adresēm. Pareiza informācija par adresi ir būtiska, lai nodrošinātu saziņu ar iedzīvotāju un dati varētu tikt izmantoti arī nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumu piešķiršanā.

Deklarētās dzīvesvietas adreses pārbaudi var veikt, vēršoties Rīgas pilsētas Iedzīvotāju dzīvesvietas reģistrācijas nodaļās vai elektroniski, izmantojot e-pakalpojumu "Mani dati Iedzīvotāju reģistrā", kas pieejams interneta vietnē www.latvija.lv. Plašāka informācija pieejama interneta vietnēs www.pmlp.gov.lv un www.riga.lv.

Personām ir iespēja veikt deklarētās dzīvesvietas adreses precizēšanu, kad saglabājas pirmreizējās deklarācijas datums, vai arī atkārtoti deklarēt savu dzīvesvietu

[3.] Būvvalde, ievērojot minēto un pamatojoties uz Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturto prim daļu, Administratīvā procesa likuma 13. pantu, 62. panta pirmo daļu, 62. panta otrās daļas 3. punktu, 63. panta pirmās daļas 3. punktu, 65. panta otro daļu, 66. pantu, Adresācijas noteikumu 2.8., 2.10., 8.1., 8.2. apakšpunktu, 9. punktu, 12.1., 12.2. apakšpunktu, 13. punktu, 17.1., 18.1. apakšpunktu, 19., 24., 29., 32., 34., 39. punktu

nolemj:

[3.1.] pamatojoties uz Adresācijas noteikumu 9. punktu mainīt adreses:

Nr.p.k. Esošā adrese Klasifikatora kods Piešķiramā adrese Kadastra apzīmējums
3.1.1. 11. novembra krastmala 9 101847452 Miesnieku iela 19 01000080019002
3.1.2. Ainažu iela 49 101848903 Silciema iela 10 01000920150005
3.1.3. 8B 01000922239003
3.1.4. 8C 01000922239004
3.1.5. Aizvaru iela 18 101850668 Aizvaru iela 18B 01000710691003
3.1.6. Alauksta iela 8 101851532 Alauksta iela 8B 01000350069002
3.1.7. Alberta iela 5 101851637 Alberta iela 5A 01000190095002
3.1.8. Aleksandra Čaka iela 116 101113523 Aleksandra Čaka iela 116A 01000350034002
3.1.9. Aleksandra Čaka iela 120 101113556 Aleksandra Čaka iela 120B 01000350051003
3.1.10. Aleksandra Čaka iela 121 101108868 Aleksandra Čaka iela 121B 01000330016003
3.1.11. Aleksandra Čaka iela 41 101108466 Aleksandra Čaka iela 41B 01000300009005
3.1.12. Aleksandra Čaka iela 51 101108513 Aleksandra Čaka iela 51B 01000290102003
3.1.13. Aleksandra Čaka iela 54 101113201 Aleksandra Čaka iela 54A 01000290056002
3.1.14. Aleksandra Čaka iela 59 101108554 Aleksandra Čaka iela 59A 01000330073003
3.1.15. Aleksandra Čaka iela 77 101108642 Aleksandra Čaka iela 77A 01000330046002
3.1.16. 77B 01000330046003
3.1.17. Alekša iela 10A 101851758 Alekša iela 10B 01000160148002
3.1.18. Annas Sakses iela 7 101815311 Annas Sakses iela 7A 01000840016002
3.1.19. Artilērijas iela 10 101109170 Artilērijas iela 10A 01000280037002
3.1.20. Artilērijas iela 21 101109113 Artilērijas iela 21C 01000330022005
3.1.21. Artilērijas iela 23 101109121 Artilērijas iela 23E 01000330021006
3.1.22. Artilērijas iela 34 101113974 Artilērijas iela 34B 01000340068006
3.1.23. Artilērijas iela 39 101113798 Artilērijas iela 39A 01000340036003
3.1.24. Artilērijas iela 46 101114035 Artilērijas iela 46A 01000340075008
3.1.25. Artilērijas iela 59 101113894 Krāsotāju iela 22A 01000340134003
3.1.26. Artilērijas iela 69 101113941 Artilērijas iela 69A 01000340129003
3.1.27. Augusta Deglava iela 10 101857728 Augusta Deglava iela 10A 01000370007002
3.1.28. Augusta Deglava iela 114 101114638 Augusta Deglava iela 116 01000711511006
3.1.29. Augusta Deglava iela 24 101857808 Augusta Deglava iela 24A 01000370122003
3.1.30. 24B 01000370122002
3.1.31. Augusta Deglava iela 8 101857873 Augusta Deglava iela 8B 01000370138003
3.1.32. Augusta Deglava iela 88 101114500 Augusta Deglava iela 88A 01000710604001
3.1.33. Austrumu iela 4 102611816 Austrumu iela 4A 01000860151001
3.1.34. 4B 01000860151003
3.1.35. Avotu iela 17 101858996 Avotu iela 17A 01000300109002
3.1.36. Avotu iela 27 102639313 Avotu iela 27B 01000290081002
3.1.37. Avotu iela 28 101859057 Avotu iela 28A 01000310067002
3.1.38. Āžu iela 9 101859354 Āžu iela 11 01000170016002
3.1.39. Bajāru iela 38 101859514 Bajāru iela 38A 01001160198002
3.1.40. Bajāru iela 5 101859610 Bajāru iela 5A 01000890223002
3.1.41. Basu iela 14 101860984 Basu iela 14A 01001070224002
3.1.42. Baznīcas iela 9/11 101862215 Baznīcas iela 11A 01000200106003
3.1.43. Bākūžu iela 15 101818575 Bākūžu iela 15A 01000920225002
3.1.44. Bātas iela 6 101819263 Bātas iela 6A 01001070080005
01001070080
3.1.45. Beberbeķu iela 72A 101820057 Beberbeķu iela 72 k-3 01000820172020
3.1.46. 72 k-4 01000820172021
3.1.47. Bebru iela 32 101863186 Bebru iela 32A 01000800436009
3.1.48. Berģu iela 121 102640902 Berģu iela 121A 01001270355002
3.1.49. Berģu iela 139 101863602 Cīnītāju iela 14A 01001270523008
3.1.50. Berģu iela 149 102673715 Berģu iela 149A 01001270443001
3.1.51. Berģu iela 62 101820522 Berģu iela 62A 01001270151002
3.1.52. Berģu iela 70A 103415427 Berģu iela 70B 01001270528017
3.1.53. 70C 01001270528019
3.1.54. Biķernieku iela 17A 101820998 Biķernieku iela 17B 01000890037010
3.1.55. Biķernieku iela 209 101864758 Sinoles iela 2A 01001230033004
3.1.56. Biķernieku iela 58 101865382 Biķernieku iela 58B 01001160270003
3.1.57. Braslas iela 59 101866778 Braslas iela 59A 01000700378003
3.1.58. Brīvības gatve 202 101128125 Brīvības gatve 202A 01000700001001
3.1.59. Brīvības gatve 279 101127123 Brīvības gatve 279A 01000860190002
3.1.60. Brīvības gatve 348 101128904 Brīvības gatve 348A 01000920003002
3.1.61. 348B 01000920003004
3.1.62. Brīvības gatve 415 101127830 Brīvības gatve 415A 01000910063002
3.1.63. Brīvības iela 118 101109660 Brīvības iela 118A 01000280010003
3.1.64. Brīvības iela 132 101109732 Brīvības iela 132E 01000270039010
3.1.65. Brīvības iela 182 101109982 Brīvības iela 182A 01000270008002
3.1.66. Bruņinieku iela 14 101110286 Bruņinieku iela 14A 01000220005002
3.1.67. Bruņinieku iela 149 101867810 Bruņinieku iela 149A 01000380065002
3.1.68. Bruņinieku iela 45 101110212 Bruņinieku iela 45A 01000330069003
3.1.69. Bruņinieku iela 51 101110245 Bruņinieku iela 51A 01000330072003
3.1.70. Celmu iela 6 101823720 Celmu iela 6A 01001220051002
3.1.71. Cēsu iela 35 101869734 Cēsu iela 35A 01000260043002
3.1.72. Cīnītāju iela 18 101823946 Cīnītāju iela 20 01001270552004
3.1.73. Čiekurkalna 1. līnija 34 102644821 Čiekurkalna 1. līnija 34A 01000870046002
3.1.74. Čiekurkalna 1. līnija 66 101828721 Čiekurkalna 5. šķērslīnija 9A 01000880017002
3.1.75. Čiekurkalna 2. līnija 23 101883737 Čiekurkalna 2. līnija 23B 01000870068003
3.1.76. Čiekurkalna 2. līnija 31 101883794 Čiekurkalna 2. līnija 31B 01000870223004
3.1.77. 31C 01000870223002
3.1.78. Čiekurkalna 2. līnija 49 101883890 Čiekurkalna 2. līnija 49C 01000880044003
3.1.79. Čiekurkalna 2. līnija 6A 101884072 Čiekurkalna 2. līnija 6D 01000870029006
3.1.80. Čiekurkalna 4. šķērslīnija 21 102673057 Čiekurkalna 4. šķērslīnija 21A 01000870079001
3.1.81. Čiekurkalna 5. šķērslīnija 18 101829153 Čiekurkalna 5. šķērslīnija 18A 01000870101002
3.1.82. Čiekurkalna 6. šķērslīnija 4 101884788 Čiekurkalna 6. šķērslīnija 4A 01000880014002
3.1.83. Daugavpils iela 46 101875787 Daugavpils iela 46A 01000450041002
3.1.84. Dauguļu iela 42 103330102 Drustu iela 38A 01001050036003
3.1.85. Dārzciema iela 2 101873010 Augusta Deglava iela 94A 01000710607003
3.1.86. Dārzciema iela 22 101824730 Dārzciema iela 22A 01000710874002
3.1.87. Dārziņu 11. līnija 1 102039423 Rinkuļu iela 4A 01001253493001
01001253493
3.1.88. Dārziņu 11. līnija 11 102039448 Dārziņu 11. līnija 11A 01001254895001
3.1.89. Dārziņu 12. līnija 10 102039921 Kazragu iela 10 01001256482001
3.1.90. Dārziņu 13. līnija 24 102618732 Kristīnes iela 24 01001253434001
01001253434
3.1.91. Dārziņu 17. līnija 1 102041411 Dārziņu 17. līnija 1A 01001253667001
3.1.92. Dārziņu 18. līnija 7 102042036 Dārziņu 18. līnija 7A 01001253884004
3.1.93. Dārziņu 21. līnija 20 102043222 Dārziņu 21. līnija 20A 01001253246001
3.1.94. Dārziņu 21. līnija 43 102043448 Dārziņu 21. līnija 43A 01001254590002
3.1.95. Dārziņu 29. līnija 14 102046381 Dārziņu 29. līnija 14A 01001254529001
3.1.96. Dārziņu 39. līnija 10 102048625 Dārziņu 39. līnija 17 01001256208001
01001256208
3.1.97. Dārziņu 44. līnija 2 102049137 Dārziņu 44. līnija 2A 01001255156001
3.1.98. Dārziņu 48. līnija 25 102049885 Dārziņu 48. līnija 27 01001255273001
3.1.99. Dārziņu 55. līnija 1 102050461 Dārziņu 55. līnija 1A 01001255364001
3.1.100. Dārziņu 8. līnija 15 103355873 Līņu iela 19 01001250094162
3.1.101. Dārziņu 8. līnija 16 102037620 Līņu iela 18 01001250094157
3.1.102. Dārziņu iela 182 101873992 Dārziņu iela 204A 01001255173001
01001255173
3.1.103. Dārziņu iela 215 103667610 Dārziņu 48. līnija 2A 01001255246
3.1.104. Dārziņu iela 237 103381698 Dārziņu iela 237A 01001255459004
3.1.105. Dārziņu iela 34 101824964 Dārziņu iela 261 01001250041004
3.1.106. Dārziņu iela 70 101874648 Dārziņu iela 70A 01001254871002
3.1.107. Dārziņu iela 71 101874656 Dārziņu 48. līnija 2A 01001255246001
3.1.108. Druvienas iela 10 101878060 Druvienas iela 10A 01001220044003
3.1.109. Duntes iela 28 101137456 Pededzes iela 5 01000172002001
01000172002
3.1.110. Duntes iela 44/46 101878606 Duntes iela 44 01000170022006
3.1.111. Dzirnavu iela 102 101115937 Dzirnavu iela 102B 01000300086003
3.1.112. Dzirnavu iela 118 101116014 Dzirnavu iela 118A 01000410012002
3.1.113. Dzirnavu iela 133 101115808 Dzirnavu iela 133A 01000310019002
3.1.114. 133B 01000310019003
3.1.115. Dzirnavu iela 5 101137640 Dzirnavu iela 5A 01000180007002
3.1.116. Ebreju iela 6 101882405 Ebreju iela 6A 01000460098004
3.1.117. Eglaines iela 19 102674114 Saites iela 7 01000780411014
3.1.118. Elijas iela 1 101885410 Puškina iela 16A 01000410052001
3.1.119. Elizabetes iela 4 101137874 Nikolaja Rēriha iela 1 01000100010003
3.1.120. Emiļa Melngaiļa iela 3 101886010 Emiļa Melngaiļa iela 3A 01000190014002
3.1.121. Ezermalas iela 13 101887414 Ezermalas iela 13D 01000840371003
3.1.122. Fazānu iela 10 101887816 Medņu iela 3 01000700731003
3.1.123. Firsa Sadovņikova iela 22 101830847 Firsa Sadovņikova iela 22A 01000430109002
3.1.124. Gaujas iela 14A 101832063 Ķīšezera iela 1 01000850133006
3.1.125. Gaujas iela 37 101890156 Gaujas iela 37B 01000850007003
3.1.126. Gaujas iela 55 101890285 Gaujas iela 55A 01000852047002
3.1.127. Gaviezes iela 4 101890398 Gaviezes iela 4B 01000820332003
3.1.128. Glika iela 16 102613008 Klaipēdas iela 3 01000840365001
3.1.129. Grēcinieku iela 20 101891752 Grēcinieku iela 20A 01000012005002
3.1.130. Gunāra Astras iela 7B 101970898 Gunāra Astras iela 7D 01000712029004
3.1.131. Gustava Zemgala gatve 58 102014152 Gustava  Zemgala gatve 58A 01000890088003
3.1.132. Ģertrūdes iela 101 101116762 Ģertrūdes iela 101B 01000320067002
3.1.133. Ģertrūdes iela 61 101116432 Ģertrūdes iela 61B 01000290090004
3.1.134. Ģertrūdes iela 68 101117040 Ģertrūdes iela 68A 01000310070002
3.1.135. Ģertrūdes iela 88 101117145 Ģertrūdes iela 88A 01000310080002
3.1.136. Ģertrūdes iela 90 101117153 Ģertrūdes iela 90A 01000310081002
3.1.137. Ģertrūdes iela 97 101116746 Ģertrūdes iela 97A 01000320065002
3.1.138. 97B 01000320065003
3.1.139. 97C 01000320065005
3.1.140. Hospitāļu iela 28 102613194 Hospitāļu iela 28A 01000250144002
3.1.141. Ieroču iela 10 101895341 Ieroču iela 10B 01000250105003
3.1.142. Ieroču iela 8 101895366 Ieroču iela 8A 01000250106002
3.1.143. 8B 01000250106003
3.1.144. Imantas 6. līnija 14A 101898267 Imantas 6. līnija 14B 01000930244006
3.1.145. Imantas iela 15 101897072 Vecumnieku iela 9A 01000930049005
3.1.146. Indrānu iela 15 101898652 Indrānu iela 15B 01000260174003
3.1.147. Indrānu iela 9 101898757 Kaspara iela 3 01000260177002
3.1.148. Induļa iela 7 101898982 Induļa iela 7A 01000700304001
3.1.149. 7B 01000700304002
3.1.150. Ineša iela 6 101899010 Ineša iela 4 01001240133006
3.1.151. Invalīdu iela 4 101899131 Lāču iela 15 01000172043003
3.1.152. 17 01000170099005
3.1.153. Irbenes iela 1 101899172 Irbenes iela 1B 01000740112003
3.1.154. Irbenes iela 15 101899228 Irbenes iela 17 01001072057001
3.1.155. Irbenes iela 19 101899236 Zaļenieku iela 4 01001072078001
01001072078
3.1.156. Jaunciema 2. līnija 12 102641904 Jaunciema 2. līnija 12A 01001140055008
3.1.157. Jaunciema 2. līnija 5 101901261 Jaunciema 2. līnija 5B 01001140078002
3.1.158. Jaunciema 2. šķērslīnija 21 101901060 Jaunciema 2. šķērslīnija 21A 01001140015002
3.1.159. Jaunciema 4. līnija 2/4 104596453 Jaunciema 4. līnija 2 01001140020009
3.1.160. Jaunciema 6. šķērslīnija 1A 101902150 Jaunciema 6. šķērslīnija 1C 01001142038010
3.1.161. Jaunciema 7. šķērslīnija 12 101837771 Jaunciema gatve 114A 01001140194011
3.1.162. Jaunciema 7. šķērslīnija 17 103795710 Jaunciema 7. šķērslīnija 19 01001140147001
3.1.163. Jaunciema gatve 190 101139306 Jaunciema gatve 190A 01001140074002
3.1.164. Jaunciema gatve 240C 106312425 Jaunciema gatve 240H 01001140290002
3.1.165. Jaunciema gatve 4 101902657 Jaunciema gatve 4A 01001280239002
3.1.166. Jaunciema gatve 51 101837923 Jaunciema gatve 51A 01001282054002
3.1.167. Jaunības iela 10 102673194 Kraujas iela 14A 01001270274001
3.1.168. Jaunības iela 16 101902913 Jaunības iela 16A 01001270116003
3.1.169. Jaunrozes iela 5 101903394 Jaunrozes iela 5A 01000710445002
3.1.170. Jāņa Asara iela 10 101899734 Jāņa Asara iela 10A 01000340147003
3.1.171. Jāņa Asara iela 8 101899855 Jāņa Asara iela 8A 01000340148001
3.1.172. Jāņa iela 16 101899695 Jāņa iela 16A 01000020128002
3.1.173. Jāņogu iela 156 103680523 Jāņogu iela 156A 01001253145003
3.1.174. Jenotu iela 5 101838515 Jenotu iela 5B 01000710717005
3.1.175. 5C 01000710717004
3.1.176. Jersikas iela 39 102642906 Sarkanā iela 2 01000440081005
3.1.177. Jēkabpils iela 26 101903763 Jēkabpils iela 26A 01000450033002
3.1.178. Kaivas iela 32A 103417391 Kaivas iela 32C 01000920580014
3.1.179. Kaktusu iela 5 101840150 Kaktusu iela 5A 01001270078003
3.1.180. Kalēju iela 6 101840302 Kalēju iela 6A 01000020069002
3.1.181. Kalna iela 10/12 102643555 Kalna iela 12 01000450108002
3.1.182. Kalna iela 15 101908016 Kalna iela 15B 01000450059010
3.1.183. Kalna iela 18/20 104596662 Kalna iela 20 01000450105006
3.1.184. Kalupes iela 17 101908860 Kalmju iela 17A 01000390014007
3.1.185. Kalupes iela 17B 01000390014006
3.1.186. Kartupeļu iela 26 101911641 Kartupeļu iela 26A 01000730151002
3.1.187. Katoļu iela 15 101842314 Katoļu iela 15A 01000390094003
3.1.188. Katoļu iela 18 101912217 Katoļu iela 20 01000390017001
01000392008
3.1.189. Katrīnas dambis 16 101842507 Katrīnas dambis 16B 01000120094001
3.1.190. 16C 01000120094002
3.1.191. Kaukāza iela 10 101912756 Kaukāza iela 10A 01000860112002
3.1.192. 10B 01000860112003
3.1.193. Kaukāza iela 15 101912797 Kaukāza iela 17 01000860126002
3.1.194. Kaukāza iela 6 101912844 Kaukāza iela 6A 01000860114002
3.1.195. Kazarmu iela 6 101913026 Kazarmu iela 6A 01000250140002
3.1.196. Kojusalas iela 25 102647257 Kojusalas iela 25A 01000480099002
3.1.197. Krāslavas iela 13 101915087 Krāslavas iela 13A 01000400071002
3.1.198. Krāsotāju iela 11 101915296 Krāsotāju iela 11B 01000340087003
3.1.199. Krāsotāju iela 22 101915392 Krāsotāju iela 22B 01000340135002
3.1.200. Krišjāņa Barona iela 3 101916595 Krišjāņa Barona iela 3A 01000210053003
3.1.201. Krišjāņa Valdemāra iela 43 101132221 Krišjāņa Valdemāra iela 43A 01000190067008
3.1.202. Krišjāņa Valdemāra iela 9 101139990 Krišjāņa Valdemāra iela 9A 01000100039003
3.1.203. Krišjāņa Valdemāra iela 93 101132471 Krišjāņa Valdemāra iela 93A 01000240171002
3.1.204. Krustpils iela 147 104884782 Krustpils iela 149B 01001260010012
01001262111
3.1.205. Krustpils iela 149 101845440 Lokomotīves iela 136 01001260010015
3.1.206. 138 01001260010001
3.1.207. 36 01001260010
3.1.208. Krustpils iela 8 101845787 Jāņavārtu iela 23 01001210228001
01001210228
3.1.209. Kundziņsalas 14. līnija 3 101919728 Kundziņsalas 14. līnija 3A 01000960054002
3.1.210. Kundziņsalas 15. līnija 4 101919744 Kundziņsalas 15. līnija 2 01000960027008
3.1.211. Kundziņsalas 7. līnija 6 101920177 Kundziņsalas 7. līnija 6A 01000960097001
3.1.212. Ķeguma iela 14 101893932 Ķeguma iela 14A 01001160171002
3.1.213. Ķeguma iela 24 101894026 Ķeguma iela 24A 01001160253002
3.1.214. Laboratorijas iela 25 101922332 Laboratorijas iela 25A 01000360010002
3.1.215. Laboratorijas iela 5 102638047 Laboratorijas iela 5A 01000350059002
3.1.216. Laimdotas iela 35 101923375 Laimdotas iela 35A 01001160147002
3.1.217. Laipu iela 2/4 103413070 Laipu iela 4 01000060045010
3.1.218. Lāčplēša iela 10 101134016 Lāčplēša iela 10A 01000200087004
3.1.219. Lāčplēša iela 114 101119198 Dagdas iela 2 01000430049002
3.1.220. Lāčplēša iela 114A 01000430049003
3.1.221. Lāčplēša iela 141 101118637 Lāčplēša iela 139 01000430098002
3.1.222. Lāčplēša iela 23 101111737 Lāčplēša iela 23A 01000220059002
3.1.223. Lāčplēša iela 52/54 101119390 Lāčplēša iela 52B 01000300124002
3.1.224. Lāčplēša iela 72 101118887 Lāčplēša iela 72A 01000310036002
3.1.225. Lejasciema iela 21 101925354 Lejasciema iela 21A 01001270314004
3.1.226. Lejasciema iela 28 101925426 Lejasciema iela 30 01001270429001
3.1.227. Lejasciema iela 3A 102675028 Uguns iela 8B 01001270577003
01001270577
3.1.228. 8C 01001270577004
3.1.229. Leņķa iela 2 102640027 Leņķa iela 2A 01001152021020
3.1.230. Lielvārdes iela 40 101928946 Lielvārdes iela 40A 01000920102002
3.1.231. Lielvārdes iela 44 101928987 Lielvārdes iela 44A 01000920104004
3.1.232. Lielvārdes iela 45 101928995 Lielvārdes iela 45A 01001160172002
3.1.233. Lienes iela 1 101929345 Lienes iela 1A 01000340112007
3.1.234. 1B 01000340112004
3.1.235. Lienes iela 16 101929400 Lienes iela 16A 01000370093006
3.1.236. 16B 01000370093005
3.1.237. Liesmas iela 10 101930508 Valdeķu iela 72 01001070400006
3.1.238. Lizuma iela 4 101932126 Lizuma iela 10 01000910114002
3.1.239. 12 01000910114004
3.1.240. 6 01000910114007
3.1.241. 8 01000910114006
3.1.242. Līču iela 15 101930637 Līču iela 18 01001130288005
3.1.243. 20 01001130288004
3.1.244. Līduma iela 1 101926805 Līduma iela 1A 01001220032002
3.1.245. Līduma iela 12B 101926846 Līduma iela 12D 01001220133003
3.1.246. Līksnas iela 7 101930967 Līksnas iela 5 01000440116001
3.1.247. Lubānas iela 46A 101934170 Lubānas iela 46C 01000710044003
3.1.248. Lubānas iela 7 101934402 Lubānas iela 7A 01000470033002
3.1.249. Ludzas iela 27 101934982 Kalna iela 27A 01000450126004
3.1.250. Ludzas iela 37 101935092 Ludzas iela 37A 01000450131002
3.1.251. Ludzas iela 54 102675198 Ludzas iela 54A 01000440096006
3.1.252. Ludzas iela 58 101935308 Ludzas iela 58A 01000440099002
3.1.253. 58B 01000440099006
3.1.254. 58D 01000440099004
3.1.255. Ludzas iela 73 102614774 Ludzas iela 73A 01000460015002
3.1.256. Ludzas iela 85 101935574 Viļānu iela 11 01000460021001
3.1.257. Ludzas iela 93 101935654 Ludzas iela 93B 01000460037005
3.1.258. Madaru iela 13 101935910 Madaru iela 13A 01001270298002
3.1.259. Madonas iela 7 101936254 Madonas iela 7A 01000700444005
3.1.260. Maija iela 1 101936414 Maija iela 1C 01000860139002
3.1.261. Malienas iela 21 101937176 Malienas iela 21A 01001220050002
3.1.262. Malkas iela 46 103351833 Malkas iela 46A 01001253028001
3.1.263. Maltas iela 49 101937947 Maltas iela 49A 01000780529002
3.1.264. Maskavas iela 103 102645003 Maskavas iela 103A 01000440057003
3.1.265. 103B 01000440057006
3.1.266. Maskavas iela 130 101940824 Maskavas iela 130B 01000480010003
3.1.267. Maskavas iela 135 102645028 Maskavas iela 135A 01000440118006
3.1.268. 135B 01000440118005
3.1.269. Maskavas iela 141 101940986 Maskavas iela 141A 01000440122002
3.1.270. Maskavas iela 175 101941303 Maskavas iela 175A 01000460118002
3.1.271. Maskavas iela 194 101941465 Maskavas iela 194E 01000480202004
3.1.272. Maskavas iela 205 101941594 Maskavas iela 205A 01000470108003
3.1.273. Maskavas iela 54 101944446 Mazā Krasta iela 33 01000430006002
3.1.274. Matīsa iela 117 101120248 Matīsa iela 117B 01000380084003
3.1.275. Matīsa iela 129 101120311 Matīsa iela 129A 01000380010004
3.1.276. Matīsa iela 133/135 101945021 Matīsa iela 135 01000380007002
3.1.277. Matīsa iela 139 101120360 Matīsa iela 139A 01000380005002
3.1.278. Matīsa iela 68B 101945230 Matīsa iela 68C 01000370198004
3.1.279. Mazā Caunes iela 5 101945817 Mazā Caunes iela 7 01000860164001
3.1.280. Mazā Kalna iela 22 101946185 Mazā Kalna iela 22A 01000450091007
3.1.281. Mazā Kalna iela 25 101946216 Mazā Kalna iela 25A 01000450139008
3.1.282. Mazā Kalna iela 7 101946337 Mazā Kalna iela 7B 01000440028004
3.1.283. Mazā Matīsa iela 3 101946763 Mazā Matīsa iela 3B 01000382025002
3.1.284. Mālu iela 19 105870028 Mālu iela 17 01000730115003
3.1.285. Mārcienas iela 9 101938940 Kalsnavas iela 2C 01000702245001
01000702245
3.1.286. Mārupes iela 15A 101940133 Liepājas iela 5B 01000562013002
3.1.287. Meža prospekts 28 101950802 Meža prospekts 28A 01000940178002
3.1.288. Meža prospekts 58 101950964 Meža prospekts 58A 01000940163002
3.1.289. Mežciema iela 47 101951476 Mežciema iela 47A 01001220087004
3.1.290. Mežciema iela 5 101951507 Mežciema iela 3 01001220018001
3.1.291. Mežvidu iela 13 101952461 Mežvidu iela 13A 01001142096001
3.1.292. Miera iela 32 102675567 Miera iela 32B 01000230014003
3.1.293. Miera iela 7 101953094 Maiznīcas iela 4 01000230087002
3.1.294. Miera iela 75/77 104603488 Miera iela 77 01000250121001
3.1.295. Misas iela 14 101954215 Misas iela 14A 01000790255002
3.1.296. Misas iela 15 101954223 Tumes iela 36 01000790191002
3.1.297. Misas iela 23 102675606 Misas iela 23A 01000792049001
3.1.298. Misas iela 34 101954408 Misas iela 34A 01000790204011
3.1.299. Misas iela 48 101954504 Misas iela 48A 01000790227009
3.1.300. Misas iela 52 101954537 Misas iela 52A 01000790254001
3.1.301. Mores iela 44 103382048 Mores iela 44A 01000952056003
3.1.302. Nīcgales iela 61 101121957 Nīcgales iela 61A 01001182020003
3.1.303. Ogļu iela 30 101957630 Tīklu iela 5 01000620120003
3.1.304. Ošu iela 4 102675671 Ošu iela 6 01001080129002
3.1.305. Palmu iela 3 101961405 Palmu iela 3A 01000860138001
3.1.306. 3B 01000860138004
3.1.307. Palsas iela 32 102696324 Palsas iela 32A 01001240187001
3.1.308. Parka iela 5 101962423 Saulcerītes iela 23 01001272122001
3.1.309. Pastendes iela 10 101962745 Pastendes iela 10A 01000740096002
3.1.310. Pastendes iela 9 101962882 Pastendes iela 9A 01000740084002
01000740626
3.1.311. Patversmes iela 11 101962913 Patversmes iela 13 01000172045002
01000172045
3.1.312. Pāvu iela 14 101963386 Pāvu iela 14B 01000950040036
01000952118
3.1.313. 14C 01000950040035
3.1.314. Pēkšēna iela 6 101963618 Pēkšēna iela 6A 01001150109002
3.1.315. Pērnavas iela 32 101122348 Pērnavas iela 32A 01000360022002
3.1.316. Pētersalas iela 12 101963827 Pētersalas iela 12A 01000120059016
3.1.317. Pētersalas iela 4 101963923 Sermuliņu iela 2A 01000120063003
3.1.318. Pieneņu iela 3 103358188 Pieneņu iela 3A 01001255625001
3.1.319. Pildas iela 69 101965654 Pildas iela 69A 01000711000003
3.1.320. Pīļu iela 11 101964941 Pīļu iela 13 01000890494003
3.1.321. Plostu iela 4 102615944 Plostu iela 4A 01000780602005
3.1.322. Prūšu iela 102 102697318 Prūšu iela 102A 01000780113005
3.1.323. Prūšu iela 26 102697262 Prūšu iela 26A 01000780312002
3.1.324. Prūšu iela 28 101969926 Prūšu iela 28A 01000780311003
3.1.325. Prūšu iela 43 101970125 Prūšu iela 43A 01000780577001
3.1.326. Prūšu iela 53 101970221 Prūšu iela 53A 01000780613009
3.1.327. Prūšu iela 57 102616101 Prūšu iela 57A 01000780615003
3.1.328. Prūšu iela 90 101970535 Prūšu iela 90A 01000780593006
3.1.329. Pudiķa iela 9 101971256 Pudiķa iela 9A 01001150033003
3.1.330. Purvciema iela 14 101972707 Purvciema iela 14A 01000710184005
3.1.331. Purvciema iela 49 101972965 Purvciema iela 49A 01000702001001
3.1.332. 49B 01000702001002
3.1.333. Purvciema iela 61 102697455 Purvciema iela 61A 01000710032008
3.1.334. Putnu iela 13 101973130 Putnu iela 13A 01000730013002
3.1.335. Randu iela 14 103363903 Randu iela 16 01001256390005
3.1.336. Raunas iela 30 101975296 Raunas iela 30A 01000890539001
3.1.337. Raušu iela 9 101975038 Raušu iela 9A 01000990632005
3.1.338. Rātsupītes iela 7 105886894 Rātsupītes iela 7 k-6 01001040009011
3.1.339. 7 k-7 01001040009007
3.1.340. Ropažu iela 118 101979100 Krustabaznīcas iela 6 01000910015003
3.1.341. Ropažu iela 67 101979680 Ropažu iela 67A 01000860162001
3.1.342. Rubeņu iela 10 101980755 Rubeņu iela 10A 01000700549003
3.1.343. Rudzu iela 27 101981363 Rudzu iela 27A 01001130081012
3.1.344. Rumbulas iela 14 101981878 Rumbulas iela 14A 01001182016001
01001182016
3.1.345. Rumbulas iela 16 101981886 Aroniju iela 18 01001252007145
3.1.346. Rušonu iela 14 101981523 Rušonu iela 14A 01000780473005
01000780473006
01000780473007
3.1.347. Rūjienas iela 7 101981798 Rūjienas iela 7A 01000370137003
3.1.348. Sakņu iela 78 103366427 Sakņu iela 78A 01001253601005
3.1.349. Saktas iela 7 101983592 Saktas iela 3A 01000700845001
01000700845
3.1.350. Salaspils iela 12 k-6 102635531 Salaspils iela 12 k-8 01000780406008
3.1.351. Sedas iela 1 101987663 Sedas iela 1A 01001220236001
3.1.352. Siguldas prospekts 31 102636285 Stendera iela 2A 01000940214002
3.1.353. Siguldas prospekts 35 101989400 Siguldas prospekts 35B 01000940212002
3.1.354. Siguldas prospekts 44 101989482 Siguldas prospekts 44A 01000940137002
3.1.355. Siguldas prospekts 52 101989521 Siguldas prospekts 52A 01000940232002
3.1.356. Sila iela 20 101989763 Sila iela 20A 01001210892002
3.1.357. Sila iela 31 101989851 Rājumsila iela 31 01001211366008
01001211366
3.1.358. 31A 01001211366001
3.1.359. Silciema iela 12 101990018 Ainažu iela 28 01000920211005
3.1.360. Silciema iela 12B 01000920211003
3.1.361. Sīmaņa iela 3 101990700 Sīmaņa iela 3B 01000160125002
3.1.362. Sīmaņa iela 6 101990733 Priežu iela 14C 01000170012004
3.1.363. Skudru iela 28 101992544 Skudru iela 28A 01001210357005
3.1.364. Stabu iela 113 101123341 Stabu iela 113A 01000320025001
3.1.365. Stabu iela 23 101112441 Stabu iela 23A 01000220012002
3.1.366. Stabu iela 26 101112634 Stabu iela 26A 01000220035003
3.1.367. Stabu iela 41 101112538 Stabu iela 41C 01000290004004
3.1.368. Stabu iela 51 101123036 Stabu iela 51C 01000290055004
3.1.369. Stabu iela 70 101123487 Stabu iela 70B 01000290071003
3.1.370. Stabu iela 73 101123140 Stabu iela 73B 01000290044003
3.1.371. Stērstu iela 11 101997682 Stērstu iela 11A 01000730044007
3.1.372. Stērstu iela 21 101997762 Stērstu iela 21A 01000730060003
3.1.373. Stirnu iela 18 101998885 Stirnu iela 18B 01000710459002
3.1.374. Stirnu iela 50 101999251 Stirnu iela 50A 01000890467004
3.1.375. Stokholmas iela 29 101999637 Stokholmas iela 29A 01000840113002
3.1.376. Stokholmas iela 65/67 101999950 Stokholmas iela 65 01000840128001
01000840128
3.1.377. Stopiņu iela 12 102000013 Stopiņu iela 12A 01000710178002
3.1.378. Stopiņu iela 33 102000247 Stopiņu iela 33A 01000710618004
3.1.379. Stopiņu iela 36 102000271 Stopiņu iela 36A 01000710359005
3.1.380. Strūgu iela 4 102001048 Strūgu iela 6 01000432006004
01000432006
3.1.381. Stūrīša iela 30 102617265 Stūrīša iela 30A 01001160104002
3.1.382. Sudrabu Edžus iela 13 102001972 Sudrabu Edžus iela 13B 01000840168003
3.1.383. Šampētera iela 95A 101881805 Šampētera iela 95B 01000810380007
3.1.384. Taču iela 4 104313050 Taču iela 4A 01001252007210
3.1.385. Taisnā iela 22 102003148 Taisnā iela 22A 01001253922001
3.1.386. Taisnā iela 48 102003373 Sakņu iela 80 01001253596003
01001253596
3.1.387. Tallinas iela 3 101134715 Tallinas iela 3A 01000260086002
3.1.388. Tallinas iela 30 101112892 Tallinas iela 30A 01000280113002
3.1.389. Tallinas iela 45 101112796 Tallinas iela 45C 01000270047007
3.1.390. Tallinas iela 79 101123977 Tallinas iela 79B 01000360076003
3.1.391. Terēzes iela 6 102007075 Terēzes iela 6C 01000350183001
01000350183
3.1.392. Tējas iela 7 102005088 Tējas iela 7A 01000460076001
3.1.393. Timoteja iela 1 102007565 Gogoļa iela 7B 01000040005006
3.1.394. Tvaika iela 56A 102010112 Tvaika iela 56C 01000682035002
3.1.395. Tvaika iela 68 102010120 Tvaika iela 49 01000682098028
3.1.396. 68D 01000682098017
3.1.397. Uguns iela 10 104590828 Uguns iela 10A 01001270487002
3.1.398. Umurgas iela 1 102011122 Umurgas iela 1A 01000920447001
3.1.399. Ūnijas iela 5 102011557 Ūnijas iela 5A 01000890005002
3.1.400. Vagonu iela 24 102012831 Vagonu iela 24A 01000380013001
3.1.401. 24B 01000380013002
3.1.402. Valmieras iela 27 102015242 Valmieras iela 27A 01000370080002
3.1.403. Valtaiķu iela 43 103000611 Valtaiķu iela 43A 01000990756001
3.1.404. Vaļņu iela 8 102013704 Vaļņu iela 8A 01000090037002
3.1.405. Varžu iela 15 102016437 Varžu iela 15A 01000700346003
3.1.406. Vārnu iela 6 102016293 Vārnu iela 6B 01000360072003
3.1.407. Vecpilsētas iela 9 102019684 Vecpilsētas iela 9A 01000030111004
3.1.408. Vērmeļu iela 10 103333655 Dārziņu 21. līnija 1 01001255439001
3.1.409. Vienības gatve 116 102021502 Vienības gatve 116A 01000740078002
3.1.410. Vienības gatve 162 102021623 Bērzlapu iela 1A 01001070114006
3.1.411. Vienības gatve 182 102021711 Vienības gatve 182A 01001070430001
01001070430
3.1.412. Visbijas prospekts 14 102024210 Visbijas prospekts 14A 01000940013002
3.1.413. Visbijas prospekts 41 102024444 Visbijas prospekts 41A 01000940220002
3.1.414. Visbijas prospekts 9 102024524 Visbijas prospekts 9A 01000940035002
3.1.415. Volguntes iela 63 102025647 Volguntes iela 63A 01000810447004
3.1.416. Zalkšu iela 7 102026673 Zalkšu iela 7A 01001160024002
3.1.417. Zalves iela 73 102027320 Zalves iela 73A 01000760304004
3.1.418. Zalves iela 74 102027337 Zalves iela 74B 01000810131001
3.1.419. Zaļenieku iela 3 102026214 Zaļenieku iela 3B 01001070045003
3.1.420. Zanes iela 8 102027691 Zanes iela 8A 01001270636001
3.1.421. Zemgaļu iela 3 102029558 Zemgaļu iela 3A 01001150174002
3.1.422. Zemgaļu iela 5 102695314 Zemgaļu iela 5A 01001150173002
3.1.423. Ziepniekkalna iela 27 102030995 Ziepniekkalna iela 27B 01001190108005
3.1.424. Zolitūdes iela 71A 102695548 Zolitūdes iela 71C 01000930194007
3.1.425. Zušu iela 15 103382281 Zušu iela 15A 01000952091002
3.1.426. Zvaigžņu iela 14A 102032242 Zvaigžņu iela 14B 01000360125003
3.1.427. Zvaigžņu iela 17 102032275 Zvaigžņu iela 17A 01000350064002
3.1.428. Zvaigžņu iela 19 102032291 Zvaigžņu iela 19A 01000350065006
3.1.429. Zvaigžņu iela 30 102032410 Zvaigžņu iela 30A 01000360023003
3.1.430. Zvaigžņu iela 5 102032451 Zvaigžņu iela 5B 01000350042003

[3.2.] likvidēt adresācijas objektiem šādas adreses saskaņā ar Adresācijas noteikumu 9. un 30. punktu:

Nr.p.k. Likvidējamā adrese Kadastra apzīmējums
3.2.1. Augusta Deglava iela 35 01000712433001
3.2.2. Baseina iela 5 01000760054001,
01000760054003
3.2.3. Celmu iela 17 01001220194001
3.2.4. Dārziņu 10. līnija 12 01001254868001
3.2.5. Dārziņu 13. līnija 40 01001254131001
3.2.6. Dārziņu 15. līnija 4 01001256144002
3.2.7. Dārziņu 19. līnija 41 01001253530001
3.2.8. Dārziņu 35. līnija 28 01001253162001
3.2.9. Dārziņu 45. līnija 6 01001255185001
3.2.10. Dārziņu 48. līnija 12 01001255226001
3.2.11. Dārziņu iela 160 01001253321001
3.2.12. Galdnieku iela 2 01001000013008
3.2.13. Ielejas iela 50 01001080032002
3.2.14. Istras iela 5 01000710947006
3.2.15. Jaunciema 2. līnija 24 01001140048001
3.2.16. Jaunciema 2. līnija 12 01001140055009,
01001140055010
3.2.17. Jaunciema 3. līnija 48 01001140030001
3.2.18. Jaunciema gatve 231 01001130150005,
01001130150006,
01001130150007,
01001130150008,
01001130150009,
01001130150010,
01001130150013,
01001130150014
3.2.19. Jaunciema gatve 80 01001140258005
3.2.20. Jenotu iela 4 01000712009002
3.2.21. Kalmju iela 13 01001130117001
3.2.22. Katoļu iela 23 01000390099002
3.2.23. Krēmeru iela 11 01000970025009
3.2.24. Kvadrāta iela 12 01001256322001
3.2.25. Lapsukalna iela 5 01001130158001
3.2.26. Misas iela 4 01000790208001
3.2.27. Pieneņu iela 4 01001250037002,
01001250037001
3.2.28. Plaužu iela 24 01001210046008
3.2.29. Putnu iela 17 01000730010016,
01000730010017
3.2.30. Rikšotāju iela 37 01000930196001,
01000930196004,
01000930196005,
01000930196007,
01000930196008,
01000930197001,
01000930197005,
01000930197004,
01000930197003,
0100093019700
3.2.31. Skaistkalnes iela 4 01000730157001
3.2.32. Stūrīša iela 8 01001160054001,
01001160054002
3.2.33. Taisnā iela 48 01001253596001
3.2.34. Tomātu iela 7 01001253724001
3.2.35. Varžu iela 5 01000700335001
3.2.36. Virsaišu iela 10 01000460078001
3.2.37. Vīksnes iela 36 01001170242004

[3.3.] piešķirt adresācijas objektiem šādas adreses saskaņā ar Adresācijas noteikumu 23. un 24. punktu:

Nr.p.k. Piešķiramā adrese Kadastra apzīmējums Adresācijas objekts
3.3.1. Abavas iela 22 - 3 01000550191001003 Dzīvoklis
3.3.2. Aleksandra Čaka iela 101 - 10A 01000330034001012 Dzīvoklis (mākslinieka darbnīca)
3.3.3. Aleksandra Čaka iela 117 - 26B 01000330018001028 Dzīvoklis
3.3.4. Aleksandra Čaka iela 117 - 26C 01000330018001029 Dzīvoklis
3.3.5. Aleksandra Čaka iela 140 - 2 01000350077002004 Dzīvoklis
3.3.6. Aleksandra Čaka iela 140 - 3 01000350077002005 Dzīvoklis
3.3.7. Aleksandra Čaka iela 140 - 5 01000350077002007 Dzīvoklis
3.3.8. Aleksandra Čaka iela 140 - 7A 01000350077002010 Dzīvoklis
3.3.9. Aleksandra Čaka iela 142 - 3 01000350089002001 Dzīvoklis
3.3.10. Anglikāņu iela 3 - 3 01000080013001003 Dzīvoklis
3.3.11. Antonijas iela 10 - 1A 01000190144001020 Dzīvoklis
3.3.12. Antonijas iela 10 - 2A 01000190144001021 Dzīvoklis
3.3.13. Antonijas iela 10 - 3A 01000190144001022 Dzīvoklis
3.3.14. Antonijas iela 10 - 5A 01000190144001023 Dzīvoklis
3.3.15. Antonijas iela 10 - 7A 01000190144001024 Dzīvoklis
3.3.16. Artilērijas iela 3 - 51 01000280108002007 Dzīvoklis (mākslinieka darbnīca)
3.3.17. Artilērijas iela 5 - 10 01000280012001010 Dzīvoklis (mākslinieka darbnīca)
3.3.18. Artilērijas iela 8 - 10A 01000280038001014 Dzīvoklis (mākslinieka darbnīca)
3.3.19. Artilērijas iela 8 - 11A 01000280038002041 Dzīvoklis (mākslinieka darbnīca)
3.3.20. Artilērijas iela 39 - 2 01000340036001003 Dzīvoklis
3.3.21. Artilērijas iela 39 - 6 01000340036001005 Dzīvoklis
3.3.22. Artilērijas iela 39 - 12 01000340036007002 Dzīvoklis
3.3.23. Artilērijas iela 41 - 1 01000340035001001 Dzīvoklis
3.3.24. Artilērijas iela 41 - 16 01000340035001013 Dzīvoklis
3.3.25. Artilērijas iela 41 - 17 01000340035001014 Dzīvoklis
3.3.26. Artilērijas iela 41 - 18 01000340035001015 Dzīvoklis
3.3.27. Artilērijas iela 41 - 21 01000340035001018 Dzīvoklis
3.3.28. Vienības gatve 29 - 6 01000540076002004 Dzīvoklis
3.3.29. Vienības gatve 29 - 5 01000540076002005 Dzīvoklis
3.3.30. Vienības gatve 29 - 4 01000540076002006 Dzīvoklis
3.3.31. Vīlandes iela 5 - 9A 01000110117001033 Dzīvoklis (mākslinieka darbnīca)
3.3.32. Vīlandes iela 5 - 25A 01000110117001038 Dzīvoklis (mākslinieka darbnīca)
3.3.33. Vīlandes iela 5 - 32 01000110117001041 Dzīvoklis (mākslinieka darbnīca)
3.3.34. Vīlandes iela 5 - 33 01000110117001042 Dzīvoklis (mākslinieka darbnīca)
3.3.35. Vīlandes iela 6 - 5 01000110129001016 Dzīvoklis
3.3.36. Vīlandes iela 6 - 7 01000110129001017 Dzīvoklis
3.3.37. Zalves iela 56 - 2 01000760278001001 Dzīvoklis
3.3.38. Zalves iela 56 - 1 01000760278001005 Dzīvoklis
3.3.39. Zalves iela 56 - 3 01000760278001006 Dzīvoklis
3.3.40. Zalves iela 56 - 4 01000760278001007 Dzīvoklis
3.3.41. Zalves iela 56 - 1A 01000760278001008 Pagrabs

[3.4.] precizēt mainīto ēku telpu grupu adrešu pierakstu atbilstoši mainītajai ēkas adresei, saglabājot uz lēmuma pieņemšanas brīdi Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmā reģistrēto telpu grupas adreses divu un vairāk telpu grupu ēkās.

Atbilstoši Administratīvā procesa likuma 70. panta pirmajai daļai šis administratīvais akts stājas spēkā ar tā paziņošanas brīdi adresātam. Ar paziņošanu Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" uzskatāms, ka vispārīgais administratīvais akts ir kļuvis zināms administratīvā akta adresātiem. Ar šādu paziņošanu netiek pārkāptas ieinteresēto tiesības uzzināt administratīvo aktu, un šāda paziņošana lielā ieinteresēto personu skaita dēļ ir uzskatāma par saprātīgu.

Saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 77. pantu un 79. panta pirmo daļu šo administratīvo aktu var apstrīdēt Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentā Amatu ielā 4, Rīgā viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās dienas, iesniedzot attiecīgu iesniegumu Būvvaldē Amatu ielā 4, Rīgā.

Būvvalde informē, ka ēkas numerācijas zīme jāuzstāda atbilstoši Rīgas domes 22.10.2013. saistošajiem noteikumiem Nr. 62 "Par ielu un laukumu nosaukuma zīmju, ēku, telpu grupu numura zīmju un virziena rādītāju uz infrastruktūras, kultūras vai tūrisma objektiem izvietošanas kārtību Rīgas pilsētā".

Rīgas pilsētas būvvaldes vadītājs I.Vircavs

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!