• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2015/248.AKK5): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 18.12.2015., Nr. 248 https://www.vestnesis.lv/op/2015/248.AKK5

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Feldberga Evita, Uzņēmējdarbības konkurētspējas departamenta Ārvalstu investīciju piesaistes, tūrisma un eksporta veicināšanas nodaļas vec. referents (uz nenoteiktu laiku)
Ekonomikas ministrija...

Vēl šajā numurā

18.12.2015., Nr. 248

OP 2015/248.AKK5
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

LLU APP "Dārzkopības institūts" izsludina konkursu uz šādām zinātniskā darbinieka vietām:

- 1 (viena) vadošā pētnieka/-es vieta Agrotehnisko pētījumu un šķirņu izvērtēšanas nodaļā

Prasības pretendentiem:

- doktora zinātņu grāds bioloģijā vai lauksaimniecībā, darba pieredze augļaugu agrotehnikā (t. sk. augļu koku šķirņu un potcelmu kombināciju izpētē, dažādu augļu koku audzēšanas agrotehnisko paņēmienu izstrādē un adaptēšanā, vainagu veidošanā u. c.), vismaz 15 gadi, pieredze vietēju un starptautisku pētniecības projektu vadībā un realizācijā un zinātnisku (t. sk. SCI) publikāciju sagatavošanā, pieredze sadarbībai ar uzņēmējiem augļkopības nozarē. Darbs uz nepilnu slodzi (0,6 PLE).

- 5 (piecas) pētnieka/-es vietas Agrotehnisko pētījumu un šķirņu izvērtēšanas nodaļā

Prasības pretendentiem:

- doktora zinātņu grāds bioloģijā vai lauksaimniecībā, darba pieredze augļaugu agrotehnikā (t. sk. dažādu ogulāju kultūru audzēšanas agrotehnisko paņēmienu izstrādē un adaptēšanā, šķirņu izvērtēšanā, atlasē u. c.), vismaz 15 gadi, pieredze pētniecības projektu realizācijā un zinātnisku (t. sk. SCI) publikāciju sagatavošanā, pieredze sadarbībai ar uzņēmējiem augļkopības nozarē. Darbs uz nepilnu slodzi (0,6 PLE).

Prasības pretendentiem:

- maģistra vai doktora zinātņu grāds bioloģijā vai lauksaimniecībā, darba pieredze augļaugu šķirņu izvērtēšanā, adaptēšanā, audzēšanas agrotehniskajos un uzglabāšanas pētījumos (t. sk. ar sēkleņkokiem), vismaz 15 gadi, pieredze pētniecības projektu realizācijā un zinātnisku (t. sk. SCI) publikāciju sagatavošanā, pieredze sadarbībai ar uzņēmējiem augļkopības nozarē. Darbs uz nepilnu (0,6 PLE) darba laiku.

Prasības pretendentiem:

- maģistra vai doktora zinātņu grāds bioloģijā vai lauksaimniecībā, darba pieredze augļaugu šķirņu izvērtēšanā, adaptēšanā, audzēšanas agrotehniskajos pētījumos (t. sk. ar kauleņkokiem), vismaz 5 gadi, pieredze pētniecības projektu realizācijā un zinātnisku (t. sk. SCI) publikāciju sagatavošanā, pieredze sadarbībai ar uzņēmējiem augļkopības nozarē. Darbs uz nepilnu (0,6 PLE) darba laiku.

Prasības pretendentiem:

- maģistra vai doktora zinātņu grāds bioloģijā vai lauksaimniecībā, darba pieredze augļaugu šķirņu izvērtēšanā, adaptēšanā, audzēšanas agrotehniskajos pētījumos (t.sk. ar augsnes bioloģiskās aktivitātes pētījumiem), vismaz 4 gadi, pieredze pētniecības projektu realizācijā un zinātnisku (t. sk. SCI) publikāciju sagatavošanā, pieredze sadarbībai ar uzņēmējiem augļkopības nozarē. Darbs uz nepilnu (0,6 PLE) darba laiku.

Prasības pretendentiem:

- maģistra vai doktora zinātņu grāds bioloģijā vai lauksaimniecībā, darba pieredze dārzeņu šķirņu izvērtēšanā, adaptēšanā, audzēšanas agrotehniskajos pētījumos (t.sk. ar mazpazīstamiem dārzeņiem), vismaz 4 gadi, pieredze pētniecības projektu realizācijā un zinātnisku (t. sk. SCI) publikāciju sagatavošanā, pieredze sadarbībai ar uzņēmējiem augļkopības nozarē. Darbs uz nepilnu (0,6 PLE) darba laiku.

- 1 (viena) vadošā pētnieka/-es vieta Ģenētikas un biotehnoloģiju nodaļā

Prasības pretendentiem:

- doktora zinātņu grāds lauksaimniecībā ar specializāciju dārzeņu nozarē, darba pieredze pētnieciskajā darbā dārzeņu ģenētisko resursu izpētē un tehnoloģiju pētījumos, t.sk. augļaugu un dārzeņu audu kultūras, augu molekulārās analīzes (vismaz 15 gadi)

- pieredze vietējo un starptautisko projektu izstrādē, vadīšanā, dalībai pētniecības projektos, t.sk. pieredze darbā ar ES līdzfinansētiem projektiem, pieredze jauno zinātnieku kvalifikācijas celšanā, t.sk. bakalauru, maģistra un promocijas darbu konsultēšanā un recenzēšanā; pieredze zinātnisko publikāciju ( t.sk. SCI) sagatavošanā un publicēšanā, pieredze sadarbībai ar uzņēmējiem dārzkopības nozarē. Darbs uz nepilnu (0,6 PLE) darba laiku.

- 1 (viena) pētnieka/-es vieta Selekcijas nodaļā

Prasības pretendentiem:

- doktora zinātņu grāds bioloģijā vai lauksaimniecībā, darba pieredze augļaugu (t.sk. vīnogu) selekcijā, starptautiskam līmenim atbilstošas selekcijas pētījumu metodikas izmantošanā un pilnveidē un šķirņu vērtēšanā, vismaz 20 gadi, pieredze pētniecības projektu realizācijā un zinātnisku publikāciju sagatavošanā, pieredze sadarbībai ar uzņēmējiem augļkopības nozarē. Darbs uz nepilnu (0,7 PLE) darba laiku.

- 1 (viena) asistenta/-es vieta Selekcijas nodaļā

Prasības pretendentiem:

- maģistra grāds bioloģijā vai līdzvērtīgā nozarē, kas saistīta ar selekciju, darba pieredze augļaugu (t. sk. vīnogu) selekcijā, atbilstošas selekcijas pētījumu metodikas izmantošanā un selekcijas materiāla izvērtēšanā, vismaz 5 gadi, pieredze pētniecības projektu realizācijā un publikāciju sagatavošanā, pieredze sadarbībai ar uzņēmējiem augļkopības nozarē. Darbs uz nepilnu (0,2 PLE) darba laiku.

Konkursam iesniedzamie dokumenti:

- iesniegums par dalību konkursā

- dzīves gājuma apraksts (CV)

- izglītību un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas

Pieteikties līdz 16.01.2016. pa pastu, adrese: Dārzkopības institūts, Dobelē, Graudu ielā 1, Dobeles novadā, LV- 3701, e-pastu (e-pasta adrese: lvai@lvai.lv) vai personīgi Dobelē, Graudu ielā 1. Sīkāka informācija pa tālr. 63707344 vai 63722294.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!