• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu
Tiesa sagatavo un publicē paziņojumu ar aicinājumu ierasties tiesā procesa dalībnieku, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma. Aicinājuma saturs ir atbilstošs tiesas pavēstes saturam. Tiesa var izskatīt lietu bez atbildētāja piedalīšanās, ja pagājis ne mazāk kā viens mēnesis no aicinājuma publikācijas dienas oficiālajā izdevumā. Ja lieta tiek izskatīta rakstveida procesā, savlaicīgi lietas dalībniekam, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma, paziņo datumu, kad lēmuma norakstu varēs saņemt tiesas kancelejā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2015/198.UT4): uzaicinājums uz tiesu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 9.10.2015., Nr. 198 https://www.vestnesis.lv/op/2015/198.UT4

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesa uzaicina ANITU IVANOVU, dzim. 16.06.1957., kuras pēdējā zināmā deklarētā dzīvesvieta: Mazā Nometņu iela 42-4, Rīga, LV-1002, un MARGARITU MAKSIMOVU, dzim. 05.01.1989., kuras pēdējā zināmā...

Vēl šajā numurā

09.10.2015., Nr. 198

OP 2015/198.UT4
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu: Šajā laidienā 7 Pēdējās nedēļas laikā 43 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums uz tiesu

Uzaicinājums uz tiesu

Gulbenes rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta Nr. C14048415 akciju sabiedrības ,,mogo" maza apmēra prasībā pret Ingu Musajevu par naudas piedziņu. Atbildētājas INGAS MUSAJEVAS, dzim. 1978. gada 17.maijā, pēdējā tiesai zināmā dzīvesvieta ir "Meldri", Stāmerienas pagasts, Gulbenes novads, LV-4406. Paziņojam Ingai Musajevai, ka 2015.gada 16.novembrī tiesnese M. Bogdane minēto akciju sabiedrības ,,mogo" prasību izskatīs rakstveida procesā (bez lietas dalībnieku piedalīšanās). Atbildētājai Ingai Musajevai ir Civilprocesa likuma 74.pantā un Civilprocesa likuma 30.3 nodaļā noteiktās procesuālās tiesības, tai skaitā pieteikt noraidījumu tiesnesei, lūgt lietas iztiesāšanu tiesas sēdē. Civilprocesa likumā minētās civilprocesuālās tiesības, kas saistītas ar lietas sagatavošanu iztiesāšanai, puses ir tiesīgas izmantot ne vēlāk kā 14 dienas pirms lietas izskatīšanas.

Saskaņā ar Civilprocesa likuma 250.2 pantu tiesa uzaicina atbildētāju iesniegt tiesā atbildes veidlapu un pierādījumus par saņemto prasības pieteikumu (paskaidrojumu veidlapa pieejama tiesā vai interneta vietnē www.tiesas.lv). Vienlaikus tiesa informē atbildētāju, ka paskaidrojumu neiesniegšana nav šķērslis sprieduma taisīšanai lietā un, ja atbildētāja nelūgs lietas izskatīšanu tiesas sēdē, lieta tiks izskatīta rakstveida procesā un sprieduma norakstu tiesas kancelejā puses varēs saņemt 2015.gada 17.novembrī.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!