• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Ministru kabinets
Oficiālajā izdevumā publicē:
  • Ministru kabineta noteikumus, instrukcijas un ieteikumus. Tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc izsludināšanas, ja tiesību aktā nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš;
  • Ministru kabineta rīkojumus. Tie stājas spēkā parakstīšanas brīdī;
  • Ministru kabineta sēdes protokollēmumus. Tie stājas spēkā pieņemšanas brīdī;
  • plānošanas dokumentus, kā arī informatīvos ziņojumus par politikas plānošanas dokumentu īstenošanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2015. gada 1. oktobra rīkojums Nr. 609 "Par kopējām valsts pārvaldē auditējamām prioritātēm 2016. gadam". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 2.10.2015., Nr. 193 https://www.vestnesis.lv/op/2015/193.30

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.610

Par apropriācijas pārdali

Vēl šajā numurā

02.10.2015., Nr. 193

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 609

Pieņemts: 01.10.2015.

OP numurs: 2015/193.30

2015/193.30
RĪKI

Ministru kabineta rīkojumi: Šajā laidienā 20 Pēdējās nedēļas laikā 13 Visi

Ministru kabineta rīkojums Nr. 609

Rīgā 2015. gada 1. oktobrī (prot. Nr. 51 15. §)

Par kopējām valsts pārvaldē auditējamām prioritātēm 2016. gadam

1. Saskaņā ar Iekšējā audita likuma 8. panta 2. punktu ministriju un iestāžu iekšējā audita struktūrvienībām 2016. gadā atbilstoši iekšējā audita jomu reglamentējošajos normatīvajos aktos noteiktajai kārtībai un metodikai, kā arī šā rīkojuma 2. punktā minētajām vadlīnijām veikt attiecīgi ministrijā un iestādē izveidotās informācijas tehnoloģiju vadības sistēmas iekšējo auditu, novērtējot iekšējās kontroles sistēmu informācijas un komunikāciju tehnoloģiju projektu vadībā (turpmāk – informācijas un komunikāciju tehnoloģiju audits).

2. Finanšu ministrijai sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju izstrādāt un līdz 2016. gada 19. februārim elektroniski nosūtīt ministriju un iestāžu iekšējā audita struktūrvienībām informācijas un komunikāciju tehnoloģiju audita vadlīnijas (turpmāk – vadlīnijas). Vadlīnijās iekļaut informācijas un komunikāciju tehnoloģiju audita rezultātu pārskata (turpmāk – pārskats) struktūru.

3. Ministrijas un iestādes iekšējā audita struktūrvienībai pēc informācijas un komunikāciju tehnoloģiju audita slēgšanas, bet ne vēlāk kā līdz 2017. gada 15. janvārim iesniegt Finanšu ministrijā šī audita ziņojumu, ieteikumu ieviešanas grafiku un pārskatu, kas sagatavots atbilstoši vadlīnijās noteiktajai struktūrai.

4. Ministriju un iestāžu iekšējā audita struktūrvienībām izlases veidā atbilstoši riska novērtējumam turpināt vienlaikus veikt līdzīgu procesu iekšējos auditus attiecīgā resora iestādēs.

5. Finanšu ministrijai apkopot informācijas un komunikāciju tehnoloģiju auditu rezultātus un līdz 2017. gada 15. martam iesniegt Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā.

6. Finanšu ministrijai informatīvajā ziņojumā par iekšējā audita struktūrvienību darbību ministrijās un iestādēs 2016. gadā iekļaut informāciju par šā rīkojuma 1. un 4. punktā minēto uzdevumu izpildi.

Ministru prezidente Laimdota Straujuma

Finanšu ministrs Jānis Reirs

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!