• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/78.PD2): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 22.04.2014., Nr. 78 https://www.vestnesis.lv/op/2014/78.PD2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

22.04.2014., Nr. 78

OP 2014/78.PD2
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 10 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

CENTRĀLĀS FINANŠU UN LĪGUMU AĢENTŪRAS PAZIŅOJUMS

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra izsludina atklātu projektu iesniegumu atlasi Eiropas Reģionālās attīstības fonda 3.1.5.1.1.apakšaktivitātes "Ģimenes ārstu tīkla attīstība" ietvaros par atlikušo finansējumu

Projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2014.gada 23.aprīļa līdz 2014.gada 22.maijam.

Projekta iesniegums sagatavojams saskaņā ar Ministru kabineta 2010.gada 3.augusta noteikumiem Nr.726 "Noteikumi par darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma 3.1.5.1.1.apakšaktivitāti "Ģimenes ārstu tīkla attīstība"". Projekta iesnieguma sagatavošanai izmantojamie dokumenti ir atrodami tīmekļa vietnē http://cfla.gov.lv/lv/strukturfondi-un-kohezijas-fondi/projektu-iesniegumu-atlase.

Aktivitātes ietvaros atlikušais Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums ir 1 096 881 euro.

Minimālās attiecināmās izmaksas aktivitātes ietvaros vienam projektam ir 1000 euro, maksimālās attiecināmās izmaksas vienam projektam - 450 000 euro. Aktivitātes ietvaros var īstenot ne vairāk kā vienu projektu par vienu ģimenes ārsta praksi.

Projektu iesniegumus var iesniegt:

1) personīgi - Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Lietvedības un arhīva nodaļā 152.kabinetā (ieeja no Meistaru ielas puses) darba dienās no plkst. 8.30 līdz 17.00;

2) nosūtot pa pastu - Centrālajai finanšu un līgumu aģentūrai Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919;

3) elektroniska dokumenta formā normatīvajos aktos par elektronisko dokumentu noformēšanu noteiktajā kārtībā, nosūtot uz elektroniskā pasta adresi: cfla@cfla.gov.lv.

Iesniedzot papīra formā personīgi vai nosūtot pa pastu, jāiesniedz projekta iesniegums, kas sastāv no projekta iesnieguma veidlapas un pielikumiem (projekta iesnieguma lapas ir numurētas, cauršūtas caurauklotā veidā (projekta iesnieguma veidlapa ir cauršūta (caurauklota) atsevišķi no projekta iesnieguma pielikumiem) un noformētas atbilstoši normatīvajiem aktiem, kas regulē dokumentu izstrādāšanas un noformēšanas kārtību) un identisku projekta iesnieguma elektronisko kopiju elektronisko datu nesējā. Visi dokumenti kopā jāievieto vienā slēgtā aploksnē (iepakojumā) un uz tās jānorāda šāda informācija:

Adresāts: "Atklātai projektu iesniegumu atlasei

Centrālajai finanšu un līgumu aģentūrai

Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919."

Jautājumus par aktivitāti lūdzam sūtīt uz e-pastu atlase_fondi@cfla.gov.lv vai arī zvanīt 26016726.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!