• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/78.AKK4): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 22.04.2014., Nr. 78 https://www.vestnesis.lv/op/2014/78.AKK4

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Ārstniecības pakalpojumu departamenta Ambulatoro pakalpojumu nodaļas vec. eksperts (1 vakance uz noteiktu laiku )
Nacionālais veselības dienests...

Vēl šajā numurā

22.04.2014., Nr. 78

OP 2014/78.AKK4
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 11 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Studiju un zinātnes administrācija izsludina konkursu uz Studiju kreditēšanas daļas vecākā/-ās referenta/-es amatu

Prasības pretendentiem: atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām, augstākā akadēmiskā izglītība tiesību zinātnēs vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība tiesību zinātnēs, valsts valodas prasme augstākajā līmenī, vēlama pieredze darbā valsts pārvaldē, labas prasmes darbā ar datoru (MS Office standartprogrammas), vēlama pieredze parādu piedziņas lietās, civilprocesu un administratīvo procesu regulējošo normatīvo aktu pārzināšana, pieredze darbā ar klientiem, analītiskā domāšana, precizitāte un spēja patstāvīgi plānot un organizēt savu darbu, komunikabilitāte, prasme publiski runāt un uzstāties.

Galvenie amata pienākumi: sagatavot tiesām pieteikumus par kredītam pielīdzinātās stipendijas zinātniskā grāda ieguvei un studiju kredīta piedziņu, pārstāvēt iestādes intereses tiesās, pārzināt un kontrolēt lietu virzību līdz pilnīgai tiesas nolēmumu izpildei, sagatavot prasījumus pret parādniekiem iesniegšanai maksātnespējas procesa administratoriem.

Mēs piedāvājam: interesantu un atbildīgu darbu, iespēju iegūt pieredzi kredītu piedziņu lietās, mēneša amatalgu 640,00 EUR apmērā (bruto).

Pieteikuma dokumenti (motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija) 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas jāiesniedz vai jānosūta Studiju un zinātnes administrācijai Merķeļa ielā 11-531, Rīgā, LV-1050, tālr.67702490.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!