• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības
Zvērināts tiesu izpildītājs, zvērināts notārs, maksātnespējas administrators vai nekustamā īpašuma īpašnieks (izīrētājs) šeit paziņo personām par saistību esamību pret kreditoru (izīrētāju) un aicina labprātīgi samaksāt parādu noteiktā termiņā, norādot kredītiestādes nosaukumu un konta numuru. Šis aicinājums var būt kā brīdinājums pirms īpašuma pārdošanas izsolē vai prasības celšanas tiesā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/42.US5): uzaicinājums nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 27.02.2014., Nr. 42 https://www.vestnesis.lv/op/2014/42.US5

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

27.02.2014., Nr. 42

OP 2014/42.US5
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības: Šajā laidienā 5 Pēdējās nedēļas laikā 17 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums nokārtot saistības

Uzaicinājums nokārtot saistības

Lielbritānijas pilsonis Hugh Edgar Olby, dzimšanas datums 03.05.1967., brīdina HELMUTU TIHANOVU, pers. kods 290781-11886. Ja viņš viena mēneša laikā no šī brīdinājuma publicēšanas brīža neveiks kopējā parāda EUR 3588,61 (trīs tūkstoši pieci simti astoņdesmit astoņi euro un 61 eiro cents) apmērā, kas sastāv no pamatparāda par īres maksu EUR 2881,32 apmērā, līgumsoda EUR 288,13 apmērā un parāda par komunālajiem pakalpojumiem EUR 419,16 apmērā, samaksu, Hugh Edgar Olby sniegs prasību tiesā par 2013.gada 28. maijā noslēgtā dzīvojamo telpu īres līguma par dzīvokļa adresē Aleksandra Čaka ielā 96-8, Rīgā, LV-1011, izīrēšanu izbeigšanu un Helmuta Tihanova kopā ar viņa ģimenes locekļiem un citām personām izlikšanu no minētā dzīvokļa bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas, kā arī par izveidojušās parāda piedziņu.

Likuma "Par dzīvojamo telpu īri" 28.2 panta pirmās daļas 1 punkts paredz, ka izīrētājs var izbeigt dzīvojamās telpas īres līgumu, izliekot īrnieku kopā ar viņa ģimenes locekļiem un citām personām bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas, ja īrnieks vairāk kā trīs mēnešus nemaksā dzīvojamās telpas īres maksu, lai gan viņam bija nodrošināta iespēja lietot dzīvojamo telpu saskaņā ar dzīvojamās telpas īres līgumu un normatīvajiem aktiem.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!