• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/38.PD1): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 21.02.2014., Nr. 38 https://www.vestnesis.lv/op/2014/38.PD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi


Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) PAZIŅO:
no 2014.gada 21.marta līdz 2014.gada 31.martam (ieskaitot)
notiek atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšana
2.1.2.4.aktivitātes "Augstas pievienotās vērtības...

Vēl šajā numurā

21.02.2014., Nr. 38

OP 2014/38.PD1
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 5 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Lauku atbalsta dienests (LAD) izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Lauku attīstības programmas (LAP) pasākumam "Lauksaimniecības produktu pievienotās vērtības radīšana" saskaņā ar Ministru kabineta 2009.gada 14.jūlija noteikumiem Nr.783 "Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu lauku un zivsaimniecības attīstībai" un Ministru kabineta 2008.gada 8.aprīļa noteikumiem Nr.255 "Noteikumi par valsts un Eiropas Savienības atbalstu lauku attīstībai Latvijas lauku attīstības programmas pasākuma "Lauksaimniecības produktu pievienotās vērtības radīšana" ietvaros" lauksaimniecības produktu pārstrādes veicināšanai esošiem pārstrādes uzņēmumiem, ražotājiem mājas apstākļos ar mērķi pēc projekta realizācijas izveidot pārstrādes uzņēmumu un bioloģiskiem pārstrādes uzņēmumiem (gan esošiem, gan jauniem).

Desmitās kārtas projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2014.gada 24.marta līdz 2014.gada 22.aprīlim.

Desmitās kārtas pieejamais publiskais finansējums:

- lauksaimniecības produktu pārstrādes veicināšanai esošiem pārstrādes uzņēmumiem un ražotājiem mājas apstākļos ar mērķi pēc projekta realizācijas izveidot pārstrādes uzņēmumu - 8 491 615 EUR (astoņi miljoni četri simti deviņdesmit viens tūkstotis seši simti piecpadsmit eiro) apmērā;

- bioloģiskiem pārstrādes uzņēmumiem (gan esošiem, gan jauniem) - 3 639 264 EUR (trīs miljoni seši simti trīsdesmit deviņi tūkstoši divi simti sešdesmit četri eiro) apmērā.

Projektiem ar kopējo attiecināmo izmaksu summu virs 213 431 EUR (divi simti trīspadsmit tūkstoši četri simti trīsdesmit viens eiro) apmērā kopā ar projekta iesniegumu jāiesniedz dokumenti, kas apliecina finanšu līdzekļu pieejamību projekta īstenošanai.

Projektiem ar kopējo attiecināmo izmaksu summu līdz 213 431 EUR (divi simti trīspadsmit tūkstoši četri simti trīsdesmit viens eiro) apmērā 1 (viena) mēneša laikā pēc Lauku atbalsta dienesta lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanu spēkā stāšanās jāiesniedz dokumenti, kas apliecina finanšu līdzekļu pieejamību projekta īstenošanai.

Būvniecības gadījumā 1 (viena) mēneša laikā pēc projekta iesnieguma apstiprināšanas jāiesniedz būvprojekts tehniskā projekta stadijā, būvniecības iepirkumu procedūru apliecinoši dokumenti un būvatļauja.

Desmitās kārtas projektu iesniegumu īstenošanas beigu datums ir 8 (astoņi) mēneši no Lauku atbalsta dienesta lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanu pieņemšanas, bet ne vēlāk kā līdz 2015.gada 1.maijam.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Zemkopības ministrijas Klientu apkalpošanas centrā (Zemkopības ministrijas ēkas 2.stāva foajē, Republikas laukumā 2, Rīgā) vai Lauku atbalsta dienesta reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs.

Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir atrodami mājaslapā www.lad.gov.lv sadaļā "ES atbalsts".

Reģionālo lauksaimniecības pārvalžu adreses ir uzrādītas mājaslapā: www.lad.gov.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!