• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības
Zvērināts tiesu izpildītājs, zvērināts notārs, maksātnespējas administrators vai nekustamā īpašuma īpašnieks (izīrētājs) šeit paziņo personām par saistību esamību pret kreditoru (izīrētāju) un aicina labprātīgi samaksāt parādu noteiktā termiņā, norādot kredītiestādes nosaukumu un konta numuru. Šis aicinājums var būt kā brīdinājums pirms īpašuma pārdošanas izsolē vai prasības celšanas tiesā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/35.US1): uzaicinājums nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 18.02.2014., Nr. 35 https://www.vestnesis.lv/op/2014/35.US1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

18.02.2014., Nr. 35

OP 2014/35.US1
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 17 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums nokārtot saistības

Uzaicinājums nokārtot saistības

Sakarā ar to, ka Sergejam Sarafanovam uz adresi Biķernieku ielā 44B, dz.6, Rīgā, LV-1006, nosūtītā vēstule ar paziņojumu izpildīt ar likumu noteiktās saistības ir atnākusi atpakaļ nesaņemta, tiek paziņots:

Cienījamais SERGEJ SARAFANOVA kungs!

Es, Genādijs Čerepovičs, esmu ēkas Pīkola ielā 47B, Rīgā, ½ domājamās daļas īpašnieks. Ēka Pīkola ielā 47B, Rīgā, kadastra numurs 01000892007, atrodas vēsturiskā zemesgabalā 604 kv.m platībā. Tagad šis zemes gabals ir jūsu zemes īpašuma daļā un atrodas Biķernieku ielā 44B, Rīgā, ar kadastra numuru 01000892007, un starp jums un mani ir izveidojušās piespiedu zemes nomas attiecības.

Kā nekustamā ēku īpašuma Pīkola ielā 47B, Rīgā ½ domājamās daļas īpašnieks lūdzu jūs izpildīt ar likumu noteiktās saistības un parakstīt ar mani zemes nomas līgumu uz 10 gadiem ar reģistrāciju Zemesgrāmatā par zemes gabala 302 kv.m platībā nomu. Esmu ar mieru jūsu ierosinājumam par nomas maksu - 3% gadā no nomātās zemes kadastrālās vērtības.

Lūdzu noteikt un iekļaut līgumā nomātās zemes lietošanas kārtību. Ierosinu zemes daļu zem un ap ēku, 1 metrs no sienām, kā arī autostāvvieta - 20 metrus no vārtiem - izmantot un apmaksāt līdzīgās daļās kopā ar otru namīpašuma kopīpašnieku. Atlikušo zemi var dalīt līdzīgās daļās un izmantot individuālai lietošanai.

Ar pilnu mana piedāvājuma tekstu un pielikumiem jūs varat iepazīties pie zvērinātas notāres Renātes Rones Jūrmalā, Jomas ielā 17. Gaidu jūsu atbildi divu nedēļu laikā no šī paziņojuma publicēšanas dienas.

Genādijs Čerepovičs

Izsludina zvērināta notāre Renāte Rone

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!