• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/235.AKK17): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.2014., Nr. 235 https://www.vestnesis.lv/op/2014/235.AKK17

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Finanšu policijas pārvaldes Iekšējās drošības daļas izmeklētājs
Valsts ieņēmumu dienests...

Vēl šajā numurā

26.11.2014., Nr. 235

OP 2014/235.AKK17
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 29 Pēdējās nedēļas laikā 9 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

VALSTS IEŅĒMUMU DIENESTS (www.vid.gov.lv) izsludina konkursu uz Muitas pārvaldes Muitas kontroles organizēšanas daļas Muitošanas organizācijas nodaļas vecākā/-ās muitas eksperta/-es ierēdņa amatu (vakance uz noteiktu laiku)

Muitas pārvaldes kompetencē ir Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk - VID) pamatdarbības un atbalsta funkcijas muitas politikas īstenošanā.

Ja tev ir:

- atbilstība likuma "Par Valsts ieņēmumu dienestu" 17.panta pirmās daļas prasībām

- pirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (koledžas)

- vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (bakalaura grāds) vai akadēmiskā augstākā izglītība (bakalaura grāds)

- prasme strādāt paaugstinātas intensitātes apstākļos

Ja esi gatavs:

- atbilstoši izmaiņām ārējos tiesību aktos konstatēto neatbilstību vai problēmu gadījumos, vai pēc nepieciešamības veikt grozījumus vai izstrādāt jaunas starpresoru vienošanās un sadarbības līgumu projektus attiecībā uz sadarbību ar valsts akciju sabiedrību "Latvijas Dzelzceļš", Valsts robežsardzi, Pārtikas un veterinārā dienesta Robežkontroles departamentu, Valsts augu aizsardzības dienestu, Valsts vides dienesta Jūras un iekšējo ūdeņu pārvaldi, valsts akciju sabiedrību "Latvijas Pasts"

- izstrādāt vai piedalīties normatīvo aktu, metodisko materiālu, politikas plānošanas dokumentu (t.sk. īpaši sarežģītos jautājumos) un informatīvo ziņojumu projektu sagatavošanā, aktualizēšanā, kā arī sniegt atzinumus un priekšlikumus par tiem atbilstoši Nodaļas kompetencei

- atbilstoši izmaiņām normatīvajos aktos, konstatēto neatbilstību vai problēmu gadījumos sagatavot priekšlikumus iekšējo normatīvo aktu aktualizēšanai un veikt to aktualizēšanu

- sagatavot priekšlikumus normatīvo aktu ieviešanai par kravu muitošanu un robežšķērsošanu

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- personīgo izaugsmi un profesionālo zināšanu pilnveidošanu

- iespēju piedalīties dažādās apmācību programmās

- sociālās garantijas

- veselības apdrošināšanas polisi

- elastīgu darba laiku

Priekšrocības pretendentiem ar augstāko izglītību sociālajās zinātnēs, komerczinībās vai tiesībās, muitas un/vai nodokļu administrēšanā vai muitā, pieredze muitas jomā.

Ierēdņa dienesta vieta: Talejas iela 1, Rīga.

Ierēdņa amatam noteikta: 35.saime "Politikas ieviešana", III līmenis un 10. mēnešalgu grupa.

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un citus kvalifikācijas apliecinošus dokumentus lūdzam sūtīt 10 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" Valsts ieņēmumu dienestam Talejas ielā 1, Rīgā, LV-1978, vai VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi "Konkurss uz MP MKOD VME amatu (Jūsu vārds, uzvārds)". Ja tev ir neskaidrības par konkursu, zvani mums pa tālruni 67122634 vai uzdod savu jautājumu, rakstot uz e-pastu vid.konkursi@vid.gov.lv ar norādi "Jautājums par konkursu".

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!