• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Ministru kabinets
Oficiālajā izdevumā publicē:
  • Ministru kabineta noteikumus, instrukcijas un ieteikumus. Tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc izsludināšanas, ja tiesību aktā nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš;
  • Ministru kabineta rīkojumus. Tie stājas spēkā parakstīšanas brīdī;
  • Ministru kabineta sēdes protokollēmumus. Tie stājas spēkā pieņemšanas brīdī;
  • plānošanas dokumentus, kā arī informatīvos ziņojumus par politikas plānošanas dokumentu īstenošanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2014. gada 16. septembra noteikumi Nr. 542 "Grozījumi Ministru kabineta 2006.gada 19.septembra noteikumos Nr.780 "Noteikumi par papildu deklarācijas par ienākumiem, ieņēmumiem, naudas un citiem uzkrājumiem, īpašumiem un to vērtības maiņu veidlapu un kārtību, kādā Valsts ieņēmumu dienests uz aprēķinu pamata nosaka iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātāja apliekamo ienākumu"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 18.09.2014., Nr. 185 https://www.vestnesis.lv/op/2014/185.3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.543

Grozījumi Ministru kabineta 2013.gada 3.janvāra noteikumos Nr.17 "Pievienotās vērtības nodokļa likuma normu piemērošanas kārtība un atsevišķas prasības pievienotās vērtības nodokļa maksāšanai un administrēšanai"

Vēl šajā numurā

18.09.2014., Nr. 185

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 542

Pieņemts: 16.09.2014.

OP numurs: 2014/185.3

2014/185.3
RĪKI

Ministru kabineta noteikumi: Šajā laidienā 8 Pēdējās nedēļas laikā 4 Visi

Ministru kabineta noteikumi Nr.542

Rīgā 2014.gada 16.septembrī (prot. Nr.49 13.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2006.gada 19.septembra noteikumos Nr.780 "Noteikumi par papildu deklarācijas par ienākumiem, ieņēmumiem, naudas un citiem uzkrājumiem, īpašumiem un to vērtības maiņu veidlapu un kārtību, kādā Valsts ieņēmumu dienests uz aprēķinu pamata nosaka iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātāja apliekamo ienākumu"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli"
22.panta trešo un astoto daļu

Izdarīt Ministru kabineta 2006. gada 19. septembra noteikumos Nr. 780 "Noteikumi par papildu deklarācijas par ienākumiem, ieņēmumiem, naudas un citiem uzkrājumiem, īpašumiem un to vērtības maiņu veidlapu un kārtību, kādā Valsts ieņēmumu dienests uz aprēķinu pamata nosaka iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātāja apliekamo ienākumu" (Latvijas Vēstnesis, 2006, 153. nr.) šādus grozījumus:

1. Aizstāt pielikumā apzīmējumu "Ls" ar apzīmējumu "EUR".

2. Aizstāt pielikumā apzīmējumu un skaitli "Ls 2000" ar skaitli un vārdu "2845,74 euro".

3. Aizstāt pielikuma P1 daļas 5. piezīmē un P3 daļas 3. piezīmē vārdus "latos pēc Latvijas Bankas noteiktā kursa uz īpašuma iegūšanas vai atsavināšanas dienu" ar vārdiem "euro pēc grāmatvedībā izmantojamā ārvalstu valūtas kursa,  kas ir spēkā īpašuma iegūšanas vai atsavināšanas dienas sākumā".

4. Aizstāt pielikuma P4 daļas 1. piezīmē vārdus "latos pēc Latvijas Bankas noteiktā kursa uz vērtspapīru iegūšanas vai atsavināšanas dienu" ar vārdiem "euro pēc grāmatvedībā izmantojamā ārvalstu valūtas kursa,  kas ir spēkā vērtspapīru iegūšanas vai atsavināšanas dienas sākumā".

5. Aizstāt pielikuma P5 daļas 2. piezīmē vārdus "latos pēc Latvijas Bankas noteiktā kursa uz ienākuma saņemšanas dienu" ar vārdiem "euro pēc grāmatvedībā izmantojamā ārvalstu valūtas kursa,  kas ir spēkā ienākuma saņemšanas dienas sākumā".

6. Aizstāt pielikuma P6 daļas 2. piezīmē vārdus "latos pēc Latvijas Bankas noteiktā kursa uz aizņēmuma saņemšanas dienu" ar vārdiem "euro pēc grāmatvedībā izmantojamā ārvalstu valūtas kursa,  kas ir spēkā aizņēmuma saņemšanas dienas sākumā".

7. Aizstāt pielikuma P7 daļas 2. piezīmē vārdus "latos pēc Latvijas Bankas noteiktā kursa uz aizdevuma izsniegšanas dienu" ar vārdiem "euro pēc grāmatvedībā izmantojamā ārvalstu valūtas kursa,  kas ir spēkā aizdevuma izsniegšanas dienas sākumā".

8. Aizstāt pielikuma P8 daļas 1. piezīmē vārdus "latos pēc Latvijas Bankas noteiktā kursa attiecīgi uz taksācijas gada sākumu un beigām" ar vārdiem "euro pēc grāmatvedībā izmantojamā ārvalstu valūtas kursa, kas ir spēkā attiecīgi uz taksācijas gada pirmās kalendāra dienas sākumu un taksācijas gada pēdējās kalendāra dienas beigām".

9. Aizstāt pielikuma P10 daļas 1. piezīmē vārdus "latos pēc Latvijas Bankas noteiktā kursa uz akciju, kapitāla daļu vai paju iegūšanas vai atsavināšanas brīdi" ar vārdiem "euro pēc grāmatvedībā izmantojamā ārvalstu valūtas kursa,  kas ir spēkā akciju, kapitāla daļu vai paju iegūšanas vai atsavināšanas dienas sākumā".

Ministru prezidente Laimdota Straujuma

Finanšu ministra vietā –
ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!