• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/176.AKK9): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 8.09.2014., Nr. 176 https://www.vestnesis.lv/op/2014/176.AKK9

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Šauriņa Sintija, Juridiskās nodaļas juriskonsults
UZTURLĪDZEKĻU GARANTIJU FONDA ADMINISTRĀCIJA...

Vēl šajā numurā

08.09.2014., Nr. 176

OP 2014/176.AKK9
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 12 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa(-nes) amata vietu - Nodarbinātības valsts aģentūras Audita nodaļas auditors/-e (1 amata vieta uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība sociālās un cilvēkrīcības zinātnēs (ekonomikā) vai tiesību zinātnēs

- darba pieredze valsts pārvaldē vai pašvaldību institūcijās iekšējā audita jomā ne mazāk kā trīs gadi

- zināšanas par Iekšējā audita darbu reglamentējošiem normatīvajiem aktiem

- pārzināt Latvijas Republikas normatīvo aktus, Eiropas Savienības likumdošanu un Latvijas standartu LVS EN ISO 9001:2009 "Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Prasības (ISO 9001:2008)"

- izpratne par Eiropas Savienības vispārējiem un strukturālās politikas jautājumiem

- prasme strādāt ar biroja IT programmām

Amata mērķis: nodrošināt neatkarīgu un objektīvu uz risku balstītu Nodarbinātības valsts aģentūras iekšējās kontroles un kvalitātes vadības sistēmas darbības novērtējumu, sniedzot ieteikumus tās pilnveidošanai, iekšējo auditu ietvaros veikt pārbaudes Aģentūras īstenoto pasākumu, tai sk. Eiropas Savienības struktūrfondu projektu īstenošanas vietās, konsultēt un sniegt metodisku palīdzību Aģentūras struktūrvienībām un darbiniekiem, veikt uzraudzību par iekšējo un ārējo auditoru sniegto ieteikumu ieviešanas gaitu.

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas Latvijas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Resursu pārvaldības nodaļā Rīgā, K.Valdemāra ielā 38, k-1, LV-1010, 117.kabinetā, vai pa e-pastu: ilva.krumina@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 67021841, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks divās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izglītības un pieredzes atbilstības izvērtēšana pēc iesniegtajiem izglītības dokumentiem. Otrā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!