• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/151.AKK2): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 4.08.2014., Nr. 151 https://www.vestnesis.lv/op/2014/151.AKK2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Juridiskās un pirmstiesas strīdu izskatīšanas pārvaldes Nodokļu strīdu izskatīšanas daļu galveno nodokļu inspektors (6 vakances uz nenoteiktu laiku un vakance uz noteiktu laiku)
Valsts ieņēmumu dienests...

Vēl šajā numurā

04.08.2014., Nr. 151

OP 2014/151.AKK2
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 10 Pēdējās nedēļas laikā 7 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Valsts akciju sabiedrība "Latvijas Loto" ir moderns, peļņu nesošs uz biznesa pamatiem balstīts uzņēmums, kas sniedz augstākās klases spēles iespēju sociāli atbildīgā veidā. Valsts akciju sabiedrības "Latvijas Loto" vērtības: drošība, kvalitāte, darbinieki, sociālā atbildība, inovācijas un tehnoloģijas. 

Finanšu ministrija aicina pievienoties valsts akciju sabiedrības "Latvijas Loto" profesionālajai komandai un izsludina konkursu uz valsts akciju sabiedrības "Latvijas Loto" valdes locekļu amatiem (2 amata vietas)!

Valsts akciju sabiedrības "Latvijas Loto" komandā nepieciešami enerģiski un uz jauniem izaicinājumiem orientēti kolēģi, kuri gatavi uzņemties vadīt jaunas biznesa attīstības jomas.

Lai pretendētu šo amatu, nepieciešamas šādas profesionālās prasmes un zināšanas:

1) augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, vēlams finansēs, ekonomikā, vadības zinātnēs vai tiesību zinātnē

2) darba pieredze vadošā amatā ilgāka par gadu

3) zināšanas un pieredze attīstības projektu vadīšanā un uzraudzībā, finanšu vadībā

4) labas angļu valodas zināšanas

5) spēja patstāvīgi darboties, pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību par to izpildi

6) prasme vadīt un organizēt kolektīvu, koordinējot tā darbu svarīgu un atbildīgu uzdevumu risināšanā un piemērojot savā darbā racionālas darba organizācijas principus

7) nevainojama reputācija

Konkursa pretendentiem jāiesniedz Finanšu ministrijā (Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, e-pasts: pasts@fm.gov.lv) šādi dokumenti līdz 2014. gada 8. augustam plkst. 16.00 (reģistrēti Finanšu ministrijā):

1) motivēts pieteikums (iekļaujot informāciju par pieredzi kolektīva vadīšanā)

2) Curriculum Vitae (CV)

3) augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, kā arī citus dokumentus, kas apliecina pretendenta kvalifikāciju

4) rekomendācijas vai atsauksmes (ne mazāk kā viena)

6) darbs par tēmu "Valsts akciju sabiedrība "Latvijas Loto" - izaicinājumi izložu un azartspēļu tirgū" (ne vairāk kā uz divām A4 formāta lapām)

Pretendentu atbilstību valsts akciju sabiedrības "Latvijas Loto" valdes locekļu amatiem vērtēs finanšu ministra apstiprinātā komisija saskaņā ar konkursa nolikumu atbilstoši pretendentu atlases pārbaudes kritērijiem (pirmā kārta - atbilstoši iesniegtajos dokumentos iekļautajai informācijai: izglītība, darba pieredze un iesniegtais darbs; otrā kārta - darba intervijas). Papildu informācija: Finanšu ministrijas Personālvadības departaments (tālr. uzziņām 67095610).

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!