• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/122.PD1): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 26.06.2014., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/op/2014/122.PD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Privatizācijas ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

26.06.2014., Nr. 122

OP 2014/122.PD1
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 4 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija informē par papildus pieejamo finanšu instrumenta finansējumu Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklāta konkursa "Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanai" ceturtās kārtas ietvaros.

Konkursa īstenošanas kārtību nosaka Ministru kabineta 2012. gada 14. augusta noteikumi Nr. 559 "Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklāta konkursa "Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanai" nolikums" ar grozījumiem Nr. 250, kas stājušies spēkā 2013. gada 14. jūnijā, un grozījumiem Nr. 1340, kas stājušies spēkā 2014. gada 1. janvārī. Saskaņā ar minēto Ministru kabineta noteikumu 5. punktu, ja konkursā pieejamo finansējumu palielina, atbildīgā iestāde publicē attiecīgu paziņojumu par konkursā pieejamo finansējumu oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", atbildīgās iestādes tīmekļa vietnē www.varam.gov.lv un Vides investīciju fonda tīmekļa vietnē www.lvif.gov.lv.

2014. gada 3. februārī oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" laidienā Nr. 23 tika izsludināta projektu iesniegumu iesniegšana Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklāta konkursa "Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanai" ceturtajā kārtā ar paredzēto finanšu instrumenta finansējumu 14 492 667,22 euro. 2014. gada 25. jūnijā oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" laidienā Nr. 121 tika publicēta informācija par papildus Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansējuma piešķiršanu 1 145 073,40 euro apmērā projektu atklāta konkursa "Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanai" ceturtajā kārtā.

Ar šo informējam, ka konkursa ietvaros papildus iepriekš minētajam pieejamais Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansējums ir 11 766 602,96 euro, kas tiks piešķirts ceturtās kārtas ietvaros iesniegtajiem projektiem, kuri atbilst projekta iesniegumu atbilstības un administratīvajiem vērtēšanas kritērijiem, ievērojot saņemto punktu skaitu saskaņā ar iesniegumu kvalitātes vērtēšanas kritērijiem. Jautājumus par projekta iesniegumu vērtēšanu un lēmumu pieņemšanas laiku lūdzam sūtīt elektroniski uz elektroniskā pasta adresi: kpfi@lvif.gov.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!