• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi par teritoriālo plānošanu
Vietējās pašvaldības teritorijas plānojumu un lokālplānojumu apstiprina ar pašvaldības saistošajiem noteikumiem. Pašvaldības publicē paziņojumus par saistošo noteikumu pieņemšanu divu nedēļu laikā pēc to apstiprināšanas Tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc publikācijas.

Pašvaldības, juridiskas un fiziskas personas publicē paziņojumus par apstiprinātiem detālplānojumu projektiem nekustamajiem īpašumiem, par to izmaiņām un iespējām ar tiem iepazīties.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/100.TP3): paziņojumi par teritoriālo plānošanu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 26.05.2014., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/op/2014/100.TP3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

26.05.2014., Nr. 100

OP 2014/100.TP3
RĪKI

Paziņojumi par teritoriālo plānošanu: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums

Jūrmalas pilsētas dome saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2012.gada 16.oktobra noteikumu Nr.711 "Noteikumi par pašvaldību teritorijas attīstības plānošanas dokumentiem" 3.punktu paziņo, ka 2014.gada 15.maijā ir pieņēmusi lēmumu Nr.236 "Par Jūrmalas pilsētas Teritorijas plānojuma grozījumu izstrādes uzsākšanu". Par Teritorijas plānojuma grozījumu izstrādes vadītāju tika apstiprināts Domes Attīstības pārvaldes Projektu ieviešanas nodaļas vadītāja p.i. Edgars Stobovs.

Ar Jūrmalas pilsētas domes 2013.gada 7.novembra lēmumu Nr.625 (protokola Nr.16, 8.punkts) ir apstiprināta Jūrmalas pilsētas Attīstības programma 2014.-2020.gadam. Programma nosaka pilsētas attīstības vidēja termiņa mērķus, prioritātes, rīcības virzienus, rīcības un investīciju plānu. Ir nepieciešams izvērtēt spēkā esošo Jūrmalas pilsētas teritorijas plānojumu, nodrošinot atbalstu pilsētas telpiskās attīstības mērķu sasniegšanai un attīstības programmas realizācijai.

2013.gada 30.aprīlī Ministru kabinets pieņēma noteikumus Nr.240 "Vispārīgie teritorijas plānošanas, izmantošanas un apbūves noteikumi", kas nosaka vispārīgas prasības pašvaldības līmeņa teritorijas attīstības plānošanai, teritorijas izmantošanai un apbūvei, tostarp, vienotu funkcionālā zonējuma un teritorijas izmantošanas veidu klasifikāciju. Pašlaik tiek sagatavota arī teritorijas attīstības plānošanas informācija sistēma. Ir nepieciešams izvērtēt Jūrmalas pilsētas teritorijas plānojumu, lai to saturiski saskaņotu ar aktuālajām normatīvo aktu prasībām un būtu iespējams savlaicīgi iekļauties jaunajā informācijas sistēmā.

Visas ieinteresētās personas ar jautājumiem par Teritorijas plānojuma grozījumiem var vērsties pie Teritorijas plānojuma grozījumu izstrādes vadītāja Edgara Stobova Jūrmalas pilsētas Attīstības pārvaldes Projektu ieviešanas nodaļā Dubultu prospektā 2 vai Jūrmalas pilsētas domes Pilsētplānošanas nodaļā Edinburgas prospektā 75 apmeklētāju pieņemšanas laikā katru pirmdienu no plkst. 14.00 līdz 18.00.

Ar lēmumu un Teritorijas plānojuma grozījumu izstrādes darba uzdevumu var iepazīties pašvaldības mājaslapā www.jurmala.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!