• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības
Zvērināts tiesu izpildītājs, zvērināts notārs, maksātnespējas administrators vai nekustamā īpašuma īpašnieks (izīrētājs) šeit paziņo personām par saistību esamību pret kreditoru (izīrētāju) un aicina labprātīgi samaksāt parādu noteiktā termiņā, norādot kredītiestādes nosaukumu un konta numuru. Šis aicinājums var būt kā brīdinājums pirms īpašuma pārdošanas izsolē vai prasības celšanas tiesā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2013/7.US1): uzaicinājums nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 10.01.2013., Nr. 7 https://www.vestnesis.lv/op/2013/7.US1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

10.01.2013., Nr. 7

OP 2013/7.US1
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 19 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums nokārtot saistības

Uzaicinājums nokārtot saistības

SIA "Saules ieleja 3" valdes priekšsēdētāja Larisa Ostrovska paziņo:

Cienījamais SIA "BALHOV" pārstāvi!

Lūdzu jūs gādāt par to, lai desmit darba dienu laikā, skaitot no šā paziņojuma saņemšanas dienas, attiecībā uz nekustamo īpašumu Dzirnavu iela 18, Kuldīga, Kuldīgas novads, kas ierakstīts Kuldīgas rajona tiesas zemesgrāmatu nodaļas Kuldīgas pilsētas zemesgrāmatas nodalījumā Nr.1000 0009 9799, tiktu dzēsti ieraksti zemesgrāmatas nodalījuma III daļas 1.iedaļā 1.1. un 1.2.punktā par jūsu nomas tiesībām uz neapdzīvojamām telpām ēkā ar kadastra apzīmējumu 6201 023 0031 001 līdz 2006.gada 30.aprīlim (telpu grupā 001 - telpa Nr.1; telpu grupā 004 - telpas Nr.1-4; telpu grupā 903 - telpas Nr.2-3), pamatojoties uz 2003.gada 1.aprīļa telpu nomas līgumu Nr. N 05-01/15 kā 2002.gada 1.janvāra telpu nomas līguma pārjaunojumu, jo ir izbeidzies minēto nomas tiesību termiņš. Daļu no minētajām telpām nomā SIA "Saules ieleja 3", vienotais reģistrācijas numurs 40103207155, par ko ir noslēgts nomas līgums, kurš jāieraksta zemesgrāmatā, ko nevar izdarīt bez minēto nomas tiesību dzēšanas.

Saskaņā ar Zemesgrāmatu likuma 61.panta 2.punktu ir nepieciešama notariāli apliecināta tās personas piekrišana, pret kuru nostiprinājums ir vērsts, tāpēc jūs varētu pie jebkura zvērināta notāra sastādīt, parakstīt vai nu attiecīgu nostiprinājuma lūgumu vai izdot piekrišanu notariālā akta formā minēto nomas tiesību dzēšanai. Lūdzu jūs minētajā termiņā atsūtīt zvērinātai notārei Irīnai Birzniecei vai nu notariāli apliecināto piekrišanu, vai nostiprinājuma lūgumu kopā ar rēķinu vai kvīti par zvērināta notāra pakalpojumu apmaksu par jūsu nostiprinājuma lūguma vai piekrišanas apliecinājumu. SIA "Saules ieleja 3" segs jūsu izdevumus par zvērināta notāra pakalpojumiem pēc atsūtītā rēķina vai kvīts.

Ja jūs minētajā termiņā neizpildīsiet šo lūgumu, tad jūsu noklusēšana un zvērināta notāra izdota apliecība par jūsu noklusēšanu tiks uzskatīta kā piekrišana jūsu labā nostiprināto minēto nomas tiesību dzēšanai un jebkurus turpmākos izdevumus (par tiesvedību, notariālajiem apliecinājumiem, nodevām), kuri būs saistīti ar jūsu minēto tiesību dzēšanu, prasīšu no jums.

Zvērināta notāre Irīna Birzniece

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!