• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2013/41.PD1): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 27.02.2013., Nr. 41 https://www.vestnesis.lv/op/2013/41.PD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Paziņojums
SIA "Rēzeknes enerģija", reģ. Nr.42403021332, juridiskā adrese: Rīgas iela 1, Rēzekne, LV-4601, informē, ka ir izdarīti grozījumi atklāta konkursa "Siltumpārvades efektivitātes paaugstināšana Rēzeknes centralizētās...

Vēl šajā numurā

27.02.2013., Nr. 41

OP 2013/41.PD1
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 12 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

IZGLĪTĪBAS UN ZINĀTNES MINISTRIJA

izsludina otro projektu iesniegumu atlases kārtu

EIROPAS REĢIONĀLĀS ATTĪSTĪBAS FONDA

2.1.1.1.aktivitātē "Atbalsts zinātnei un pētniecībai"

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš: 2013.gada 27.maijs

Kopējais 2.1.1.1.aktivitātes "Atbalsts zinātnei un pētniecībai" otrās projektu iesniegumu atlases kārtas ietvaros pieejamais Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums ir 17 931 113 latu.

Projekta iesniegums sagatavojams saskaņā ar Ministru kabineta 2013.gada 3.janvāra noteikumiem Nr.14 "Noteikumi par darbības programmas "Uzņēmējdarbība un inovācijas" papildinājuma 2.1.1.1.aktivitātes "Atbalsts zinātnei un pētniecībai" otro projektu iesniegumu atlases kārtu". Projekta iesnieguma sagatavošanai izmantojamie dokumenti atrodas tīmekļa vietnē: http://esfondi.izm.gov.lv/.

Projektu iesniegumus var iesniegt personīgi darba dienās no plkst. 9.00 līdz 12.30 un no 13.00 līdz 17.00 Izglītības un zinātnes ministrijā 210.kabinetā vai nosūtot pa pastu līdz projektu iesniegumu iesniegšanas termiņa beigām, vai elektroniska dokumenta formā parakstītu ar drošu elektronisko parakstu un apliecinātu ar laika zīmogu atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu, nosūtot uz elektroniskā pasta adresi: sfd_izm_atlase@izm.gov.lv.

Iesniedzot papīra formā personīgi vai nosūtot pa pastu, jāiesniedz projekta iesnieguma oriģināls vienā eksemplārā (lapas ir caurauklotas, sanumurētas, pēdējās lapas otrā pusē diegu gali ir pielīmēti, uzlīmē ir informācija par dokumentā sanumurēto un cauraukloto lapu skaitu, apliecinājums par dokumentu kopiju pareizību, projekta iesniedzēja nosaukums, projekta iesnieguma sagatavošanas datums, projekta iesniedzēja amatpersonas paraksts), pievienojot identisku projekta iesnieguma veidlapas un projekta iesnieguma pielikumu elektroniskās versijas elektronisko datu nesējā. Visus dokumentus ievieto iepakojumā (aploksnē) un aizzīmogo, un uz iepakojuma jānorāda šāda informācija:

adresāts: "Atklātai projektu iesniegumu atlasei"

Struktūrfondu un starptautisko finanšu instrumentu departamentam

Izglītības un zinātnes ministrija

Vaļņu ielā 2, Rīgā, LV-1050;

adresants: <pilns projekta iesniedzēja iestādes nosaukums

iestādes juridiskā adrese>

norāde: 2.1.1.pasākums "Zinātne, pētniecība un attīstība" 2.1.1.1.aktivitātes

" Atbalsts zinātnei un pētniecībai" otrā projektu iesniegumu atlases kārta

"Neatvērt līdz projektu iesniegšanas beigu termiņam"

Informējam, ka 2013.gada 25.martā Rīgā notiks informatīvs seminārs par projekta iesnieguma sagatavošanu. Jautājumu par projekta iesnieguma sagatavošanu un dalības seminārā pieteikšana līdz 2013.gada 14.martam, nosūtot elektroniskā pasta vēstuli uz elektroniskā pasta adresi esf@izm.gov.lv. Atbildes uz iesūtītajiem jautājumiem tiks sniegtas semināra laikā. Informācija par semināra norises vietu un laiku tiks nosūtīta pēc dalības pieteikšanas.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!