• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Rēzeknes pilsētas dome
Republikas pilsētas domes publicē saistošos noteikumus un to paskaidrojuma rakstu. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas, ja tajos nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Pirms republikas pilsētas domes vēlēšanām republikas pilsētu vēlēšanu komisijas publicē reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus, pēc vēlēšanām – informāciju par pilsētas domē ievēlētajiem deputātiem.

TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rēzeknes pilsētas domes 2012. gada 21. decembra saistošie noteikumi Nr. 29 "Grozījumi 2012.gada 3.janvāra Rēzeknes pilsētas domes saistošajos noteikumos Nr.1 "Par braukšanas maksas atvieglojumiem Rēzeknes pilsētas sabiedriskajā transportā"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 4.02.2013., Nr. 24 https://www.vestnesis.lv/op/2013/24.10

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

04.02.2013., Nr. 24

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Rēzeknes pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 29

Pieņemts: 21.12.2012.

OP numurs: 2013/24.10

2013/24.10
RĪKI

Rēzeknes pilsētas domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Rēzeknes pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.29

Rēzeknē 2012.gada 21.decembrī (prot. Nr.28, 7.p.)

Grozījumi 2012.gada 3.janvāra Rēzeknes pilsētas domes saistošajos noteikumos Nr.1 "Par braukšanas maksas atvieglojumiem Rēzeknes pilsētas sabiedriskajā transportā"

Izdoti saskaņā ar LR likuma "Par pašvaldībām"
41.panta pirmās daļas 1.punktu, 45.panta ceturto daļu
un Sabiedriskā transporta pakalpojumu likuma 14.panta trešo daļu

Izdarīt 03.01.2012. Rēzeknes pilsētas domes saistošajos noteikumos Nr.1 "Par braukšanas maksas atvieglojumiem Rēzeknes pilsētas sabiedriskajā transportā" šādus grozījumus:

1. Izteikt noteikumu 9.punktu šādā redakcijā:

"9. Pensionāriem, kas vecāki par 75 gadiem un kuru dzīvesvieta deklarēta Rēzeknes administratīvajā teritorijā, ir tiesības bez maksas izmantot pilsētas maršrutu autobusus kalendāra gada laikā."

2. Papildināt noteikumus ar 12.1 punktu šādā redakcijā:

"12.1 Daudzbērnu ģimeņu bērniem, uzrādot statusu apliecinošu dokumentu, ir tiesības bez maksas izmantot pilsētas maršrutu autobusus kalendāra gada laikā."

3. Izteikt noteikumu 13.punktu šādā redakcijā:

"13. Braukšanas maksas atvieglojumus, kas noteikti šo noteikumu 6., 8. un 11.punktā, piešķir iegādājoties braukšanas biļeti pie autobusa vadītāja un uzrādot attiecīgās sociālās grupas apliecinošu dokumentu."

4. Izteikt noteikumu 14.punktu šādā redakcijā:

"14. Braukšanas maksas atvieglojumus, kas noteikti šo noteikumu 7., 10., 12. un 12.1 punktā, piešķir uzrādot nepieciešamos dokumentus un iegādājoties braukšanas mēnešbiļeti SIA "Rēzeknes satiksme".

5. Papildināt noteikumus ar 14.1 punktu šādā redakcijā:

"14.1 Braukšanas maksas atvieglojumus, kas noteikti 9.punktā, piešķir uzrādot nepieciešamos dokumentus un iegādājoties braukšanas apliecības SIA "Rēzeknes satiksme".

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs A.Bartaševičs

 

 

Paskaidrojuma raksts
Rēzeknes pilsētas domes saistošajiem noteikumiem Nr.29 "Grozījumi 2012.gada 3.janvāra Rēzeknes pilsētas domes saistošajos noteikumos Nr.1 "Par braukšanas maksas atvieglojumiem Rēzeknes pilsētas sabiedriskajā transportā""

Paskaidrojuma raksta sadaļas

Norādāmā informācija

Pašreizējās situācijas raksturojums Rēzeknes pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.1 "Par braukšanas maksas atvieglojumiem Rēzeknes pilsētas sabiedriskajā transportā" apstiprināti ar Rēzeknes pilsētas domes lēmumu 2012.gada 3.janvārī (prot. Nr.1, 1.p.).
Saistošo noteikumu projekta nepieciešamības pamatojums Sabiedriskā transporta pakalpojumu likuma 14.panta trešā daļa nosaka, ka pašvaldībām ir tiesības noteikt braukšanas maksas atvieglojumus savā administratīvajā teritorijā.
Īss saistošo noteikumu projekta satura izklāsts Saistošie noteikumi tiks papildināti ar braukšanas maksas atvieglojumiem Rēzeknes pilsētas sabiedriskajā transportā. Papildus tiks noteiktas pasažieru kategorijas, kurām ir tiesības bez maksas izmantot pilsētas sabiedrisko transportu, kā arī tiks noteikta kārtība braukšanas maksas atvieglojumu saņemšanai.
Informācijas par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu Kompensācija no pašvaldības budžeta līdzekļiem, kas saistīta ar zaudējumu segšanu pārvadātājam par pasažieru kategorijām, kurām ir tiesības bez maksas izmantot pilsētas sabiedrisko transportu, saskaņā ar šiem saistošajiem noteikumiem.
Informācijas par plānoto projekta ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā
Informācija par administratīvajām procedūrām
Informācija par konsultācijām ar privātpersonām Saistošo noteikumu projekts un paskaidrojuma raksts ievietots mājaslapā www.rezekne.lv, kā arī būs pieejams domes Iedzīvotāju apkalpošanas centrā.

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs A.Bartaševičs

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!