• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Izsoles
Zvērināti tiesu izpildītāji, maksātnespējas administratori un publiskas personas publicē paziņojumus par nekustamo īpašumu vai kustamās mantas publiskām izsolēm, izmaiņām to norisē vai izsoļu atcelšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2013/202.IZ2): izsoles. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 16.10.2013., Nr. 202 https://www.vestnesis.lv/op/2013/202.IZ2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izsoles

...½ domājamās daļas no dzīvokļa īpašuma Nr.42 (544/20894 domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas, zemes), adrese: Lašu iela 3, Jūrmala...

Vēl šajā numurā

16.10.2013., Nr. 202

OP 2013/202.IZ2
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums par publisko izsoli

Rīgas apgabaltiesas 71.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Oskars Muižnieks, prakses vieta - Brīvības iela 58-503, Rīga, publiskā izsolē pārdod AS "NORVIK ieguldījumu pārvaldes sabiedrība" slēgtā ieguldījumu fonda "Industriālo uzņēmumu fonds" mantu SIA "Silverstone", reģ.Nr.40103220149, juridiskā adrese: Ernesta Birznieka - Upīša iela 21, Rīga, LV-1011, kapitāla daļas, kas veido 100% no kompānijas pamatkapitāla, ar vienas kapitāla daļas nominālvērtību Ls 20. Izsoles sākumcena tiek noteikta Ls 20 par vienu kapitāla daļu. Izsoles sākumcena par Vienību (Fonda mantas viena Vienība ir visas Fonda mantā ietilpstošās vienas kapitālsabiedrības kapitāla daļas) tiek noteikta Ls 120 000, izsoles solis tiek noteikts Ls 1200.

Izsole notiks 2013.gada 6.novembrī plkst.11.00 Brīvības ielā 58-503, Rīgā, zvērināta tiesu izpildītāja Oskara Muižnieka prakses vietā.

Izsoles pretendenti un to reģistrēšanās kārtība:

1. Pieteikties dalībai Izsolē var jebkura fiziska vai juridiska rīcībspējīga persona neatkarīgi no tās reģistrācijas vai mītnes valsts, turpmāk tekstā - Izsoles pretendents.

2. Noteikumus Izsoles pretendenti var saņemt "NORVIK ieguldījumu pārvaldes sabiedrība" (turpmāk tekstā - Sabiedrība) telpās Ernesta Birznieka - Upīša ielā 21, Rīgā, kontaktpersona Valentīna Keiša, tālrunis 67011473, e-pasts valentina.keisha@norvik.lv, kā arī Sabiedrības interneta mājas lapā: www.fondi.norvik.lv.

3. Pēc sludinājuma par Izsoli publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis" Izsoles pretendenti ir tiesīgi iesniegt pieteikumu par dalību Izsolē, turpmāk tekstā - Pieteikums.

4. Izsoles pretendentam ir tiesības iesniegt Pieteikumu pēc Izsoles sludinājuma publikācijas, bet ne vēlāk kā 3 darba dienas pirms noteiktā Izsoles datuma, Pieteikumu iesniedzot personīgi Sabiedrības juridiskajā adresē Ernesta Birznieka - Upīša ielā 21, Rīgā, vai nosūtot pa pastu ierakstītā vēstulē ar paziņojumu par saņemšanu. Ja Izsoles pretendents pieteikumu iesniedz pa pastu, par Pieteikuma iesniegšanas dienu ir uzskatāma diena, kad Pieteikums ir piegādāts Sabiedrībai un Sabiedrība to ir saņēmusi.

5. Par dokumentu, kas apliecina Pieteikuma iesniegšanu, ir uzskatāma Sabiedrības paraksts par saņemšanu uz VAS "LATVIJAS PASTS" paziņojuma vai Sabiedrības izdarīta atzīme uz Pieteikuma kopijas par Pieteikuma saņemšanu, ja Izsoles pretendents Pieteikumu iesniedz personīgi.

6. Gadījumā, ja Izsoles pretendents neievēro pieteikšanās Izsolei termiņu vai Pieteikums nav aizpildīts pienācīgā kārtībā, Sabiedrība ir tiesīga atstāt šāda Izsoles pretendenta Pieteikumu bez izskatīšanas, nosūtot attiecīgo paziņojumu uz Pieteikumā norādīto Izsoles pretendenta e-pasta adresi.

7. Katrs Izsoles pretendents ir tiesīgs iesniegt Sabiedrībai tikai vienu Pieteikumu.

8. Trīs darba dienas pirms dalības Izsolē Izsoles pretendents iemaksā Sabiedrības kontā Nr.LV49LATB0006010014077, kas atvērts AS "NORVIK BANKA", nodrošinājumu 10 procentu apmērā no Izsoles sākumcenas par katru pārdodamo Fonda mantas Vienību, turpmāk tekstā - "Nodrošinājums", kuras izsolē tas gatavojas piedalīties saskaņā ar iesniegto Pieteikumu. Nodrošinājumu, ko iemaksājusi persona, kura nosolījusi pārdodamo Fonda mantas Vienību, ieskaita pirkuma maksā. Pārējiem Izsoles pretendentiem iemaksāto nodrošinājumu pēc Izsoles akta izsniegšanas izsoles dalībniekiem 30 dienu laikā nodod atpakaļ, pārskaitot uz Izsoles pretendenta Pieteikumā norādīto norēķinu kontu.

9. Izsoles dienā Sabiedrība nodod tiesu izpildītājam katra Izsoles pretendenta Pieteikumu, kuru ir akceptējusi Sabiedrība, un apliecinājumu kopā ar izrakstu no konta par Nodrošinājuma samaksu.

10. Reģistrējoties Izsolei izsoles norises vietā Izsoles pretendents tiesu izpildītājam uzrāda vai iesniedz sekojošus dokumentus:

10.1. Fiziskā persona:

a) personas pasi un notariāli apliecinātu vai nepieciešamības gadījumā likumdošanā noteiktajā kārtībā legalizētu/apstilizētu pilnvaru, notāram apliecinot pārstāvja tiesības izdot šādu pilnvaru, pārstāvēt fizisku personu Izsolē, ja personu dalībai Izsolē pārstāv pilnvarnieks. Pilnvarojuma apjomā pilnvarotajai personai ir jābūt paredzētām tiesībām piedalīties Izsolē.

10.2. Juridiska persona:

a) Uzņēmuma reģistra izsniegta izziņu par Izsoles pretendenta amatpersonas (-u) pārstāvības tiesībām;

b) pārstāvošo amatpersonas (-u) pases;

c) notariāli apliecinātu vai nepieciešamības gadījumā likumdošanā noteiktajā kārtībā legalizētu/apstilizētu pilnvaru, notāram apliecinot pārstāvja tiesības izdot šādu pilnvaru, pārstāvēt juridisko personu, ja juridisko personu pārstāv persona, kuras pārstāvības tiesības nav norādītas Uzņēmuma reģistra izsniegtajā izziņā. Pilnvarojuma apjomā pilnvarotajai personai ir jābūt paredzētām tiesībām piedalīties Izsolē.

11. Reģistrācija Izsolei Izsoles vietā sākas stundu pirms un beidzas 15 minūtes pirms Izsoles.

12. Izsoles pretendents iegūst tiesības piedalīties izsolē pēc šajā Noteikumu sadaļā noteikto prasību izpildes, t.sk., Izsoles pretendents ir laikā samaksājis Noteikumu 8.punktā noteikto Nodrošinājuma samaksu.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!