• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2013/198.DA6): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 10.10.2013., Nr. 198 https://www.vestnesis.lv/op/2013/198.DA6

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izsoles

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

10.10.2013., Nr. 198

OP 2013/198.DA6
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 6 Pēdējās nedēļas laikā 67 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par dabas aizsardzības plāna sabiedrisko apspriešanu

Īpaši aizsargājamā teritorija - dabas parks "Talsu pauguraine" - izveidots 1987.gadā, un tas atrodas Talsu novada Lībagu, Laucienes un Laidzes pagastā. Dabas parks ir iekļauts Latvijas Natura 2000 - Eiropas nozīmes aizsargājamo dabas teritoriju sarakstā kā "B" tipa teritorija, kas noteikta īpaši aizsargājamo sugu, izņemot putnus, un īpaši aizsargājamo biotopu aizsardzībai.

2012.gada oktobrī ir uzsākta dabas aizsardzības plāna izstrāde, to izstrādā vides konsultāciju uzņēmums SIA "Estonian, Latvian & Lithuanian Environment" (Skolas iela 10-8, Rīga, LV-1010, tālr. 67242411; www.environment.lv).

Šī gada 25.oktobrī plkst. 15.00 Talsu novada pašvaldības telpās lielajā zālē (I korpusā, Kareivju ielā 7, Talsos) notiks dabas aizsardzības plāna sabiedriskās apspriešanas sanāksme. Uz sabiedriskās apspriešanas sanāksmi aicināti visi interesenti, it sevišķi zemes īpašnieki, kuru nekustamais īpašums atrodas dabas parka teritorijā. Sanāksmes dalībnieki tiks informēti par dabas vērtībām dabas parka teritorijā, plānotajiem apsaimniekošanas pasākumiem un dabas parka funkcionālo zonējumu turpmākajiem 10 gadiem.

Ar dabas aizsardzības plānu var iepazīties:

1) Talsu novada pašvaldības administratīvā centra 1.korpusā foajē Kareivju ielā 7, Talsos, darba laikā;

2) mājaslapā www.talsi.lv un izstrādātāja mājaslapā www.environment.lv (sadaļā ''Jaunumi'').

Priekšlikumus rakstiski var sūtīt līdz šī gada 31.oktobrim uz pasta adresi Skolas ielā 10, dz.8, Rīgā, LV-1010, vai telefaksu 67242466, vai e-pastu: elle@environment.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!