• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2013/18.AKK13): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 25.01.2013., Nr. 18 https://www.vestnesis.lv/op/2013/18.AKK13

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

25.01.2013., Nr. 18

OP 2013/18.AKK13
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 13 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakantajām amata vietām - nodarbinātības aģents Nodarbinātības valsts aģentūras Saldus filiālē (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku, 1 amata vieta un noteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

- Aģentūras darbībā saistošo normatīvo aktu prasību zināšanas

- datorprasmes lietotāja līmenī

- prasme analizēt situāciju, vērtēt faktus, paredzēt un novērtēt riskus

- komunikācijas prasmes

- orientācija uz klientu

- orientācija uz pašattīstību un pilnveidošanos

Amata mērķis: nodrošināt NVA klientiem pakalpojumus ar nodarbinātību saistītajos jautājumos, veikt datu apstrādi informācijas sistēmā BURVIS, piedāvāt Aģentūras pakalpojumus, kā arī sniegt informāciju Aģentūras klientiem par darba tirgus tendencēm.

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Saldus filiālē Avotu ielā 12, Saldū, LV-3801, vai jānosūta uz e-pastu inta.briede@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 63881580, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājas lapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izglītības atbilstības izvērtēšana pēc iesniegtajiem izglītības dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas pretendenta zināšanas par normatīvo tiesību aktiem. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus. Intervija notiks NVA Saldus filiālē, Avotu ielā 12, Saldū.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!