• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Ministru kabinets
Oficiālajā izdevumā publicē:
  • Ministru kabineta noteikumus, instrukcijas un ieteikumus. Tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc izsludināšanas, ja tiesību aktā nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš;
  • Ministru kabineta rīkojumus. Tie stājas spēkā parakstīšanas brīdī;
  • Ministru kabineta sēdes protokollēmumus. Tie stājas spēkā pieņemšanas brīdī;
  • plānošanas dokumentus, kā arī informatīvos ziņojumus par politikas plānošanas dokumentu īstenošanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2013. gada 10. septembra noteikumi Nr. 768 "Prasības veterinārmedicīniskās prakses iestādēm un veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzējiem, to reģistrācijas un reģistrācijas anulēšanas kārtība". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 12.09.2013., Nr. 178 https://www.vestnesis.lv/op/2013/178.7

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.769

Valsts administrācijas skolas maksas pakalpojumu cenrādis

Vēl šajā numurā

12.09.2013., Nr. 178

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 768

Pieņemts: 10.09.2013.

OP numurs: 2013/178.7

2013/178.7
RĪKI

Ministru kabineta noteikumi: Šajā laidienā 22 Pēdējās nedēļas laikā 4 Visi

Ministru kabineta noteikumi Nr.768

Rīgā 2013.gada 10.septembrī (prot. Nr.48 55.§)

Prasības veterinārmedicīniskās prakses iestādēm un veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzējiem, to reģistrācijas un reģistrācijas anulēšanas kārtība

Izdoti saskaņā ar Veterinārmedicīnas likuma
57.panta otro daļu

I. Vispārīgie jautājumi

1. Noteikumi nosaka:

1.1. prasības veterinārmedicīniskās prakses iestādēm un veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzējiem;

1.2. veterinārmedicīniskās prakses iestādes un veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzēja reģistrācijas un reģistrācijas anulēšanas kārtību.

2. Pārtikas un veterinārais dienests (turpmāk – dienests) veic veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzēja un veterinārmedicīniskās prakses iestādes uzraudzību, reģistrāciju un reģistrācijas anulēšanu.

II. Vispārīgās prasības veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzējiem un veterinārmedicīniskās prakses iestādēm

3. Veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzējs ir sertificēts veterinārārsts, kurš strādā veterinārmedicīniskās prakses iestādē individuāli vai sadarbībā ar citiem veterinārārstiem.

4. Veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzējs un veterinārmedicīniskās prakses iestāde ir reģistrēta dienestā atbilstoši šo noteikumu IV nodaļai.

5. Veterinārmedicīniskās prakses iestāde ir:

5.1. veterinārmedicīniskās prakses kabinets, kurā praktizējošs veterinārārsts uzglabā zāles, veterināros instrumentus un materiālus, prakses dokumentāciju un, ja nepieciešams, veic veterināro instrumentu un materiālu sterilizāciju;

5.2. ambulatora veterinārmedicīniskās prakses iestāde, kurā dzīvniekam sniedz diagnostisko un ārstniecisko palīdzību, kā arī veic ārstnieciskas, profilaktiskas un veselību veicinošas procedūras vai manipulācijas;

5.3. stacionāra veterinārmedicīniskās prakses iestāde, kurā dzīvniekam sniedz diagnostisko un ārstniecisko palīdzību, kā arī veic ārstnieciskas, profilaktiskas un veselību veicinošas procedūras vai manipulācijas un, ja nepieciešams, vienojoties ar dzīvnieka īpašnieku, dzīvniekam tiek nodrošināts nakts stacionārs;

5.4. veterinārmedicīniskās prakses punkts (atrodas uzņēmumā, kas nenodarbojas ar veterinārmedicīnisko praksi, bet kuram atbilstoši normatīvajiem aktiem par veterināro zāļu marķēšanu, izplatīšanu un kontroli atļauts iegādāties veterinārās zāles), kurā praktizējošs veterinārārsts uzglabā zāles, veterināros instrumentus un materiālus, prakses dokumentāciju un, ja nepieciešams, veic veterināro instrumentu un materiālu sterilizāciju.

6. Veterinārmedicīniskās prakses iestādē ir vismaz šāds aprīkojums:

6.1. iekārta vai aprīkojums zālēm nepieciešamā temperatūras režīma nodrošināšanai;

6.2. mikroshēmas nolasītājs, ja veic dzīvnieku apzīmēšanu ar mikroshēmu.

7. Ja veterinārmedicīniskās prakses iestādē veic laboratoriskos izmeklējumus, nodrošināta telpu un iekārtu atbilstība labas laboratoriskās prakses vadlīnijām.

8. Veterinārmedicīniskās prakses iestāde nodrošina, ka vismaz trīs gadus pēc pēdējā ieraksta veikšanas tiek uzglabāta prakses dokumentācija.

9. Veterinārmedicīniskās prakses iestāde:

9.1. nodrošina labu veterinārmedicīnisko praksi atbilstoši Latvijas Veterinārārstu biedrības izstrādātajām vadlīnijām;

9.2. veterinārmedicīniskos atkritumus savāc un iznīcina saskaņā ar normatīvajiem aktiem par bīstamo atkritumu apsaimniekošanu;

9.3. dzīvnieku izcelsmes blakusproduktus un atvasinātos produktus, kas nav paredzēti cilvēku patēriņam, tai skaitā dzīvnieku līķus, savāc un iznīcina saskaņā ar normatīvajiem aktiem dzīvnieku izcelsmes blakusproduktu aprites jomā.

III. Papildu prasības ambulatorām un stacionārām veterinārmedicīniskās prakses iestādēm

10. Ambulatoro un stacionāro veterinārmedicīniskās prakses iestādi iekārto atsevišķā ēkā vai telpās ar atsevišķu ieeju (izeju) no ēkas ārpuses, nodrošinot pacientu plūsmu tikai pa ieeju (izeju) no ēkas ārpuses.

11. Ambulatorā un stacionārā veterinārmedicīniskās prakses iestādē noteiktajā darba laikā strādā vismaz viens sertificēts veterinārārsts.

12. Ambulatorā un stacionārā veterinārmedicīniskās prakses iestādē ir vismaz šādas telpas:

12.1. uzgaidāmā telpa;

12.2. dzīvnieku klīniskās izmeklēšanas telpa, kurā ir:

12.2.1. izlietne, kas apgādāta ar dzeramo ūdeni;

12.2.2. roku un virsmu mazgāšanas un dezinfekcijas līdzekļi;

12.3. sanitārais mezgls (tualetes pods un izlietne), kas pieejams personālam un apmeklētājiem.

13. Ja ambulatorā un stacionārā veterinārmedicīniskās prakses iestādē dzīvniekus eitanazē, nodrošina telpu vai vietu ar saldētavu eitanazēto un mirušo dzīvnieku uzglabāšanai.

14. Ambulatorās un stacionārās veterinārmedicīniskās prakses iestādes telpas ir viegli tīrāmas, mazgājamas, dezinficējamas un ventilējamas, tās pastāvīgi uztur tīras.

15. Ambulatorā un stacionārā veterinārmedicīniskās prakses iestādē papildus šo noteikumu 6.punktā minētajam aprīkojumam ir svari ar platformu dzīvnieku novietošanai.

16. Ja ambulatorā un stacionārā veterinārmedicīniskās prakses iestādē veic ķirurģiskas operācijas, papildus šo noteikumu 12., 13. un 15.punktā minētajām prasībām iestādē ir arī šādas telpas un aprīkojums:

16.1. operāciju telpa ķirurģiskām manipulācijām, kurā ir šāds minimālais aprīkojums:

16.1.1. operāciju (ķirurģiskais) galds;

16.1.2. lampa;

16.2. pēcoperāciju telpa vai vieta dzīvnieku novērošanai.

17. Ja ambulatorā un stacionārā veterinārmedicīniskās prakses iestādē dzīvnieku anestēzijai izmanto gaistošus anestēzijas līdzekļus, nodrošina dzīvnieka izelpojamā gaisa izvadi ārpus telpām vai tā uzkrāšanu speciālos absorbentos.

18. Pie ambulatorās un stacionārās veterinārmedicīniskās prakses iestādes ieejas redzamā vietā piestiprina izkārtni, uz kuras norāda iestādes nosaukumu un darba laiku, kā arī informāciju, kur iespējams saņemt veterinārmedicīnisko palīdzību ārpus iestādes darba laika.

19. Ambulatorās un stacionārās veterinārmedicīniskās prakses iestādē redzamā vietā ir izvietota informācija par praktizējošā veterinārārsta vārdu un uzvārdu.

IV. Veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzēja un veterinārmedicīniskās prakses iestādes reģistrācijas un reģistrācijas anulēšanas kārtība

20. Veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzējs pirms darbības uzsākšanas iesniedz dienestā iesniegumu veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzēja reģistrācijai (1.pielikums).

21. Dienests veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzēju reģistrē dienesta uzraudzībai pakļauto uzņēmumu reģistrā triju darbdienu laikā pēc šo noteikumu 20.punktā minētā iesnieguma saņemšanas.

22. Veterinārmedicīniskās prakses iestāde pirms darbības uzsākšanas iesniedz dienestā:

22.1. iesniegumu veterinārmedicīniskās prakses iestādes reģistrācijai (2.pielikums);

22.2. dokumenta kopiju, kas apliecina iesniedzēja tiesības izmantot telpas paredzētajai veterinārmedicīniskās prakses darbībai (īpašumtiesības apliecinošs dokuments vai vienošanās ar telpu īpašnieku par telpu izmantošanu).

23. Dienests veic iesniegumā minētās veterinārmedicīniskās prakses iestādes pirmsreģistrācijas pārbaudi 10 darbdienu laikā pēc šo noteikumu 22.punktā minēto dokumentu saņemšanas.

24. Ja veterinārmedicīniskās prakses iestāde darbībā plāno izmantot arī narkotiskās un psihotropās zāles, dienests, veicot pirmsreģistrācijas pārbaudi, vienlaikus pārbauda arī telpu un aprīkojuma atbilstību normatīvo aktu prasībām par kārtību, kādā persona, kas nodarbojas ar veterinārmedicīnisko praksi, veic darbības ar narkotiskajām un psihotropajām zālēm.

25. Pēc šo noteikumu 23. un 24.punktā minētās pārbaudes dienests triju darbdienu laikā pieņem lēmumu par veterinārmedicīniskās prakses iestādes reģistrāciju vai atteikumu reģistrācijai dienesta uzraudzībai pakļauto uzņēmumu reģistrā un nosūta to veterinārmedicīniskās prakses iestādei. Veterinārmedicīniskās prakses iestādi reģistrē dienesta uzraudzībai pakļauto uzņēmumu reģistrā triju darbdienu laikā pēc pozitīva lēmuma pieņemšanas.

26. Ja konstatētas neatbilstības pirmsreģistrācijas pārbaudē, dienests pieņem lēmumu par atteikumu reģistrēt veterinārmedicīniskās prakses iestādi dienesta uzraudzībai pakļauto uzņēmumu reģistrā un par konstatētajām neatbilstībām paziņo veterinārmedicīniskās prakses iestādei.

27. Pēc neatbilstību novēršanas veterinārmedicīniskās prakses iestāde iesniedz dienestā attiecīgu iesniegumu, norādot nepieciešamību veikt atkārtotu pārbaudi.

28. Dienests veic iesniegumā minētās veterinārmedicīniskās prakses iestādes atkārtotu pārbaudi atbilstoši šo noteikumu prasībām 10 darbdienu laikā pēc šo noteikumu 27.punktā minētā iesnieguma saņemšanas.

29. Pēc šo noteikumu 28.punktā minētās atkārtotās pārbaudes dienests triju darbdienu laikā pieņem lēmumu par veterinārmedicīniskās prakses iestādes reģistrāciju vai atteikumu reģistrācijai dienesta uzraudzībai pakļauto uzņēmumu reģistrā un nosūta to veterinārmedicīniskās prakses iestādei. Veterinārmedicīniskās prakses iestādi reģistrē dienesta uzraudzībai pakļauto uzņēmumu reģistrā triju darbdienu laikā pēc pozitīva lēmuma pieņemšanas.

30. Veterinārmedicīniskās prakses iestāde apmaksā dienesta izsniegto rēķinu par veikto veterinārmedicīniskās prakses iestādes pirmsreģistrācijas vai atkārtoto pārbaudi saskaņā ar normatīvajiem aktiem par Pārtikas un veterinārā dienesta veikto valsts uzraudzības un kontroles darbību un sniegto maksas pakalpojumu samaksu.

31. Ja veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzējam mainās vārds, uzvārds, veterinārmedicīniskās prakses vieta, veterinārmedicīniskās prakses iestādes adrese vai tālruņa numurs, veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzējs triju darbdienu laikā par to informē dienestu.

32. Ja veterinārmedicīniskās prakses iestādei mainās īpašnieki, nosaukums, telpu plānojums, darba laiks, adrese vai personāls, veterinārmedicīniskās prakses iestāde triju darbdienu laikā par to informē dienestu.

33. Ja veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzējs un veterinārmedicīniskās prakses iestāde vēlas savu darbību apturēt vai izbeigt, tie iesniedz dienestā attiecīgu iesniegumu.

34. Ja veterinārmedicīniskās prakses iestāde izbeidz savu darbību, tai ir pienākums:

34.1. paziņot šo informāciju visiem dzīvnieku īpašniekiem, ar kuriem noslēgts līgums par veterinārmedicīnisko pakalpojumu sniegšanu;

34.2. veikt inventarizāciju, uzskaitot zāles un dokumentāciju;

34.3. paziņot šo informāciju Latvijas Veterinārārstu biedrībai un dienestam, sniedzot informāciju par to, kur nākamos trīs gadus tiks uzglabāta veterinārmedicīniskās prakses dokumentācija;

34.4. pēc šo noteikumu 34.3.apakšpunktā minētā termiņa beigām nodrošināt veterinārmedicīniskās prakses dokumentu iznīcināšanu.

35. Ja saņemta šo noteikumu 31. un 32.punktā minētā informācija, dienests triju darbdienu laikā veic izmaiņas dienesta uzraudzībai pakļauto uzņēmumu reģistrā un, ja nepieciešams, veic veterinārmedicīniskās prakses iestādes pārbaudi atbilstoši šo noteikumu prasībām.

36. Dienests triju darbdienu laikā pēc šo noteikumu 33.punktā minētā iesnieguma saņemšanas anulē veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzēja vai veterinārmedicīniskās prakses iestādes reģistrāciju dienesta uzraudzībai pakļauto uzņēmumu reģistrā.

37. Dienests piecu darbdienu laikā pēc veterinārmedicīniskās prakses iestādes reģistrācijas vai šo noteikumu 35. un 36.punktā minēto izmaiņu veikšanas nosūta Nekustamā īpašuma valsts kadastra reģistram un attiecīgajai pašvaldībai šādu informāciju:

37.1. veterinārmedicīniskās prakses iestādes nosaukumu;

37.2. faktiskās adreses kodu pēc Valsts adrešu reģistra datiem;

37.3. reģistrācijas numuru Uzņēmumu reģistrā, komercreģistrā vai Valsts ieņēmumu dienestā vai personas kodu;

37.4. darbības veidu, kas minēts šo noteikumu 5.punktā;

37.5. darbības uzsākšanas, apturēšanas vai izbeigšanas datumu;

37.6. šo noteikumu 2.pielikumā minēto informāciju par veterinārmedicīniskās prakses iestādes nekustamā īpašuma valsts kadastra apzīmējumu un platību.

38. Ja veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzējs vai veterinārmedicīniskās prakses iestāde vēlas atjaunot savu darbību, dienestā iesniedz šo noteikumu 20.punktā vai 22.1.apakšpunktā minēto iesniegumu. Dienests reģistrāciju atjauno saskaņā ar šajā nodaļā minētajām prasībām.

V. Noslēguma jautājumi

39. Veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzēji un veterinārmedicīniskās prakses iestādes, kas normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā ir reģistrētas dienesta uzraudzībai pakļauto uzņēmumu reģistrā, līdz 2014.gada 31.decembrim veic pārreģistrāciju atbilstoši šajos noteikumos minētajām prasībām.

40. Veterinārmedicīniskās prakses iestādes, kas normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā ir sākušas darbu pirms šo noteikumu spēkā stāšanās, līdz 2014.gada 31.decembrim ir rekonstruējamas un iekārtojamas atbilstoši šajos noteikumos minētajām prasībām.

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis

Zemkopības ministra vietā –
veselības ministre Ingrīda Circene

 

 

1.pielikums
Ministru kabineta
2013.gada 10.septembra
noteikumiem Nr.768

Pārtikas un veterinārajam dienestam

Iesniegums veterinārmedicīniskā pakalpojuma sniedzēja reģistrēšanai, pārreģistrēšanai, darbības apturēšanai vai izbeigšanai

1. Informācija par iesniedzēju

Vārds, uzvārds  
Veterinārmedicīniskās prakses sertifikāta Nr.  
Tālruņa numurs  
Faksa numurs1  
E-pasta adrese1  
Tīmekļa vietnes adrese1  

2. Veterinārmedicīniskās prakses vieta

 

(veterinārmedicīniskās prakses iestādes nosaukums un reģistrācijas numurs Uzņēmumu reģistrā, komercreģistrā vai Valsts ieņēmumu dienestā)


Darba uzsākšanas datums  
Darbavietas adrese
Pilsēta, pagasts
 
Novads, pasta indekss  
Tālruņa, mobilā tālruņa numurs1, e-pasta adrese1  

3. Informācija par izmaiņām

Lūdzu (vajadzīgo atzīmēt ar X):

reģistrēt dienesta uzraudzībai pakļauto uzņēmumu reģistrā

pārreģistrēt saistībā ar:

vārda (uzvārda) maiņu

kontaktinformācijas maiņu

veterinārmedicīniskās prakses vietas maiņu

veterinārmedicīniskās prakses iestādes adreses maiņu

citiem iemesliem (norādīt, kādiem) ____________________________________________________________________

apturēt darbību uz laiku līdz__________________________________________________________________________

reģistrēt darbības izbeigšanu

Apliecinu, ka sniegtā informācija ir patiesa

         

(vārds, uzvārds)

 

(datums)

 

(paraksts2)

Piezīmes.
1 Aizpilda, ja attiecināms.
2 Dokumenta rekvizītu "paraksts" neaizpilda, ja elektroniskais dokuments ir sagatavots atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu.

Zemkopības ministra vietā –
veselības ministre Ingrīda Circene

 

 

2.pielikums
Ministru kabineta
2013.gada 10.septembra
noteikumiem Nr.768

Pārtikas un veterinārajam dienestam

Iesniegums veterinārmedicīniskās prakses iestādes reģistrēšanai, pārreģistrēšanai, darbības apturēšanai vai izbeigšanai

1. Informācija par iesniedzēju

 

(veterinārmedicīniskās prakses iestādes īpašnieka nosaukums vai vārds un uzvārds)

 

(veterinārmedicīniskās prakses iestādes nosaukums un reģistrācijas numurs Uzņēmumu reģistrā, komercreģistrā
vai Valsts ieņēmumu dienestā vai personas kods)


Juridiskā adrese, adreses kods atbilstoši Valsts adrešu reģistra datiem
 
Faktiskā adrese, adreses kods atbilstoši Valsts adrešu reģistra datiem
 

2. Informācija par Nekustamā īpašuma valsts kadastra apzīmējumu un platību:
(aizpilda vienu no izvēlnēm):

ēkas kadastra apzīmējums  
(aizpilda, ja veterinārmedicīniskās prakses iestāde atrodas visā ēkā)

telpu grupas kadastra apzīmējums  
(aizpilda, ja veterinārmedicīniskās prakses iestāde atrodas visā ēkas telpu grupā)

ēkas kadastra apzīmējums  
un veterinārmedicīniskās prakses iestādes platība m2  
(aizpilda, ja veterinārmedicīniskās prakses iestāde atrodas daļā no ēkas, kurā ir tikai viena telpu grupa)

telpu grupas kadastra apzīmējums  
un prakses vietas platība m2  
(aizpilda, ja veterinārmedicīniskās prakses iestāde atrodas daļā no telpu grupas)

3. Kontaktinformācija

Tālruņa numurs  
Faksa numurs1  
E-pasta adrese1  
Tīmekļa vietnes adrese1  

4. Informācija par izmaiņām

Lūdzu (vajadzīgo atzīmēt ar X):

reģistrēt veterinārmedicīniskās prakses iestādi:

veterinārmedicīniskās prakses kabinetu

ambulatoro veterinārmedicīniskās prakses iestādi

stacionāro veterinārmedicīniskās prakses iestādi

veterinārmedicīniskās prakses punktu

pārreģistrēt veterinārmedicīniskās prakses iestādi saistībā ar:

nosaukuma maiņu

īpašnieku maiņu

telpu plānojuma maiņu

pārvietošanu uz jaunām telpām

personāla maiņu

darba laika maiņu

citiem iemesliem (norādīt, kādiem) __________________________________________________________________

apturēt veterinārmedicīniskās prakses iestādes darbību uz laiku līdz _________________________________________

reģistrēt darbības izbeigšanu

5. Darbības virziens

mazie dzīvnieki

lauksaimniecības dzīvnieki

jaukta prakse

cits (norādīt, kāds)______________________________________________________________________________

6. Informācija par atbildīgo(-ajiem) veterinārārstu(-iem)

Nr.
p.k.

Vārds, uzvārds

Veterinārmedicīniskās prakses sertifikāta Nr.

     
     

7. Informācija par personālu (veterinārārstiem, veterinārfeldšeriem, veterinārārsta asistentiem)

Nr.
p.k.

Vārds, uzvārds

Izglītības iestādes nosaukums un iegūtā kvalifikācija

Izglītības dokumenta izdošanas vieta, gads, Nr.

       
       
       

8. Informācija par ambulatorās un stacionārās veterinārmedicīniskās prakses iestādes darba laiku (norāda darba sākuma un beigu laiku)

Pirmdiena : - :
Otrdiena : - :
Trešdiena : - :
Ceturtdiena : - :
Piektdiena : - :
Sestdiena : - :
Svētdiena : - :
strādā pēc izsaukuma (atzīmēt ar X, ja nepieciešams)

9. Iesniegumam pievienotie dokumenti (vajadzīgo atzīmēt ar X):

veterinārmedicīniskās prakses iestādes pastāvīgi sniedzamo pakalpojumu saraksts uz _______ lapām;

dokumenta kopija, kas apliecina iesniedzēja tiesības izmantot telpas paredzētajai veterinārmedicīniskās prakses darbībai (īpašumtiesības apliecinošs dokuments vai vienošanās ar telpu īpašnieku par telpu izmantošanu) (apliecināta kopija) uz _______ lapām.

Apliecinu, ka sniegtā informācija ir patiesa

         

(vārds, uzvārds)

 

(datums)

 

(paraksts2)

Piezīmes.
1 Aizpilda, ja attiecināms.
2 Dokumenta rekvizītu "paraksts" neaizpilda, ja elektroniskais dokuments ir sagatavots atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu.

Zemkopības ministra vietā –
veselības ministre Ingrīda Circene

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!