• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2013/115.PD2): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 17.06.2013., Nr. 115 https://www.vestnesis.lv/op/2013/115.PD2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Precizējot iepriekš publicēto
"Latvijas Vēstnesī" 2013.gada 14.jūnijā laidienā Nr.114 publicētajā paziņojumā par nodibinājuma "Sanatorija "Belorusija"" Jūrmalā izsludināto konkursu par sanatorijas divu...

Vēl šajā numurā

17.06.2013., Nr. 115

OP 2013/115.PD2
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 4 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

LR Kultūras ministrija (KM) izsludina atklātas projektu iesniegumu atlases konkursa Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma 3.4.3.pasākuma "Kultūrvides sociālekonomiskā ietekme" 3.4.3.3.aktivitātes "Atbalsts kultūras pieminekļu privātīpašniekiem kultūras pieminekļu saglabāšanā un to sociālekonomiskā potenciāla efektīvā izmantošanā" ceturto kārtu. Aktivitātes mērķis ir nodrošināt tādu kultūras pieminekļu saglabāšanu, pieejamību sabiedrībai un sociālekonomisku izmantošanu, kas atrodas privātīpašumā un nodrošina nozīmīgas publiskas funkcijas.

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš ceturtajā atlases kārtā: no 2013.gada 17.septembrim līdz 2013.gada 17.oktobrim.

Aktivitātes ceturtās atlases kārtas ietvaros pieejams ERAF finansējums un atlikušais trešās atlases kārtas finansējums juridiskām vai komercreģistrā reģistrētām fiziskām personām, izņemot biedrības, nodibinājumus, reliģiskās organizācijas, vismaz 594 812 latu apmērā.

Pieejamais finansējums vienam projektam ir ne vairāk kā 100 000 latu un ne mazāk kā 25 000 latu. Finansējuma intensitāte nepārsniedz 50% no kopējām attiecināmajām izmaksām.

2009.gada 30.jūnija Ministru kabineta noteikumus Nr.675 "Noteikumi par darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma 3.4.3.3. aktivitāti "Atbalsts kultūras pieminekļu privātīpašniekiem kultūras pieminekļu saglabāšanā un to sociālekonomiskā potenciāla efektīvā izmantošanā"", projekta iesnieguma veidlapas aizpildīšanas metodiku, kā arī darbības plāna sagatavošanas metodiku kultūras mantojuma objektam var saņemt KM Rīgā, Antonijas ielā 9, 2.stāvā vai lejupielādēt KM mājas lapas sadaļā "ES struktūrfondi".

Projektu iesniegumus KM var iesniegt:

· personīgi darba dienās plkst. 8.30-12.00, 12.30-17.00 Rīgā, K.Valdemāra ielā 11a, Personāla un dokumentu pārvaldības nodaļā (2.stāvā, 21.kabinetā);

· nosūtot pa pastu līdz projektu iesniegumu iesniegšanas termiņa beigām uz adresi: LR Kultūras ministrija, K.Valdemāra iela 11a, Rīga, LV-1364;

· elektroniska dokumenta formā, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu un apliecinātu ar laika zīmogu, sūtot uz elektroniskā pasta adresi: pasts@km.gov.lv.

Jautājumus par aktivitātes ceturtās atlases kārtas nosacījumiem sūtīt rakstveidā uz e-pastu: pasts@km.gov.lv.

Lai informētu potenciālos projektu iesniedzējus, KM š.g. 28.jūnijā plkst.11.00 "ES mājā" Rīgā (adrese: Aspazijas bulvāris 28, 2.stāva zālē) organizē informatīvo semināru "Atbalsta iespējas 3.4.3.3.aktivitātes "Atbalsts kultūras pieminekļu privātīpašniekiem kultūras pieminekļu saglabāšanā un to sociālekonomiskā potenciāla efektīvā izmantošanā" ceturtās atlases kārtas ietvaros".

Interesentus aicinām pieteikties līdz š.g. 26.jūnijam (ieskaitot), aizpildot pieteikuma anketas KM mājas lapā www.km.gov.lv, sadaļā "ES struktūrfondi" un nosūtot tās KM Eiropas Savienības fondu departamenta Finanšu instrumentu attīstības nodaļas referentei Evijai Nikolajevai uz e-pastu Evija.Nikolajeva@km.gov.lv vai Finanšu instrumentu attīstības nodaļas vecākajai referentei Annai Pavlinai uz e-pastu Anna.Pavlina@km.gov.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!