• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2013/105.PD2): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 3.06.2013., Nr. 105 https://www.vestnesis.lv/op/2013/105.PD2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

03.06.2013., Nr. 105

OP 2013/105.PD2
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 4 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija aicina iesniegt projekta iesniegumus Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklāta konkursa "Siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšana pašvaldību publisko teritoriju apgaismojuma infrastruktūrā" otrās kārtas ietvaros

Konkursa īstenošanas kārtību nosaka Ministru kabineta 2011.gada 24.maija noteikumi Nr.408 "Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklāta konkursa "Siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšana pašvaldību publisko teritoriju apgaismojuma infrastruktūrā" nolikums" ar grozījumiem Nr.251, kas stājušies spēkā 2013.gada 31.maijā.

Konkursa mērķis ir oglekļa dioksīda emisiju samazināšana pašvaldību publisko teritoriju apgaismojuma infrastruktūrā, izmantojot tādas tehnoloģijas un videi draudzīgus paņēmienus, kas ļauj samazināt esošo elektroenerģijas patēriņu.

Projekta iesniedzējs ir Latvijas Republikas pašvaldība, tās iestāde vai aģentūra, vai komersants, kuru bilancē ir apgaismojuma infrastruktūra:

- kurā tiks īstenotas konkursā atbalstāmas aktivitātes;

- ar kuru nodrošina pašvaldības autonomās funkcijas izpildi atbilstoši normatīvajiem aktiem par pašvaldībām;

- kura atrodas pašvaldības publiskajā teritorijā, kas atbilstoši Ministru kabineta noteikumos Nr.408 lietotajiem terminiem ir publiskai lietošanai paredzētas teritorijas, kas atrodas pašvaldības īpašumā.

Projekta iesniedzējam ir tiesības iesniegt vairākus projekta iesniegumus. Par vienu un to pašu apgaismojuma infrastruktūru var iesniegt tikai vienu projekta iesniegumu.

Konkursa otrās kārtas pieejamais finanšu instrumenta finansējums ir 1 127 851,40 latu.

Konkursa ietvaros vienam projektam:

- minimālais finanšu instrumenta finansējums ir 15 000 latu;

- maksimālais finanšu instrumenta finansējums ir 1 000 000 latu.

Konkursa ietvaros maksimāli pieļaujamā finanšu instrumenta atbalsta intensitāte nepārsniedz 70% no projekta kopējām attiecināmajām izmaksām.

Projektu iesniegumi jāiesniedz SIA "Vides investīciju fonds" no šī paziņojuma publicēšanas dienas līdz 2013.gada 3.jūlijam (ieskaitot) darba dienās no plkst. 8.30 līdz 17.30 (Rīgā, Ģertrūdes ielā 10/12, 2.stāvā) vai, noformēts elektroniskā dokumenta veidā, jāsūta uz elektroniskā pasta adresi: kpfigaismas@lvif.gov.lv.

Jautājumus par projekta iesnieguma sagatavošanu un iesniegšanu var sūtīt elektroniski uz elektroniskā pasta adresi: kpfigaismas@lvif.gov.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!