• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2012/167.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 23.10.2012., Nr. 167 https://www.vestnesis.lv/op/2012/167.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

AS "RĪGAS SILTUMS" (vienotais reģ. Nr. LV 40003286750, Cēsu iela 3a, Rīga, LV-1012) paziņo, ka Valsts vides dienesta Lielrīgas reģionālā vides pārvalde ir pieņēmusi iesniegumu A kategorijas piesārņojošās darbības atļaujas...

Vēl šajā numurā

23.10.2012., Nr. 167

OP 2012/167.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 61 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums Chartis Europe S.A. apdrošinātajiem

Ar šo paziņojam Chartis Europe S.A. izdoto apdrošināšanas polišu turētājiem un apdrošinātajiem par ierosināto uzņēmumu restrukturizāciju, saskaņā ar kuru Chartis Europe S.A. (juridiskā adrese: Tour CB21, 16 Place de l'Iris, 92400 Courbevoie, Francija, reģistrēta Nanterres Tirdzniecības un komercsabiedrību reģistrā ar numuru 552 128 795) tiks pievienota un nodos savu apdrošināšanas portfeli Chartis Europe Limited (juridiskā adrese: The Chartis Building, 58 Fenchurch Street, Londona EC3M 4AB, reģistrācijas numurs 01486260). Abas sabiedrības ietilpst AIG uzņēmumu grupā. Apvienošanās un portfeļa nodošana notiks 2012. gada 1. decembrī.

Šī apdrošinātāja maiņa neietekmēs esošo apdrošināšanas polišu noteikumus un nosacījumus, kā arī polises turētāja tiesības uz atlīdzību. Pēc nodošanas Chartis Europe Limited pārņems visas apdrošinātāja saistības saskaņā ar Chartis Europe S.A. noslēgtajiem apdrošināšanas līgumiem. Lūdzam ņemt vērā arī to, ka 2012. gada 3. decembrī Chartis Europe Limited mainīs savu nosaukumus uz AIG Europe Limited.

Jūsu apdrošināšanas polises nodošana nozīmē to, ka arī AIG sabiedrība, kura kontrolē jūsu privāto informāciju, ir mainījusi nosaukumu no Chartis Europe S.A. uz AIG Europe Limited. Citos aspektos jūsu privātās informācijas lietošana paliks nemainīga un mēs turpināsim to aizsargāt tāpat kā līdz šim. Detalizētāku informāciju par to, kā AIG lieto jūsu privāto informāciju, meklējiet savā polisē vai ieskatieties tās filiāles, kura izdeva jums apdrošināšanas polisi, mājaslapā, izmantojot globālo saiti www.chartisinsurance.com/worldwide. Polises turētājiem nav jāveic nekādas darbības saistībā ar šo paziņojumu.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!