• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2012/132.DA3): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 22.08.2012., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/op/2012/132.DA3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

22.08.2012., Nr. 132

OP 2012/132.DA3
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 50 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

2012.gada 19.aprīlī LR Finanšu un kapitāla tirgus komisija (turpmāk - Komisija) pieņēma lēmumu anulēt likvidējamajai AAS "LKB Life", reģ. Nr.40003053851 (turpmāk - LKB Life), izsniegtās licences apdrošināšanas darbības veikšanai, kā rezultātā 2012.gada 27.aprīlī LKB Life akcionāru sapulcē tika pieņemts lēmums uzsākt LKB Life likvidācijas procesu.

Saskaņā ar LKB Life likvidācijas procesa plānu visus "Dzīvības apdrošināšana ar uzkrājuma veidošanu 1000+" līgumus LKB Life nodod AAS "Citadele Life", vienotais reģ. Nr.40003786859, adrese: Republikas laukums 2A, Rīga, LV-1010. Šiem līgumiem saglabājas tajos noteiktā garantētā procentu likme un netiek veiktas nekādas citas izmaiņas līgumu noteikumos, kas varētu pasliktināt klienta stāvokli.

Pamatojoties uz normatīvā akta "Apdrošināšanas sabiedrību un to uzraudzības likums" 70.panta ceturtās daļas noteikumiem, pārējie LKB Life un klientu starpā noslēgtie dzīvības apdrošināšanas līgumi tiek izbeigti no 2012.gada 24.augusta, neieturot līgumos paredzēto samaksu par līguma pirmstermiņa laušanu.

AS "Citadele Banka" uzkrājumu izmaksu 100% apmērā klientiem uzsāks 2012.gada 3.septembrī. Lai saņemtu uzkrātās summas, klientiem jāraksta pieprasījums AS "Citadele banka", norādot vēlamo naudas saņemšanas kārtību.

LKB Life klienti, ar kuriem līgumi tiks lauzti un kuri bija pieteikušies uz likumā noteiktajiem nodokļu atvieglojumiem par iepriekš noslēgtajiem apdrošināšanas līgumiem, un saņēmuši tos, līdz 2012.gada 3.oktobrim jānoslēdz jauns ilgtermiņa dzīvības apdrošināšanas līgums ar jebkuru citu Latvijā esošu dzīvības apdrošināšanas sabiedrību un jāiemaksā AS "Citadele banka" izmaksātā uzkrājuma summa pilnā apmērā. Pretējā gadījumā klientiem saņemtie nodokļu atvieglojumi būs jāatmaksā.

LKB Life informē, ka lēmums par LKB Life likvidāciju tika pieņemts, lai novērstu LKB Life maksātnespēju, un sabiedrības likvidācijas procesā klientiem varētu tikt nodrošināta faktiskā uzkrājuma izmaksa 100% apmērā.

Lūdzam klientus ierasties AS "Citadele banka" sākot no 2012.gada 3.septembra, lai saņemtu faktisko uzkrājumu.

Nelaimes gadījumu apdrošināšanas līgumi paliek spēkā līdz polišu darbības termiņa beigām, un nelaimes gadījumi klientiem jāpiesaka LKB Life, adrese: J.Daliņa iela 15, Rīga, LV-1013.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!