• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2012/122.PD1): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.2012., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/op/2012/122.PD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Konkurss
AS "RĪGAS SILTUMS" izsludina atklātu konkursu Nr. RS 12/160/AK "Siltumcentrāles "Imanta" tvaika katla un piebarošanas ūdens deaeratoru apsaistes shēmas pilnveidošana".
Iepazīties ar atklātā konkursa...

Vēl šajā numurā

03.08.2012., Nr. 122

OP 2012/122.PD1
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Metu konkurss

SIA "DMB", reģistrācijas Nr. 40103531747, adrese: Ziedu iela 11, Carnikava, Carnikavas novads, LV-2163, paziņo par slēgta metu konkursa "Atpūtas, tirdzniecības un pakalpojumu centra Siguldā, Ausekļa ielā Nr. 4 un Ausekļa ielā 4a, attīstības priekšlikuma (meta) izstrādi" izsludināšanu. Uzņēmuma valde, izvērtējot vairāku arhitektu pieredzi līdzīgu objektu projektēšanā, un, ņemot vērā slēgta metu konkursa nolikuma specifiku, ir pieņēmusi lēmumu uzaicināt četrus pretendentus piedalīties minētajā metu konkursā, lai rezultātā iegūtu augstvērtīgu projekta metu Atpūtas, tirdzniecības un pakalpojumu centram Siguldā, Ausekļa ielā Nr. 4, un Ausekļa ielā 4a, un attiecīgu attīstības priekšlikumu. Par godalgotajiem darbiem pēc konkursa noslēguma uzņēmuma valde informēs sabiedrību.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!