• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām
Biedrība, politiskā partija vai cits Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā reģistrēts subjekts reorganizācijas, darbības apturēšanas, darbības izbeigšanas vai likvidācijas uzsākšanas gadījumā aicina kreditorus pieteikt savus prasījumus.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2012/121.KM3): paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 2.08.2012., Nr. 121 https://www.vestnesis.lv/op/2012/121.KM3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi par teritoriālo plānošanu

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

02.08.2012., Nr. 121

OP 2012/121.KM3
RĪKI

Paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 21 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

"ERGO LATVIJA" Apdrošināšanas akciju sabiedrības paziņojums kreditoriem

Saskaņā ar Komerclikuma 345.(2) pantu ar šo paziņojam, ka "ERGO LATVIJA" Apdrošināšanas akciju sabiedrības, reģistrācijas numurs 40003131253, juridiskā adrese: Ūnijas iela 45, Rīga, LV-1039, Latvija, vienīgā akcionāra ERGO Kindlustuse Aktsiaselts, Igaunijā reģistrētas sabiedrības, reģistrācijas numurs 10017013, juridiskā adrese: A.H. Tammsaare tee 47, 11316, Tallina, Igaunija, mātes sabiedrība (t.i., vienīgais akcionārs) ERGO International AG, Vācijā reģistrēta sabiedrība, reģistrācijas numurs HRB40871, juridiskā adrese: Victoriaplatz 2, 40198 Diseldorfa, Vācija, ir pieņēmusi lēmumu par "ERGO LATVIJA" Apdrošināšanas akciju sabiedrības reorganizāciju pārrobežu apvienošanas ceļā, pievienojot to kopā ar Akcinė draudimo bendrovė "ERGO Lietuva", Lietuvā reģistrētu sabiedrību, reģistrācijas numurs 110012799, juridiskā adrese: Geležinio Vilko g. 6A, Viļņa, Lietuva, Igaunijā reģistrētai sabiedrībai, ERGO Kindlustuse Aktsiaselts.

Pārrobežu apvienošanas rezultātā "ERGO LATVIJA" Apdrošināšanas akciju sabiedrība pārstās eksistēt kā atsevišķa juridiska persona un visas "ERGO LATVIJA" Apdrošināšanas akciju sabiedrības tiesības un saistības pāries iegūstošajai sabiedrībai ERGO Kindlustuse Aktsiaselts, kas pieņems Eiropas sabiedrības (SE) formu un turpinās komercdarbību ar nosaukumu ERGO Insurance SE ar juridisko adresi un galveno biroju A. H. Tammsaare tee 47, Tallinā, 11316, Igaunijā un filiālēm Lietuvā un Latvijā.

Pēc pārrobežu apvienošanas pabeigšanas, ERGO Kindlustuse Aktsiaselts (t.i., ERGO Insurance SE) Latvijā darbosies caur savu Latvijas filiāli, kas tiks atvērta reorganizācijas laikā.

Kreditori savas prasības un tās pamatojošos dokumentus var pieteikt: "ERGO LATVIJA" Apdrošināšanas akciju sabiedrībai, Ūnijas ielā 45, Rīgā, LV-1039, Latvijā, viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas dienas.

Visas "ERGO LATVIJA" Apdrošināšanas akciju sabiedrības likumīgās saistības paliek spēkā un klientiem nav jāveic nekādas papildu darbības, lai turpinātu ar "ERGO LATVIJA" Apdrošināšanas akciju sabiedrību noslēgtos līgumus.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!