• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu
Tiesa sagatavo un publicē paziņojumu ar aicinājumu ierasties tiesā procesa dalībnieku, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma. Aicinājuma saturs ir atbilstošs tiesas pavēstes saturam. Tiesa var izskatīt lietu bez atbildētāja piedalīšanās, ja pagājis ne mazāk kā viens mēnesis no aicinājuma publikācijas dienas oficiālajā izdevumā. Ja lieta tiek izskatīta rakstveida procesā, savlaicīgi lietas dalībniekam, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma, paziņo datumu, kad lēmuma norakstu varēs saņemt tiesas kancelejā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/9.UT7): uzaicinājums uz tiesu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 12.01.2023., Nr. 9 https://www.vestnesis.lv/op/2023/9.UT7

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vidzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta Nr.C71109123 SIA "VALMIERAS TĪRUMI" prasībā pret Latvijas Republikas Finanšu ministriju par īpašuma tiesību atzīšanu. Saskaņā ar likuma "Par nekustamā īpašuma ierakstīšanu...

Vēl šajā numurā

12.01.2023., Nr. 9

OP 2023/9.UT7
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu: Šajā laidienā 16 Pēdējās nedēļas laikā 20 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums uz tiesu

Uzaicinājums uz tiesu

Ar Rīgas pilsētas tiesas tiesneses S.Sondares 2023.gada 5.janvāra lēmumu ir ierosināta tiesvedība civillietā Nr. C770784123, SIA "Publisko aktīvu pārvaldītājs Possessor" prasībā pret Veru Lukianovu par īpašuma tiesību nostiprināšanu zemesgrāmatā uz zemesgabalu un nekustamā īpašuma nodokļa kompensācijas parāda piedziņu. Saskaņā ar Civilprocesa likuma 74. panta otro daļu, atbildētājai VERAI LUKIANOVAI, dzim. 1953.gada 15.aprīlī, pēdējā zināmā dzīvesvietas adrese - Prūšu iela 19, k-2-35, Rīga, ir tiesības iepazīties ar lietas materiāliem un izgatavot to atvasinājumus, pieteikt tiesnesei S.Sondarei noraidījumu, iesniegt pierādījumus, pieteikt lūgumus, dot tiesai rakstveida paskaidrojumus, izteikt savus argumentus un apsvērumus, celt iebildumus pret citu lietas dalībnieku lūgumiem, argumentiem un apsvērumiem, pārsūdzēt tiesas spriedumus un lēmumus, saņemt spriedumu, lēmumu un citus lietā esošos dokumentus vai to atvasinājumus, kā arī izmantot citas procesuālās tiesības, kuras tām piešķirtas ar šo likumu.

Atbildētāja turklāt ir tiesīga pilnīgi vai daļēji atzīt prasību, celt iebildumus pret prasību vai celt pretprasību. Pusēm ir tiesības iesniegt tiesā papildu paskaidrojumus vai procesuālos lūgumus līdz 2023. gada 7.martam. Uz šo termiņu neattiecas Civilprocesa likuma 48. panta ceturtās daļas otrajā teikumā noteiktais. Pamatojoties uz Civilprocesa likuma 149. pantu un Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldības likuma 10. panta pirmo daļu, civillieta SIA "Publisko aktīvu pārvaldītājs Possessor" prasībā pret Veru Lukianovu par īpašuma tiesību nostiprināšanu zemesgrāmatā uz zemesgabalu un nekustamā īpašuma nodokļa kompensācijas parāda piedziņu tiks skatīta rakstveida procesā 2023.gada 21.martā. Spriedums būs pieejams tiešsaistes sistēmā 2023.gada 21.martā. Saskaņā ar Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldības likuma 13. pantu, spriedums lietas dalībniekam tiek nosūtīts, ja ir saņemts tā lūgums.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!