• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/43.AKK1): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 1.03.2023., Nr. 43 https://www.vestnesis.lv/op/2023/43.AKK1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

01.03.2023., Nr. 43

OP 2023/43.AKK1
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola "RISEBA" (SIA "Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola "RISEBA"", vienotais reģ. Nr. 40003090010) izsludina atklātu konkursu uz rektora amatu

Prasības amata pretendentam - profesors vai asociētais profesors; zinātņu doktora grāds; nevainojama reputācija; ne mazāk kā 5 (piecu) gadu darba pieredze vadošā amatā pēdējo 10 (desmit) gadu laikā un vismaz 5 (piecu) gadu akadēmiskā darba pieredze augstākās izglītības iestādē; pieredze un sasniegumi zinātnē, augstākās izglītības vai inovāciju jomā; starptautiskā pieredze; izcilas valsts valodas un angļu valodas zināšanas; stratēģiska un analītiska domāšana; komunikācijas, argumentācijas, vadības un finanšu vadības prasmes un pieredze.

Pretendenta iesniedzamie dokumenti:

- motivācijas/ pieteikuma vēstule, kas adresēta Satversmes sapulces priekšsēdētājai

- darba un dzīves gājums (CV Europass formātā)

- augstskolas RISEBA stratēģiskās attīstības koncepcija turpmākajiem pieciem gadiem - ne vairāk kā 5000 rakstu zīmes datorsalikumā

- izglītību, pieredzes, akadēmisko un zinātnisko kvalifikāciju apliecinoši dokumenti

- cita informācija, kas pretendentam šķiet svarīga

Pretendenti pašrocīgi parakstītus dokumentus nosūta pa pastu vai aizlīmētā aploksnē ar norādi "Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolas "RISEBA" rektora amata konkursam" iesniedz RISEBA Personāla nodaļā, Meža ielā 3, Rīgā, LV-1048, vai, nosūta parakstītus ar drošu elektronisko parakstu uz e-pasta adresi: jelena.pokrojeva@riseba.lv, tālrunis informācijai 25619757.

Pretendentu izvirzīšana un pieteikšanās viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Informācija par personas datu apstrādi

Informējam, ka jūsu personas dati tiks apstrādāti, lai izvērtētu jūsu piemērotību amatam. Piesakoties izsludinātajam amatam, jūs apliecināt, ka iepazināties ar Amata kandidātu personas datu apstrādes noteikumiem, kas atrodas šeit: http://doc.riseba.lv/dp/d3.pdf.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!