• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Izsoles
Zvērināti tiesu izpildītāji, maksātnespējas administratori un publiskas personas publicē paziņojumus par nekustamo īpašumu vai kustamās mantas publiskām izsolēm, izmaiņām to norisē vai izsoļu atcelšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/22.IZ17): izsoles. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 31.01.2023., Nr. 22 https://www.vestnesis.lv/op/2023/22.IZ17

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Laulāto mantiskās attiecības

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

31.01.2023., Nr. 22

OP 2023/22.IZ17
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Izsole

Maksātnespējīgās SIA "MiniKid", reģistrācijas Nr. 40203198732, juridiskā adrese: Dzelzavas iela 70, Rīga, LV-1082, administratore Ilze Krasta, amata apliecības Nr.00030, prakses vieta: Hanzas iela 4-6, Rīga, LV-1010, paziņo, ka saskaņā ar Maksātnespējas likuma un Civilprocesa likuma normām tiek izsludināta maksātnespējīgajai SIA "MiniKid" piederošās kustamās mantas - bērnu rotaļlietu un aksesuāru krājumi kā lietu kopības (kopā 5898 vienības), pirmā izsole ar augšupejošu soli.

Novērtējums un izsoles sākumcena: 3580 EUR; izsoles solis - 200,00 EUR. Izsoles cena ir apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Piedzinēji: kreditoru kopums SIA "MiniKid" maksātnespējas procesā.

Izsoles sākuma datums un laiks - 2023.gada 1.februārī plkst.13.00, izsoles noslēguma datums un laiks - 2023.gada 21.februārī plkst.13.00.

Personai, kura vēlas piedalīties kustamās mantas izsolē, līdz 2023.gada 11.februārim plkst. 23.59 jāiemaksā maksātnespējīgās SIA "MiniKid" norēķinu kontā LV39 HABA 0551 0463 7511 2, AS "SWEDBANK", nodrošinājuma summa 10% apmērā no novērtējuma, kas ir 358 EUR un maksājuma mērķī jānorāda izsoles sludinājuma reģistrācijas numurs elektronisko izsoļu vietnē, kā arī jānosūta lūgums administratoram par autorizāciju izsolei.

Administratore vērš uzmanību, ka, veicot maksājumu uz bankas kontu, kas atšķiras no bankas konta, no kura veikts maksājums, maksājums var tikt saņemts nākamajā darba dienā. Lūgums veikt maksājumus savlaicīgi, jo maksājumam jābūt saņemtam kontā līdz iepriekš norādītajam termiņam.

Nodrošinājumu, ko iemaksājusi persona, kura nosolījusi pārdodamo lietu, ieskaita pirkuma maksā. Pārējiem izsoles dalībniekiem, izņemot pēdējo pārsolīto solītāju, iemaksāto nodrošinājumu pēc izsoles noslēguma nekavējoties izsniedz atpakaļ. Pēdējam pārsolītajam solītājam viņa iemaksāto nodrošinājumu atdod divu darbdienu laikā pēc tam, kad nosolītājs samaksājis pilnu nosolīto summu. Ja mantu pēc nenotikušas izsoles patur sev pēdējais pārsolītais solītājs, viņa iemaksāto nodrošinājumu ieskaita pirkuma maksā.

Ja neviens izsoles dalībnieks izsolē nesola, parādnieka mantas pirkuma nodrošinājums netiek atmaksāts, bet to ieskaita parādnieka mantā.

Persona, kura nosolījusi pārdodamo lietu, samaksā pilnu nosolīto summu un pievienotās vērtības nodokli ne vēlāk kā divu darbdienu laikā pēc izsoles noslēguma. Ja nosolītā summa pārsniedz 1420 euro, administrators pēc nosolītāja lūguma var atlikt pilnas pirkuma cenas un pievienotās vērtības nodokļa samaksu uz laiku līdz septiņām dienām. Ja nosolītā summa pārsniedz 142 280 euro, administrators pēc nosolītāja lūguma var atlikt pilnas pirkuma cenas un pievienotās vērtības nodokļa samaksu uz laiku līdz 14 dienām.

Informācija par izsoles kārtību un nosacījumiem, ar kādiem personas var reģistrēties dalībai izsolē un piedalīties solīšanā, ir pieejama tīmekļa vietnē https://izsoles.ta.gov.lv.

Tālr. uzziņām 29112247, e-pasts: ilze.krasta@apollo.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!