• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Liepājas pilsētas dome
Republikas pilsētas domes publicē saistošos noteikumus un to paskaidrojuma rakstu. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas, ja tajos nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Pirms republikas pilsētas domes vēlēšanām republikas pilsētu vēlēšanu komisijas publicē reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus, pēc vēlēšanām – informāciju par pilsētas domē ievēlētajiem deputātiem.

TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Liepājas pilsētas domes 2022. gada 14. aprīļa saistošie noteikumi Nr. 8 "Grozījumi Liepājas pilsētas domes 2016. gada 19. maija saistošajos noteikumos Nr. 10 "Saistošie noteikumi par pašvaldības līdzfinansējumu privātajam bērnu uzraudzības pakalpojuma sniedzējam"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 22.04.2022., Nr. 78 https://www.vestnesis.lv/op/2022/78.12

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr. 9

Grozījumi Liepājas pilsētas domes 2011. gada 7. jūlija saistošajos noteikumos Nr. 9 "Saistošie noteikumi par līdzfinansējuma samaksas kārtību pašvaldības izglītības iestādēs, kuras īsteno profesionālās ievirzes un interešu izglītības sporta programmas"

Vēl šajā numurā

22.04.2022., Nr. 78

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Liepājas pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 8

Pieņemts: 14.04.2022.

OP numurs: 2022/78.12

2022/78.12
RĪKI

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Liepājas valstspilsētas pašvaldības domes saistošie noteikumi Nr. 8

Liepājā 2022. gada 14. aprīlī (prot. Nr. 6, 7. §)

Grozījumi Liepājas pilsētas domes 2016. gada 19. maija saistošajos noteikumos Nr. 10 "Saistošie noteikumi par pašvaldības līdzfinansējumu privātajam bērnu uzraudzības pakalpojuma sniedzējam"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām"
43. panta trešo daļu

Izdarīt Liepājas pilsētas domes 2016. gada 19. maija saistošajos noteikumos Nr. 10 "SAISTOŠIE NOTEIKUMI PAR PAŠVALDĪBAS LĪDZFINANSĒJUMU PRIVĀTAJAM BĒRNU UZRAUDZĪBAS PAKALPOJUMA SNIEDZĒJAM" (Latvijas Vēstnesis, 2016, 10. nr., 2018, 18. nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 2.1. punktu šāda redakcijā:

"2.1. Pašvaldības līdzfinansējums 125,00 EUR (viens simts divdesmit pieci euro) ir paredzēts par pilna laika (ne mazāk kā 40 stundas nedēļā, darba dienās laika periodā no pulksten 7.00 līdz pulksten 19.00) aukles pakalpojumu sniegšanu".

2. Svītrot pielikumu.

Liepājas valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs G. Ansiņš

 

Saistošo noteikumu "Grozījumi Liepājas pilsētas domes 2016. gada 19. maija saistošajos noteikumos Nr. 10 "Saistošie noteikumi par pašvaldības līdzfinansējumu privātajam bērnu uzraudzības pakalpojuma sniedzējam""
paskaidrojuma raksts

Paskaidrojumu raksta sadaļas Informācija

1. Projekta nepieciešamības pamatojums

Lēmums nepieciešams, lai veiktu grozījumus Liepājas pilsētas domes 2016. gada 19. maija saistošajos noteikumos Nr. 10 "SAISTOŠIE NOTEIKUMI PAR PAŠVALDĪBAS LĪDZFINANSĒJUMU PRIVĀTAJAM BĒRNU UZRAUDZĪBAS PAKALPOJUMA SNIEDZĒJAM".
2. Īss projekta satura izklāsts Ar grozījumiem paredzēts paaugstināt pašvaldības līdzfinansējuma apmēru privātajam bērnu uzraudzības pakalpojuma sniedzējam no 100 euro uz 125 euro. Līdz ar grozījuma veikšanu saistošo noteikumu 2.1. punktā, tiek svītrots pielikums, ar kuru tika apstiprināts līguma paraugs, līdz ar to līguma tekstu varēs nepieciešamības gadījumā precizēt bez liekām papildu procedūrām.
3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu Papildus budžetā šim mērķim no 1. aprīļa par 2022. gadu nepieciešami 36 450 euro.
4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Uzņēmējdarbības vidi tiešā veidā projekts neietekmē.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām Saistošie noteikumi tiks nosūtīti izvērtēšanai un atzinuma sniegšanai Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai. Pēc pozitīva atzinuma saņemšanas tiks publicēti oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", Liepājas valstspilsētas pašvaldības tīmekļvietnē www.liepaja.lv.
6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām Nav nepieciešamas.

Liepājas valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs G. Ansiņš

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!