• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Izsoles
Zvērināti tiesu izpildītāji, maksātnespējas administratori un publiskas personas publicē paziņojumus par nekustamo īpašumu vai kustamās mantas publiskām izsolēm, izmaiņām to norisē vai izsoļu atcelšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/41.IZ5): izsoles. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.2022., Nr. 41 https://www.vestnesis.lv/op/2022/41.IZ5

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izsoles

VAS "Latvijas dzelzceļš" paziņo par nekustamo īpašumu pārdošanu elektroniskajā izsolē ar augšupejošu soli. Nekustamā īpašuma īpašnieks: VAS "Latvijas dzelzceļš", vienotais reģ. Nr.40003032065, Gogoļa ielā 3, Rīgā...

Vēl šajā numurā

28.02.2022., Nr. 41

OP 2022/41.IZ5
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums

Latvijas Valsts koksnes ķīmijas institūta zinātnieki ir izstrādājuši zinātību par magnētisko maisītāju konstrukciju biotehnoloģiskiem pielietojumiem, un šobrīd piedāvā iegādāties šīs zinātības izmantošanas licenci.

Komercializēšanas objekts: zinātība "Magnētisko maisītāju konstrukcija biotehnoloģiskiem pielietojumiem".

Informācija interesentiem:

Pieteikums izsolei jāiesniedz elektroniskā dokumenta formā, parakstot to ar drošu elektronisko parakstu un aizsargājot ar paroli un nosūtot uz e-pasta adresi: kki@kki.lv, e-pasta tematā norādot "Piedāvājums izsolei - zinātība par magnētisko maisītāju pielietojumiem".

Pieteikumu atvēršanas laiks un vieta: 2022. gada 31. maijs plkst. 13.00 tiešsaistē platformā Google Meet.

Komercializēšanas objekta apraksts atrodams http://kki.lv/komercializacijas-piedavajums-magnetisko-maisitaju-konstrukcija-biotehnologiskiem-pielietojumiem.

Jautājumus par sarunu procedūras norisi var sniegt LVKĶI direktors Uģis Cābulis (tālr. +371-67553063; e-pasts: kki@kki.lv). Atbildes uz specifiskiem jautājumiem var sniegt projekta vadītājs Juris Vanags (tālr. +371-29278987, e-pasts: juris_vanags@inbox.lv).

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!