• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības
Zvērināts tiesu izpildītājs, zvērināts notārs, maksātnespējas administrators vai nekustamā īpašuma īpašnieks (izīrētājs) šeit paziņo personām par saistību esamību pret kreditoru (izīrētāju) un aicina labprātīgi samaksāt parādu noteiktā termiņā, norādot kredītiestādes nosaukumu un konta numuru. Šis aicinājums var būt kā brīdinājums pirms īpašuma pārdošanas izsolē vai prasības celšanas tiesā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/71.US1): uzaicinājums nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 14.04.2021., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/op/2021/71.US1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

14.04.2021., Nr. 71

OP 2021/71.US1
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 42 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums nokārtot saistības

Uzaicinājums nokārtot saistības

Zv. notāre S. Orlovska paziņo:

2019.gada 11.aprīlī starp SIA "AKSIOMA 24", vienotais reģ. Nr. 40103179010, kā aizdevēju, SIA "BPM Bernstein", vienotais reģ. Nr. 41503016339, kā aizņēmēju, kā ieķīlātāju, tika noslēgts aizdevuma līgums ar ķīlas nodrošinājumu Nr. LK0519, (turpmāk tekstā - Aizdevuma līgums), saskaņā ar kuru aizdevējs piešķīra un izsniedza aizņēmējam aizdevumu EUR 24 500,00 apmērā, pret nekustamā īpašuma - Nosaukums "Ļaudaviņas". Adrese: "Ļaudaviņas", Carnikavas nov., kadastra numurs 8052 005 0733, iereģistrēts Carnikavas novada zemesgrāmatas nodalījumā Nr. 4038 (turpmāk tekstā - Nekustamais īpašums), ķīlu.

2021.gada 17.februārī starp SIA "AKSIOMA 24", vienotais reģ. Nr. 40103179010, kā cedentu, un SIA "Sigal Inkasso", vienotais reģ. Nr. 40003884134, kā cesionāru, tika noslēgts cesijas līgums Nr. A24-S1/02/2021, saskaņā ar kuru cedents nodeva cesionāram visas savas prasījuma tiesības pret SIA "BPM Bernstein" kuras izriet no Aizdevuma līguma.

SIA "Sigal Inkasso" paziņo SIA "BMP Bernstein", ka uz šī brīdinājuma sagatavošanas dienu, SIA "BMP Bernstein" neizpildītās saistības, kas izriet no Aizdevuma līguma sastāda EUR 9395,25, t.sk., nesamaksātie procenti par aizdevuma lietošanu EUR 5586,00 un soda nauda EUR 3809,25, (turpmāk tekstā - Parāds).

SIA "Sigal Inkasso" uzaicina SIA "BMP Bernstein" 7 kalendāro dienu laikā no šī brīdinājuma saņemšanas dienas pilnā apmērā izpildīt savas nenokārtotas saistības saskaņā ar iepriekš minēto Aizdevuma līgumu, veicot Parāda atmaksu uz SIA "Sigal Inkasso" bankas norēķinu kontu Nr. LV18HABA0551045416742, AS "Swedbank", ievērojot tās pieaugumu atkarībā no saistību izpildes dienas.

SIA "Sigal Inkasso" brīdina SIA "BMP Bernstein", ka gadījumā, ja šajā brīdinājumā noteiktajā termiņā netiks saņemta pilna Parāda atmaksa, SIA "Sigal Inkasso" vienpusēji atkāpsies no iepriekš minētā Aizdevuma līguma nākamajā dienā pēc SIA "BMP Bernstein" saistību izpildes termiņa iestāšanās, kas noteikts saskaņā ar šo brīdinājumu, kā rezultātā Jums būs jāatmaksā visa neatmaksātā naudas summa saskaņā ar iepriekš minēto Aizdevuma līgumu, kas sastāvēs no neatmaksātās aizdevuma pamatsummas, kam papildus tiks pieskaitīti gan nesamaksātie procenti par aizdevuma izmantošanu, gan līgumsods, gan nokavējuma procenti, kuru apmērs tiks aprēķināts uz Aizdevuma līgumu laušanas dienu. Atgādinām, ka neatmaksātā aizdevuma pamatsumma saskaņā ar Aizdevuma līgumu sastāda EUR 24 500,00.

Jūsu saistību neizpildes gadījumā SIA "Sigal Inkasso" veiks Latvijas Republikas normatīvajos aktos noteiktās darbības saistību piespiedu izpildei tiesas ceļā saistību bezstrīdus piespiedu izpildīšanas kārtībā vai nekustamā īpašuma labprātīgas pārdošanas izsolē tiesas ceļā, vēršot piedziņu uz iepriekš minēto Nekustamo īpašumu, vai iesniegs tiesā juridiskās personas maksātnespējas procesa pieteikumu par SIA "BMP Bernstein" maksātnespējas procesa pasludināšanu. Šādā gadījumā jums palielināsies kopējie izdevumi, jo papildus no jums tiks piedzīti tiesāšanās izdevumi, tai skaitā zvērināta tiesu izpildītāja izdevumi un izdevumi par advokāta palīdzību parāda piedziņas lietas vešanas laikā Civilprocesa likuma 44. panta noteiktajā apmērā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!