• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Liepājas pilsētas dome
Republikas pilsētas domes publicē saistošos noteikumus un to paskaidrojuma rakstu. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas, ja tajos nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Pirms republikas pilsētas domes vēlēšanām republikas pilsētu vēlēšanu komisijas publicē reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus, pēc vēlēšanām – informāciju par pilsētas domē ievēlētajiem deputātiem.

TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Liepājas pilsētas domes 2021. gada 18. februāra saistošie noteikumi Nr. 3 "Grozījumi Liepājas pilsētas domes 2007. gada 15. februāra saistošajos noteikumos Nr. 7 "Par pašvaldības nodevu par suņa turēšanu Liepājā"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 1.03.2021., Nr. 41 https://www.vestnesis.lv/op/2021/41.25

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ludzas novada domes saistošie noteikumi Nr. 2

Par Ludzas novada domes 2020. gada 6. novembra saistošo noteikumu Nr. 13 "Par ēdināšanas atbalstu izglītojamajiem sakarā ar Covid-19 infekcijas izplatību" atcelšanu

Vēl šajā numurā

01.03.2021., Nr. 41

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Liepājas pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 3

Pieņemts: 18.02.2021.

OP numurs: 2021/41.25

2021/41.25
RĪKI

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr. 3

Liepājā 2021. gada 18. februārī (prot. Nr. 2, 24. §)

Grozījumi Liepājas pilsētas domes 2007. gada 15. februāra saistošajos noteikumos Nr. 7 "Par pašvaldības nodevu par suņa turēšanu Liepājā"

Izdoti saskaņā ar likuma
"Par nodokļiem un nodevām"
12. panta pirmās daļas 5. punktu

Izdarīt Liepājas pilsētas domes 2007. gada 15. februāra saistošajos noteikumos Nr. 7 "Par pašvaldības nodevu par suņa turēšanu Liepājā" (Latvijas Vēstnesis, 2013, 212. nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 7. punktu šādā redakcijā:

"7. Suņa turēšanas nodevas maksājums veicams Liepājas pilsētas pašvaldības Vides aizsardzības fonda kontā.".

2. Svītrot 9. punktu.

3. Izteikt 10. punktu šādā redakcijā:

"10. Līdzekļi, kas iegūti no suņu turēšanas nodevām, tiek izlietoti suņu pastaigu laukumu ierīkošanai un uzturēšanai, kā arī ar mājdzīvnieku aprūpi saistītu pasākumu īstenošanai pilsētā.".

4. Izteikt 11. punktu šādā redakcijā:

"11. Suņu turēšanas nodevas samaksas kārtību administrē Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes "Liepājas pilsētas pašvaldības administrācija" Vides, veselības un sabiedrības līdzdalības daļas Vides nodaļa.".

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs J. Vilnītis

 

Saistošo noteikumu "Grozījumi Liepājas pilsētas domes 2007. gada 15. februāra saistošajos noteikumos Nr. 7 "Par pašvaldības nodevu par suņa turēšanu Liepājā""
paskaidrojuma raksts

Paskaidrojuma raksta sadaļas Norādāmā informācija
1. Projekta nepieciešamības pamatojums Saistošajos noteikumos iekļautās normas tiek precizētas atbilstoši spēkā esošo Latvijas Republikas normatīvo aktu prasībām, kā arī tiek veikti tehniski labojumi.
2. Īss projekta satura izklāsts Saskaņā ar Ministru kabineta 2011. gada 21. jūnija noteikumiem Nr. 491 "Mājas (istabas) dzīvnieku reģistrācijas kārtība" attiecībā uz dzīvnieku reģistrāciju, pašvaldības saistošo noteikumu 9. punktā tika norādīts, ka žetons bija kā apliecinājums tam, ka dzīvnieks ir reģistrēts, vakcinēts un par to ir samaksāta ikgadējā pašvaldības nodeva. Šobrīd saskaņā ar 2015. gada 24. februāra veiktajiem grozījumiem Ministru kabineta 2011. gada 21. jūnija noteikumos Nr. 491 "Mājas (istabas) dzīvnieku reģistrācijas kārtība", suņi ir jāreģistrē Lauksaimniecības datu centra datu bāzē, līdz ar to pašvaldības reģistrācijas žetoni vairs netiek izsniegti.

Pārbaudīt, vai mājdzīvnieks ir reģistrēts, var Lauksaimniecības datu centra datu bāzē, savukārt par apmaksāto pašvaldības nodevu informāciju sniedz Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes "Liepājas pilsētas pašvaldības administrācija" Finanšu pārvaldes Pašvaldības budžeta uzskaites daļa.

Atbilstoši esošajai situācijai tiek svītrots noteikumu 9. punkts. Veikti tehniski precizējumi: vārdi "Liepājas pilsētas pašvaldības Vides un veselības daļa" aizstāti ar vārdiem "Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes "Liepājas pilsētas pašvaldības administrācija" Vides, veselības un sabiedrības līdzdalības daļas Vides nodaļa".

3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu Neietekmē.
4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz sociāli ekonomisko stāvokli (uzņēmējdarbības vidi) pašvaldības teritorijā Neietekmē.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām Saistošie noteikumi tiks nosūtīti izskatīšanai un atzinuma sniegšanai Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai, tiks publicēti oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un pašvaldības tīmekļa vietnē www.liepaja.lv
6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām Nav notikušas.

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs J. Vilnītis

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!